Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulik123

Salon kosmetyczny INES, Rybnik Wodzisławska 224b

Polecane posty

Gość kasiulik123

Jakiś czas temu kupiłam na gruponie pakiet trzech mikrodermabrazji w salonie kosmetycznym INES w Rybniku. Piszę, bo chcę wszystkich ostrzec przed tym salonem! Jedna z Pań, która mnie obsługiwała, zachowywała się jakby robiła to dla mnie z wielką łąską, niechęcią. Sam zabieg był okropny, przy czym dodaję, że bardzo czesto chodzę na mikrodermabrazję i zwiedziłam już wiele salonów kosmetycznych, ale czegoś takiego nie doświadczyłam nigdzie. Zabieg trwał dosłownie 30 min (przy czym 5 min sama mikroderm. a 25 lezenie z maseczka!:O), oprócz tego że miałam wykupioną mikrodermabrazję na twarz i szyje robiono mi ja tylko na twarz, a za maskę algową musiałam zapłacić dodatkowe pieniądze (pomimo iż w ofercie była również maska algowa). Pani "kosmetyczka" zabieg robiła jak prawdziwy rzeżnik tzn po zabiegu w niektórych miejscach na twarzy miałam niewielkie since (dodaję że moja twarz nie jest wrażliwa i potrafi wiele znieść), przed zabiegiem z oczu nie zmywa makijażu, bo jak tweirdzi nie ma koniecznośći... A najgorsze było przechwalanie się Pani "kosmetolog" jakie ona szkoły nie skonczyła itd - jak widać z marnym wyniekiem. Będąc na drugiej wizycie, wszystko wyglądało identycznie, przy czym dodatkowo Pani "kosmetyczka" zapomniała przyjść zmyć mi maseczkę (zrobiłam to sama i wyszłam czym predzej)!! Oprócz powyższego, w salnie panuje nie miła atmosfera (drzwi w pomieszczeni w którym sie leży są cały czas otwarte, wchodzą cały czas jakies osoby oprócz pani która wykonuje zabieg, a na dodatek z głośników leci bardzo głośna muzyka, przy której nie ma szans się zrelaksować). Ogólnie tragedia!!! Ja osoboście nie polecam nikomu!!! Na trzecią wizytę oczywiście nie pójdę! Tak więc przed skorzystanie z tego salonu zastanówcie się kilka razy!

Gość kathub
witam nie zgadzam sie z ta opinia,byłam juz kilka razy w tym salonie,i byłam obsłuzona profesjonalnie .doradziły mi panie bo miałam bardzo duzy problem z cera . polecam

Gość kathub
POLECAM TEN SALON BO BYŁAM W WIELU SALONACH I MIKRODERMABRAZJE WYKONYWALI MI NA MOJĄ BUZIE A MAM PROBLEM NACZYNKOWY,A TAM PANI KOSMETOLOG ZALECIŁA MI JAK PIELĘGNOWAĆ MOJA TWARZ .A BYŁAM W WIELU SALONACH W RYBNIKU.NAPRAWDĘ ZRELAKSOWAŁAM SIĘ I ODPOCZĘŁAM......

Gość A.KOWOL
JESTEM ZADOWOLONA Z WIZYTY W TYM SALONIE.KUPIŁA JUŻ WIĘKSZOSC OFERT TEGO SALONU I NIGDY NIE BYŁO MASKI ALGOWEJ W PAKIECIE!!! JAK SIE COS CHCIAŁO DODATKOWO TO SIE DOPŁACAŁO I TAK SIE OPŁACA ,BO PAKIETY SA W DOBREJ CENIE ,JA JESTEM ZADOWOLONA I WYKUPIŁAM NASTEPNY PAKIET.

panie z salonu niemile cwaniackie wrecz opryskliwe, traktowaly mnie bardzo z gory, caly czas slyszalam nieprzyjemne uwagi na temat mojej skory typu ta skora to jest masakra i caly czas pani uzywala to slowo. otoz wiem ze mam problemy z tradzikiem i po to chodze do kosmetyczki zeby temu zaradzic. za pierwszym razem (grupon obejmowal trzy wizyty ) o malo nie poplakalam sie w aucie, wiec nie ma mowy zeby wyjsc z tamtad zrelaksowana. za drugim i trzecim razem bylo to samo. pozatym panie umawiaja sie na konretna godzine, a raz czekalam prawie 50 minut !!! zenada. mikrodermambrazja trwala bardzo krotko, okolo 5 min ( a chodze na te zabiegi regularnie i nigdy to nie trwalo tak krotko ) raz jak tam czekalam w miedzyczasie weszla dziewczyna ktora miala wykupiony grupon na masaze z kieliszkiem wina. dostala troche wina w plastikowym kubku !!! O ZENADA. NAPRAWDE NIE POLECAM

Gość magdalena.kozior
ja polecam ten salon ,pomogły mi panie bo mam skóre z tradzikiem,i przebarwieniami ,może jestes przewrażliwiona . ja czekałam 5 minut ,ale to normalne jak jest dużo klijentek. pozdrawiam

Gość 84kasia1
Zakupiłam DZIEŃ SPA w salonie Ines w Rybniku, kosmetyczka umowiła sie na konkretna godzine i telefonicznie mnie poinformowala jak długo mam czasu zarezerwowac na zabiegi. Atmosfera jak wchodziłam taka tajemnicza zapalone małe swieczki super, lampy z łózek (solarium) dodawały uroku. Muzyka grała, ale w ten czas człowiek potrafi sie zrelaksować. Wchodząc do pokoju gdzie mialam masaż bylam w szoku czysto schludnie i dodatkowo mogłom wziać prysznic. Opis całęgo zabiegu jest długi wiec pisać nie bede ale powiem jedno jeśli ktoś lub chodzić do kosmetyczki lubi sie relaksowac to śmiało polecam ten zakontek miasta. Klientka salonu - dni spa.

witam, razem z koleżanką wykupiłyśmy mikrodermabrazję z serum, pojechałyśmy do salonu Ines w wyznaczonym terminie po czym okazało się,że Pani która dokonywała rezerwacji zapisała nas w innym terminie (pomyliła się o miesiąc, hehe), Usłyszałyśmy,że zabieg się troszeczkę przedłuży bo druga kosmetyczka zabrała jedno urządzenie do mikrodermabrazji. No trudno -stwierdziłyśmy że poddamy się zabiegowi tak czy inaczej, efekt końcowy - miałam zrobioną "mikrodemabrazję" - trwało to chyba 5 minut bo mam zbyt cienką skórę a algi musiałam dodatkowo wykupić , koleżance zabiegu nie zrobiono - bo podobno ma skórę naczynkową i to w paskudnym stanie ( chodzi do innych kosmetyczek i nigdy nie stwierdzono jej skóry naczynkowej), pani kosmetyczka zrobiła jej peeling enzymatyczny, który dał marny efekt a algi też zakupiła za 30,00 zł . KOSZMAR , NIE POLECAMY

Gość aneta_89
Byłam w tym salonie pierwszy i ostatni raz. Miałam wykupiony groupon masaż, mikrodermazja twarzy, hawajska kąpiel, manicure i do tego lampka wina... A więc lampka wina była w plastiku, masaż głaskanie i oklepywanie może trwało z 10 min. Sama jestem masażystką i pogłaskać sama bym dała radę. Hawajska kąpiel hmm nogi w misce w letniej wodzie przy okazji mikrodermazji, która trwała może 2 min ponieważ mam skórę naczynkową( szkoda że kiedyś w innym salonie pani nic mi o tym nie powiedziała i zabieg trwał z maseczkami ok godzine) a tutaj 30 min... a na koniec manicure same skórki .... żenada ... oczywiście dodatkowo panie próbowały naciągać na inne rzeczy odpłatnie, ale nie w tym salonie wole zapłacić 2 razy więcej ale mieć porządnie zrobione. Odradzam szkoda czasu i nerwów...

Gość Willow Studio
Jesli chodzi o zabiegi przedłużania paznokci i rzęs zapraszamy do nas:) Zajmujemy się TYLKO paznokciami i rzesami więc mozemy się pochwalic duzym wyborem ozdob, zeli, rzęs itp. zapraszamy na galerie internetowa www.galeria.zor.pl tel 722-133-532

Gość eska1805
za tydzien mam tam wizyte wiec tez zdam relacje:)))

Gość hsbu
Również pragnę wszystkich ostrzec przed wizytą. Ja wykupiłam ofertę na gruponie dla dwóch osób DAY SPA 2, w którym w cenie było: antycellulitowy masaż czekoladowy lub masaż gorącą świecą, mikrodermabrazja diamentowa z serum lub peeling kawitacyjny, manicure spa, kąpiel stóp „Hawajska rozkosz, masaż stóp oraz lampka szampana. A jaka była rzeczywistość...... Wpierw przyszła do nas Pani by opowiedzieć nam ja będzie wyglądał pobyt- fajnie, szkoda tylko, że zabiegi jakie nam wymieniła to nie była nasza oferta!!! Bardzo cwane przed opisaniem naszych zabiegów zapytała czy kiedyś miałyśmy takie i jak wyglądały. Odpowiedziałyśmy, że w ogóle więc w tym to właśnie momencie zaczęła nawijać makaron na uszy. Zamiast przez nas wybranego pilingu kawitacyjnego miałyśmy piling enzymatyczy!!!!!!!!!!!!!!! Tak drogie Panie kosmetyczki, my dobrze wiemy czym to się różni. Babka przyszła, nałożyła na twarz papkę na 10 min. i poszła bo by się jeszcze biedna narobić musiała przy pilingu kawitacyjnym. Oczywiście nie wspomniałam o wciskaniu innych zabiegów uzupełniających- oczywiście dodatkowo płatnych- maska algowa i uwaga pedicure biologiczny, który to był w cenie!!!!!!!!! Po faikowym zabiegu na twarz przejdźmy dalej- kąpiel stóp "hawajska rozkosz"- dla niewtajemniczonych dodam, że polega to na umoczeniu stóp w misce ciepłej wody koniec :) Po tym zabiegu muszę się Wam dziewczyny pochwalić, że chyba jestem niesamowitym burżujem bo moje kąpiele w domu nie dość, że są na całe ciało to jeszcze zawartość mojej wanny w kosmetyki jest niezwykle bogata :) Przejdźmy do ostatniego zabiegu na ciało- tu już nie było wyboru czy masaż czekoladą czy świecą- tu Pani kosmetyczka robiła co chciała i to jeszcze w taki sposób, że czułam się jakby mnie delikatnie smyrała- już mój mąż laik w tym temacie robi lepsze masaże, po których czuję się bardziej odprężona, a nie takie 10-cio minutowe smyranko- żenada. Aha i jeszcze ten hucznie zapowiadany szampan w cenie okazał się tanim winiaczem. No, podsumowując- zabiegi lipne, naciąganie na dodatkowe, niezrealizowanie usług i oczywiście uwaga na ich kosmetyki- obie po tych zabiegach mamy jakieś grudy syfów pod skórą, a nadmieniam, że nigdy nie miałyśmy takich niespodzianek na twarzy. STANOWCZO ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gumilala
Również miałam wątpliwą "przyjemność" skorzystania z oferty Salonu Ines... na początku zapowiadało się całkiem przyjemnie... Pani przedstawiła nam co jest w grouponie a co można dodatkowo zakupić. Masaż można powiedzieć że przyjemny ale niestety w trakcie masażu druga Pani wchodzi i zabiera sobie rzeczy z gabinetu... łazienka brudna, nie dostałam bielizny jednorazowej, mikrodermabrazja zrobiona bezmyślnie i niechlujnie a Pani kosmetolog w trakcie zabiegów zamiast słuchać klientki opowiada o innych klientkach jak to są bezmyślne i wymagają nie wiadomo czego. Na moje pytanie o kawitację ultradźwiękową usłyszałam cytuję: "To jakieś gówno i nie wiadomo po co ktoś to wymyślił"... brak mi słów. ODRADZAM!!!!

Gość agnieszkabarbara
Byłam na DaySpa1. Panie muszą się jeszcze wiele nauczyć o kosmetyce i PRAWDZIWYCH salonach SPA. jednorazowa bielizna (majteczki) brak, powinno się wyszczególnić, że masaż w ofercie dotyczy wybranych partii ciała a nie całego ciała, że nie ma w cenie peelingu a ma sens dla masażu oliwą, że jak po mikrodermabrazji lepsza jest mseczka algowa, na którą się namawia klientki, to po co w ofercie "mało skuteczne" serum. Maniucure biologiczny (odsyłam na strony internetowej jak powinien wyglądać) to odsunięcie skórek METALOWYM PILNIKIEM!, opiłowanie pilnikiem (chyba z 2 minuty) i nałożenie maski na dłonie. Brak nałożenia lakieru.Pani od paznokci do zwolnienia. Piłuje pilnikiem w dwie strony jak drwal-a powinna od kącika do środka paznokcia. Brak profesjonalizmu. Za taką jakość zabiegów powinny być o połowę niższe ceny. Mikrodermabrazja brutalna i krótka. Pani masująca chyba brzydzi się masować stopy albo nie ma doświadczenia. Za 79 to obleci ale za pełną cenę-nigdy. A zniżka na gruponie nie powinna rzutować na jakoś i zakres wykonywanych zabiegów-podobno! Panie powinny odwiedzić prawdziwe SPA (chociażby Silvan Spa -byłam i mam porównanie) i nauczyć się czegoś.

Gość zadowolony....
Witam. Z góry chciałem wszystkich poinformować, że pieniądze wydane na ten burdel nazywający się ines to po prostu tak jakby wyrzucić kasę w błoto. Kompletny brak profesjonalizmu ze strony obsługi - tak jakby byli złapani do pracy na ulicy. Kupiłem tam dziewczynie prezent na dzień kobiet - kompletna porażka - obsługa sprawia wrażenie tak jakby robiła łaskę, że ktoś zdecydował odwiedzić od nich firemkę. Z zabiegów, które miały trwać 4 h zrobiły się 2 i jeszcze kilka odpadło. Ludzie nie kupujcie tam nic - wszędzie tylko nie tam. Nie dajcie się nabrać na foto na stronie bo to wszystko kłamstwa.

Gość zadowolony....
Witam. Z góry chciałem wszystkich poinformować, że pieniądze wydane na ten burdel nazywający się ines to po prostu tak jakby wyrzucić kasę w błoto. Kompletny brak profesjonalizmu ze strony obsługi - tak jakby byli złapani do pracy na ulicy. Kupiłem tam dziewczynie prezent na dzień kobiet - kompletna porażka - obsługa sprawia wrażenie tak jakby robiła łaskę, że ktoś zdecydował odwiedzić od nich firemkę. Z zabiegów, które miały trwać 4 h zrobiły się 2 i jeszcze kilka odpadło. Ludzie nie kupujcie tam nic - wszędzie tylko nie tam. Nie dajcie się nabrać na foto na stronie bo to wszystko kłamstwa.

Gość gość
ten salon to całkowita pomyłka - szkoda pieniędzy - pracownicy bez kwalifikacji etc. nie polecam !!!!

Gość gość
w czwartek miałam przyjemność zrealizować tam gruppon który dostałam w prezencie, obsługiwały mnie Panie praktykantki - POLECAM

Gość GOść2
Witam. Jeśli zastanawiacie się nad wizytą w tym salonie, to ja ZDECYDOWANIE odradzam. Szkoda czasu i pieniędzy. Ja po zabiegach wyszłam zniesmaczona :( Szkoda tylko, że przed wizytą nie poszukałam opinii o tym salonie. Nie będę się rozpisywała, bo wolę nie przypominać sobie tej wizyty. Na szczęście nie we wszystkich gabinetach spa tak wygląda...

Gość mariakarwot
Totalna porażka, powinno się to zamknąć !!!!!! Opryskliwość i stawianie na swoim i nie wysłuchanie klienta to norma. Chciałam zrobić paznokcie żelowe z frenczem a wyszłam w różowych - bo to najmodniejszy kolor zdaniem eksperta z INES

Gość gość
kochani na to wygląda ze z szacunkiem traktują tych co płaca całość zabiegów za gotówkę a ci co się "rzucili "według nich pewnie na grupowy to nie są warci profesjonalnej obsługi nie zdając sobie chyba sprawy ze wiadomości o ich salonie szybko wędrują. dzięki za wasze opinie bo chciałam wykupić u nich coś dla mojej mamy na urodziny ale na szczescie nie sprawie jej tego koszmaru.

mega pierdoły opowiadacie ! jest tam bardzo przyjemnie ! pani w czarnych włoskach która mnie obsługiwała bardzo miła, jeszcze doradziła co mam używać i jak mam dbać o moją cerę i ciało, bardzo przyjemna, uśmiechnięta, aż chciało się tam siedzieć do wieczora. masaż był rewelacyjny, mikrodermabrazja wykonana idealnie. mam bardzo krótkie paznokcie co nie pozwoliło na wykonanie zabiegu biologicznego pedicure i pani w zastępstwie wykonała inny zabieg na dłonie. co do wypisywania o winie w plastikowych kubkach - nie przekonałam się w swoim doświadczeniu ale wiem jedno że w tym salonie wiedzą że jak ktoś prowadzi samochód nie powinien pić ( tak było w moim przypadku ) a więc i na to pani znalazła zastępcze rozwiązanie. w końcu chciała w pełni wywiązać się z oferty za którą zapłaciłam. zrobiła to w 100 %. jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie, miałam wykupiony pakiet day spa ( ten tańszy ) i powiem tyle : ludzie, nie oczekujcie od innych więcej niż im sami daliście. mamy to za co płacimy, płacimy za to czego chcemy. być może jedna wizyta nie pokazała tego jak w tym salonie jest przez cały czas. być może faktycznie znalazły się pracownice "opryskliwe cwaniary" ale wy jako jednorazowi klienci nie wiecie czy to praktykantki czy pracownice. i czy sytuacja miała miejsce. wiadomo czym się różni praktykantka od uczennicy. samo za siebie mówi. tak więc nabierzcie dystansu do uczennic bo nie wszystkie wiedzą jak mają się zachować - po to mają praktyki by się miedzy innymi tego nauczyć. proponuje każdemu klientowi z osobną iść i się przekonać jak tam jest. jeśli nie pójdziecie, nie sprawdzicie to się tak na 100 % nie przekonacie jak jest na prawdę. tylko będziecie się sugerować jakimiś desperackimi wypowiedziami konkurencji albo osób które wyżej srają niż d**ę mają. na koniec mojego wywodu dodam że jeśli ktoś chce utrzymać się na rynku, to powinien wiedzieć jak trzeba to zrobić. ci którzy niestety ale nie wiedzą tego, wypisują właśnie takie brednie pod adresem konkurencji, trzeba tylko pamiętać że życie odda każdemu wszystko a jeszcze z nawiązką. to na tyle.

Gość gość
praktykantka praktykatka zostanie

Gość ZADOWOLONA11
A ja byłam i jestem zadowolona. Mialam wykupiony pakiet na gruponie. Panie bardzo miłe, a zabiegi przyjemne. Jedynie nie zgodne z opisem było to, że nie trawy 2,5 godz, a jakieś 1,5, ale wszystko było zroione. Pani robiła np twarz, a w czasie gdy krem sie wchłaniał robiła stopy. Co do dodaatkowych zabiegów, to na pozcątku Pani zaproponowała co i w jakiej cenie można dokupić, ale potem już do tego nie wracała. Uważam, że bardzo przyjemnie i w korzystnej cenie. Jestem jak najbardziej na TAK

Gość Tomahawk2511
Wykupiłem żonie ten pakiet jest umówiona na przyszły tydzień jeżeli to jest prawda co większość was wypisuje to trzeba zastanowić się nad zakupami na gruponie...Mam nadzieję że moja żona będzie zadowolona ...Albo moja opinia obiegnie nie tylko te forum , bo to chyba za mało...

Gość martinika83
A chciałam kupić groupona od nich:) dobrze, że zanim korzystam z takich promocji, to najpierw neta przeszukam! z ręką na sercu polecam Wam natomiast Silvan Spa pod Rybnikiem w Żytnej - pełen profesjonalizm, super zabiegi i w ciekawych cenach.

Gość gość
witam. Salon nie udostępnia cennika. Ceny są mówione z głowy kosmetyczki. Ponoć ceny zabiegów na gruponie są ustalane przez grupon :) a w rzeczywistości są jeszcze droższe...tak twierdzi kosmetyczka. Za dopłatę do zabiegu nie uzyskuje się żadnego paragonu...a dopłacać trzeba pomimo tego że kwota zabiegu obejmuje wartość gruponu...mnie obsługiwała stażystka....być może dlatego że powiedziałam o swoich spostrzeżeniach jak również o wygórowanych cenach zabiegów -sprawdzałam w innych salonach....jak dla mnie- kłamstewka małe i duże....

Gość madszik
A ja tam dziś jadę. Dam znać co i jak

Gość gość
Witam Ludzie nie rozumiecie jak działa grupon .....to po pierwsze a po drugie te zabiegi które mamy wykonywane to sa na prawde w dobrej cenie bo gdzie za 99 zł macie pare zabiegów ja jestem zadowolona i skorzystałam juz z tego gabinetu kolejny raz ..... i bede polecała .... wy orietujecie sie jakie sa naprawde zabiegi i w jakich cenach......? to po co kupujecie przeza grupon korzystajcie z normalnych cen....pozdrawiam panie z Salonu Ines -dziekuje za rade

Gość gość
Pani z Innes robiac Microdermabracje powiedzila mi ze robi sie sie zmarszczki: lwia, kurze lapki itp. jednym slowem obrazila mnie w kazdym stopniu...