Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgffg

ktoś mądry zna odpowiedź?

Polecane posty

Gość gfgffg

Poznałam go w lutym przez internet, całkowity przypadek...Ja 22 l. on 24 l. spotkaliśmy się po miesiącu, w sumie 3 razy po 4 dni. Było cudownie, genialnie, po czym u niego coś pękło i teraz mi powiedział, że jest niedorzałym dupkiem,który nie wie czego chce, że wie, że ja chcę coś poważnego, a on jak sam napisał jest niedojrzały i ubolewa nad tym. Chciał, żeby było dobrze i cudownie, ale jak mówi coś pękło. Napisał mi, że tęskni, żemu brakuje mnie, ale on chce zwykłą przyjacielską znajomośc, a ja tak nie potrafię, bo serce mi pęka...

Gość Ruda Kasia92
Ja jestem taka jak on. Boje sie zobowiązać i nie mam uczuć proste. Kiedyś to się na mnie odbije... Aż sie boje.. Niektórzy ludzie po prostu tacy są Nie płacz. ie jest ciebie wart

jeśli tak napisał, to znaczy że tak jest. gratujuję mu odwagi. mój eks wydusił coś takiego po roku znajomości i nie sam z siebie tylko po moim pytaniu. i był sporo starszy

Ruda Kasia ma rację, niektórzy ludzie nie potrafią się zobowiązać do poważnych związków. nie rozumiem tego i uważam że to nienormalne, ale po zawiązku z taką osobą ktoś normalny też ma uraz do zobowiązan

Gość gfgffg
nie

Gość gfgffg
nie wiem co mogę mu napisać

Gość gfgffg
pieszczoty tak, ale nie seks

Gość gfgffg
kurewsko boli

Gość gfgffg
moje jest bezsensu, ja chcę umrzeć,ale nie mam odwagi...codziennie od miesiąca ryczę

Gość gfgffg
zaraz uduszę się tym bólem od środka...wszystko jest nie tak jak powinno być

Gość Ruda Kasia92
Jeju Bidulka Nie wiem co Ci poradzić nie byłam nigdy w takiej sytuacji.. nawet nie byłam zakochana... nawet zauroczona ani w ogóle nic... Tule cie bardzo mocno i trzymam za ręke :*