Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsieejszY88

Tyle związków czarnych z polkami zalamalbym się gdyby moja córka miała czarnego

Polecane posty

Gość nastolatka ALA
heh dobre a wiesz Charmsy ze to co tanie łatwo schodzi, to był alauzja do takich kobiet jak ty, oczywiscie ze kobieta ma łatwiej jesli chodzi o kontakty bo jest wielu facetow ktorzy chca sie zabawic, ale nie szanuja takich kobiet i tak, a polak ma gorzej bo kobiety niezaleznie od szerokosci geograficznej patrza na kase, co nie zmienia faktu ze uchodzicie za kurwy za granica

Gość nastolatka ALA
heh dobre a wiesz Charmsy ze to co tanie łatwo schodzi, to był alauzja do takich kobiet jak ty, oczywiscie ze kobieta ma łatwiej jesli chodzi o kontakty bo jest wielu facetow ktorzy chca sie zabawic, ale nie szanuja takich kobiet i tak, a polak ma gorzej bo kobiety niezaleznie od szerokosci geograficznej patrza na kase, co nie zmienia faktu ze uchodzicie za kurwy za granica

nastolatka- pomaranczko kochana...a jaka wg ciebie jestem kobieta ze do mnie ta aluzja? :D

Gość lepsieejszY88
Mam nawet dwie :D

Gość nastolatka ALA
łatwa bo cie ugryzło co napisali wczesniej

Gość kasiaaa1990r 22latka
lepsieejszY88 -" oni i inteligencja ? Popatrz na ich ojczyzny" proponuje abyśmy skupili się na naszej ojczyźnie bo u nas też za ciekawie nie jest ... młodzi ludzie nie mogą dostać pracy , muszą opuszczać kraj by godnie żyć , średnia wypłata przeważnie ledwo starcza na opłacenie rachunków ... co na to powiesz ? Hmm tak czarnoskórzy ludzie też są ludźmi inteligentnymi .. hmmm może podam prosty przykład.... jakby było inaczej niż piszę jak twoim zdaniem dostawali by tytuły naukowe wyższych uczelni ? np. Medycyny .... Taka twoim zdaniem "czarnoskóra małpa " uratowała od śmieci mojego ojca chorego na serce ....

nastolatka...to juz was w szkolach nie ucza czytania ze zrozumieniem? czy ucza was wymyslania faktow bo tak sie wam wydaje? :( nic mnie nie ugryzlo, temat do dupy, mi sie nudzi wiec sie tu zadomowilam :) autor: masz 2 corki? no fajnie, tylko czy ten murzyn to woje najwieksze zmartwienie? bo wiesz jakbym ja miala corki to mialabym wieksze zmartwienia niz to kogo przyprowadza do domu

Gość lepsieejszY88
Ta jeszcze jakieś bajeczki wymyślisz mi na dobranoc, bo mojego uratował sam batman z robinem :D a tak serio gdybym miał umrzeć i jedyną szansa na mój ratunek był by jakiś czarnuch wolałbym umrzeć :D

i dobrze, wiesz ze grozi nam przeludnienie? wiec jednen tepak mniej i od razu robi sie luzniej, jeszcze dochodza twoje corki (ktore jak pisales moglyby byc lesbami) i juz mamy 3 osoby mniej! yay!

lepsieejszY88 - hmm no niech ci będzie że to bajeczka ... hehe mówisz że wolałbyś umrzeć ... pewnie byś skomlał o pomoc heh internetowy cwaniaczek ;)

Gość bgsshhf
to pomysl co bedzie jak corki zaciaze nie z murzynem a z bialasem ktory kopnie je w dupe.

Gość lepsieejszY88
co będzie to będzie, ważne by nie czarnuch :)

Gość bgsshhf
To bardzo ci tego życzę byś miał córke z białym bękartem :D :D :D :D lub syna geja :)

Gość chloe t.
autorze przygotuj sie na mysl ze twoja corka bedzie miala czarnego faceta, ja uwielbiam czarnych mezczyzn, sa lepsi od bialych pod wieloma wzgledami

Gość lepsieejszY88
Dzięki :) a na syna i tak już nie ma szans..

Gość ja bym tez nie chciala
zeby moje dzieci zwiazaly sie z cudzoziemcami,

lepsieejszY88 - ej a ty naprawdę w wieku 24 lat masz już dwie córki ?? heh co nie ma co dzieciom do garnka włożyć i trzeba się na kimś wyżyć tak ? jakie to typowe dla większości polaków :/ no ale gdzieś trzeba leczyć własne kompleksy .... bo ja mniemam 88 to twoja data urodzenia ?

Gość lepsieejszY88
Tak jakimi, jeżeli chodzi ci o dużego kootasa to cię żegnam :)

Gość lepsieejszY88
Nie to nie data urodzenia :) i nie mieszkam w polsce więc zarabiam przyzwoicie

Gość A dlaczego na syna nie masz
szans? No ale dobra jak chcesz corki lesbijki czy corki z bialym bekartem to zycze ci zebys to mial!

Gość Po ile córki mają lat?
?

"Tak jakimi, jeżeli chodzi ci o dużego kootasa to cię żegnam" lepsieejszY88 - hehhe i ty śmiesz wyzywać od małp czarnych pewnie sam nie masz ukończonej żadnej szkoły i zapierdalasz gdzieś na budowach bo przy dwójce dzieci nauka byłaby nie możliwa ( zresztą strasznie odpowiedzialny jesteś ,nie rozumiem jak w takim wieku można mieć już dwójkę dzieci ??? HEHE a wiesz dlaczego mnie żegnasz ?? bo takiego nie masz !!!! :D

Gość chloe t.
zazdroscisz czarnym mezczyznom ze maja wieksze kootasy i ze biale kobiety na nich lecą, ty masz malego frędzla , a twoje corki beda mialy czarnych facetow czego im zycze haha

Gość lepsieejszY88
Ano nie mam paly 30cm, poza tym to nie było do cb dodam że mam 30 parę lat. Syna nie będę miał dlatego że moja żona nie żyje, zostały mi tylko córki, może nie skończyłem prawa czy medycyny ale jak na moja sytuację to mój kierunek nie był zly :)

Gość lepsieejszY88
Ja na prawdę mam rozmiar ich penisów gdzieś, i ich "kobiety" także mi chodzi tylko o moje córki :)

Gość Tylko ze ożenisz sie kiedys
ponownie? Corki cie kiedys zostawią, założa wlasne rodziny. Chyba ze chcialbys zeby byly lesbami, pannami z przychowkiem lub starymi pannami.

Gość Normalny ojciec powinien
córce wmawiac ze seks dopiero po slubie. Pytanie co zrobisz jak córka bedzie lesbijka czy porzucona panna w ciazy.

Gość lepsieejszY88
Mi tam obojętnie jakie będą moje córki ważne by były szczęśliwe i nie wiązały się z czarnuchami

Gość A przeciwko synowi ktory jest
Gejem lub żeni sie z murzynka mialbyc cos przeciwko

Gość lepsieejszY88
Syn gej, nie . Z murzynka ? Też nie :F