Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsieejszY88

Tyle związków czarnych z polkami zalamalbym się gdyby moja córka miała czarnego

Polecane posty

Gość lepsieejszY88

Mam w dupie tamte szmaty ale jest ich tyle że aż głowa boli, współczuje ich rodzicom. :D jak można związać się z małpa ?

Gość Ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja współczuje twoim rodzicom ze maja cos głupszego niz małapa za dziecko

ojejku! najlepsze sa mamusie ktore zyja zyciem swoich dzieci

Gość lepsieejszY88
Nie naskakuj napisałem tylko jakbym ja był przybity gdyby mi córka takie coś odjebala

Gość ADFGHGHBHHSFDYBVADF
wiedz zetego co sieboisz to cie trafi,a nawetgorzej bycmoze

Gość kasiaaa1990r 22latka
a ja własnie przed chwilka myslałam o tym jak fajnie byłoby miec takiego czarnego kolege mmmm zaden polak takiego nie ma...... ;)

Gość lepsieejszY88
Nie no, w takim przypadku gorzej już chyba być nie może, chyba że się puszcza z turasami :D

Gość Sajmon Mol(ten z HIV)
Uwielbiam polskie dziewczyny mmm jak wyjde z wiezienia bede im znow czyta afrykanskie poezje o duzym penisie

Gość lepsieejszY88
Kasia chodzi ci murzyna na seks czy po prostu kolegę ? Ja w dzieciństwie takiego miałem, normalnie dzicz :O oczywiście miał matkę co się z czarnym puściła :D

Gość yukjhg
ja lubie czarnoskorych

Gość bgsshhf
Niby czemu to bylaby trauma gdyby corka miala czarnego faceta? lepszy murzyn ktory zarabia niz polak nieudacznik, mogloby byc gorzej, np. corka z nieslubnym dzieckiem(ktore ma z bialasem).

Gość lepsieejszY88
Simon mol :D pamiętam gościa ale go nie żałuję tak samo jak jego kolezanki, ciekawe czy już gówno pozdychalo

Chciałabym spróbować z takim sexu jeżeli to prawda że mają takie wyposażenie jak na filmach to żyć nie umierać ;)

Gość lepsieejszY88
Wiem że lubicie czarnoskórych :D pracowity murzyn ahahaha zaraz padne, kurwa we wszystko uwierze ale nie w pracowitość czarnucha

kasiu tak bym cie pchał az by miednica strzelała mmmm białe kobiety

Gość Jeogtirsjgorsgntrs
Hehehe taki sam czlowiek jak ty rasistko ;)

musisz byc chyba jakis uprzedzony co? moj ojciec tez sie bal ze przyprowadze mu murzyna, czy ciapaka... no ale to starsze pokolenie jest, ty tez jestes stary?

Gość lepsieejszY88
Kasia wee leci patologia na kilosa sorry kolosa :D nieźle cię starzy wychowali, życzę hiva :D lol liczę na córkę lessbe bo inaczej zalamka :) ja na męża córki chciałbym niemca szweda itp - ludzie na poziomie i wgl potem polaka ale jak murzyn to... He he sam nie wiem co bym zrobił :)

Gość lepsieejszY88
Ta weź mnie nie porównuj do murzyna :O chciałbym by w europie narodził się ktoś pokroju hitlera i wyplenil to gówno z naszego świata, my się im do afryki nie pchamy, niech tam zdychaja :D

Gość ciąg dalszy jest ciekawszy
jeśli juz babsko chce mieć piczke przegrzmocona przez czarną paukę, jej przyjemnosć, ale do cholery niech nie rodzi bachora kundla, bo to ani jego miejsce wśród nas białych ani w Afryce. Dla nas za czarny, w Afryce za biały, bo mamusia chciała poczuc czarna paukę w cipie.

Gość lepsieejszY88
Ja tam lubię hitlera i szanuje a z mojej rodziny raczej nikt przez niego nie zginął bo portugalii to on chyba nie atakował :) reszta to niemco polacy na emigracji :)

zauwazylisice ze polki nie chca byc rasistkami? ciekawe co by powiedziały jakby polacy zaczeli tak sciagac panny z innych krajów :D ta sa jednak głupie pizdy, ktos miał racje......

Gość lepsieejszY88
Nie wiem ja tam za polkami nie przepadam, choć nic do nich nie mam

Gość Ruda Kasia92
Jak można być takim rasistą? Ażeby Ci się trafił Czarny Chińczyk z Turcji Z rudymi kędziorami

a tak na marginesie wiecie że nie można szufladkować ludzi ... ciemny kolor skóry to tylko poziom melaniny w ich skórze oprócz tego są takimi samymi ludźmi jak my , tak samo inteligentnymi , myślącymi itd. Dla mnie rasizm to głupota ... takie myślenie prowadzi tylko do przemocy :O Nie mogę zrozumieć jak Niemieccy żołnierze podczas II wojny światowej mogli zabijać np. dzieci żydowskiej nacji .. Wyobrażacie sobie jak one musiały przerażone płakać jak niemcy prowadzili ich do gazu :/ i to tylko z powodu że są innej narodowości ...... NALEŻY PAMIĘTAĆ O TYM ŻE JAKBY HITLER POWOJOWAŁ DŁUŻEJ POLAKÓW TEŻ MÓGŁ SPOTKAĆ TAKI LOS !!! Dla nich też byliśmy takimi niemyślacymi małpami .... więc trochę pokory ludzie ...

"ciekawe co by powiedziały jakby polacy zaczeli tak sciagac panny z innych krajów " nie ma co gdybac bo Polakow malo kto chce..dlatego tacy sfrustrowani

Gość lepsieejszY88
Wiesz oni też tak pewnie myślą, ogólnie to za samo to że muszę patrzyć na tych leni ich nienawidzę ;< widzę to gówno brudne :O

Gość lepsieejszY88
No i dobrze powinni teraz arabów i czarnuchow wygazowac, chociaż nie starczy mi że głoduje to gówno w afryce :D oni i inteligencja :D ? Popatrz na ich ojczyzny.. Jeszcze latają za czarownicami :)