Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulik123

Salon kosmetyczny INES, Rybnik Wodzisławska 224b

Polecane posty

Gość gość
Obraziła Cię, że stwierdziła, że zmarszczki Ci się robią? Ja Cię proszę...

Gość gość
salon ogólnie jest beznadziejny, praktykantka nazywana stażystką.. ceny z kosmosu.Czy Pani która jest właścicielką w ogóle ma wykształcenie ?

Gość gość
Koszmar ,obsługa fatalna,kosmetyczki obleśne.Dwa razy się umawiałam,za drugim razem pół godziny czekania.Minki kapryśne cały czas.Zabieg na ciało koszmarny.Nigdy tam nie pójdę i wszystkim odradzam.

Gość gość
Chyba nic nowego nie napiszę, co już tu zostało napisane - obsługa zdecydowanie nie powala!!! Za to polecam kosmetyczkę w Silvan Spa w Żytnej, bardzo miło i naprawdę profesjonalnie.

Gość gość
ODRADZAM!!!! szkoda czasu i pieniedzy te panie to zadne profesjonalistki naciagaczki i plotkary!!! wykupilam z siostra na gruponie dzien spa i bylysmy obie baaardzo niezadowolone manicure paranoja zaplacilam 35 zl za francuski skorki mialam obciete do krwi, paznokcie byle jak przypilowane i pomalowane i od wotrku nie wystarczylo nawet do piatku!!! mikrodermobrazji nie mialam bo podobno mam cere naczynkowa kapiel hawajska to lepsza sobie w domu robie, a po masazu z czekolada bo podobno lepszy a podejrzewam,ze albo tanszy albo ze swieczka nie umeija to do dzis nie moge bielizny doprac na wejscie pani podala cennik i niestety dalam sie naciagnac ale to pierwszy i ostatni raz peeling enzymatyczny zamiast mikrodermobrazji a kosztuje w rossmanie 12 zl!!! zabiegi mialy trwac 2,5 godziny a wyszlam po 5 co prawda wzielam dodatkowo manicure i peeling na piety ale pani mi go zrobila na lozku jak lezalam z maseczka nikomu nie polecam!!!!

Gość CzarnaWdowa123
Polecam Wszystkim Pania pana Marka z Rybnika. To mlody chlopak ktory specjalizuje sie w masazach relaksacyjnych! Moge z cała pewnościa powiedzieć, ze zna sie na rzeczy bo masuje wlg schematu ukrwienia ciała, w taki sposob ze mozna osiagnać orgazm! A co do miejsc intymnych to wszystko zależy od was, ja sie za pierwszym razem nie odważyłam, ale mialam taka ochote gdy masował uda że zapytalam czy miał już klientki ktore wybrały opcje calkiem nago(byłam w stroju), odpowiedział ze wiekszosc jego stalych klientek prosi by nie omijał okolic intymnych i robi to rownież w cenie masazu z tym ze sex absolutnie wykluczony! Mozna sie przy nim poczuc jak u lekarza bo zupelnie nie wykazuje zainteresowania kobieta ktora masuje! Chetnym Pania dam kontakt, a za niedlugo relacje z 2 masazu!