Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie mam szczęścia do brunetów

Polecane posty

Gość kjuhgfg
FM - Możesz umówić się z jakimś prawiczkiem z tego forum. Tutaj też są bruneci.

"FM - Możesz umówić się z jakimś prawiczkiem z tego forum. Tutaj też są bruneci." Niestety ja gustuję e tych fajnych brunetach ;)

Gość hihihihihihihihihi
hehehehehhihihihihihihihi

Gość informatyk___
a ja nie jestem brunetem hehe

"najmądrzejszy, ona jest dziewicą i widzę że liczysz na to , że ja zaruchasz." Tak? " W sumie masz szansę, urodę masz turecką a ona takie lubi" Nie wiesz jaka mam urode "jest napalona i chętnie rozłoży nogi przed brunetem, więc nie rezygnuj, słodź jej dalej." Dziekuje za pozwolenie, doceniam.

Gość obys znalazla
bruneta z zawodu psychiatre. Polaczysz przyjemne z pozytecznym, bo leczenie ci sie przyda.

Gość etewhwjh
Taa... Ma na oku chyba na plakacie na ścianie.

Gość AntekPantekKKK
To sobie do Hiszpanii jedź albo Portugalii.

Gość takie tam duperele nic więcej
Bruneci to dzifkarze :(

Gość rudenkaa23
I tak w Polsce jest mało brunetów w porównaniu do szatynów...

Gość najmadrzejszy a ty przypadkiem
zwiazku nie budowałeś? Spotkania i flirt, co? Czy to z fiku? Bo łazisz za tą desperatką jak pies topik w topik, co czyni cię jeszcze większym desperatem niż ona...

Gość najmadrzejszy a ty przypadkiem
Ale co ok? Chyba zadnego związku nie ma, co?

jak to nie znasz mnie, przeciez jesteśmy starym małżeństwem, ja piorę ci skarpetki a ty mi wbijasz gwoździe ;)

Gość figo fagotttttttt
O Boże Boże Boże Bożenko. Jak mogłaś to robić z cyganem. O Boże Boże Boże Bożenko. W czym jestem od niego gorszy. I Jezu Jezu Jezus Maria. Pękłaś serce moje. O ja pier ja pier ja pier... Dolejcie mi wódki. W szklance utopię smutki. Nic tak nie boli jak zdrada. Zdrada z cyganem. Babę trzeba pilnować. Albo się nie denerwować. Nic tak nie boli jak zdrada. Chyba,że z cyganką. Chłopu trzeba dawać Albo się nie dziwić. On bił Cię w du du du du dużym pokoju. A Ty mu obciągnęłaś. Sweter bo miał gołe plecy. Nie chciałaś żeby się zaziębił. Czy o mnie kiedyś tak zadbałaś? Nie a wręcz przeciwnie. Teraz idę do Barbary. Na nocne bary bary bary. Nic tak nie pachnie jak wódka. No chyba,że z kolegami. Wódkę trzeba żłopać. A nie z boku stać stać stać stać stać... Póki stać mnie będę szalał. I zdrowia nie żałował. Każda dama ma cenę. Trzeba po prostu pytać. A nie czaić się z kwiatami. Nic tak nie wchodzi jak wódka, Wódka, pod disco polo. Disco czesze nutą, a polo alkoholo. Nikt tak nie kradnie jak cygan, z cygańskiego taboru. Wykorzysta, okradnie, Szukaj wiatru w polu. Myk, myk, myk disco polo, polo, polo, polo. Myk, myk Elegancja - Francja, Dawidy Bankowe. Myk, myk, myk disco polo, polo, polo, polo. Myk, myk Elegancja - Francja, Dawidy Bankowe.

Gość fiku napisz do najmądzejszy
pasujecie do siebie :D