Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicin

Pomocy! Mam 36lat i zakochałem się w o raz młodszej dziewczynie!

Polecane posty

Gość kicin

Nie wiem co zrobić ale męczy mnie to. Nie myślę o niej jak o atrakcyjnej, młodej kobiecie tylko na seks! Czuję do niej coś więcej. Nie jestem pewien czy ona czuje coś do mnie. Chciał bym ją w sobie rozkochać i sprawić żeby czuła się kochana, otoczyć ją czułością i miłością, nie chciał bym żeby myślała, że chodzi mi o seks z młodą panienką bo tak nie jest! Jeżeli chodzi o mnie to dbam o siebie oczywiście bez przesady. Mam wysportowane ciało, odwiedzam siłownię, zakoli też nie mam, mój ojciec mimo swojego wieku też ich nie ma zbyt dużych więc to chyba u nas rodzinne. Ogólnie to uchodzę za atrakcyjnego faceta i ludzie dają mi mniej lat niż mam naprawdę. Jak działać?

Gość kicin
Dodam, że nie jestem żonaty i nie mam nikogo obecnie.

Gość grbrhcyhnn
W o rok mlodszej dziewczynie?

Gość maturks4
A dlaczego się w niej zakochałeś? Czym cię ona ujęła? A czym ty chcesz jej zaimponować? Bo chyba nie umięśnioną klatą i brakiem zakoli? Chcesz być kochany i kochać za fizyczność? To daj sobie na luz... To jest "miłość" pod tytułem GRA HORMONÓW

Gość a może kanapka
Masz żonę ? Rodzinę ? Bo jeśli nie to luz, kochaj kogo chcesz :) Jeśli jednak tak -> to smutne będą Twoje dni :(

Gość kicin
Źle się wyraziłem, ona ma 14 lat i nie wiem czy spodoba się to jej rodzicom :(

Gość CoTyGadaszZiomus
Jesli to Ty napisales 14lat to 'Witaj Pedofilu' :D

Gość kicin
Nie jestem żonaty! Nie mam nikogo obecnie. Mam własny dom, firmę, samochód.

Gość grubaświnia123456765
Normalnie czemu może cie nie chceić zależy jaka jest różnica wieku miedzy wami ale pamiętaj wiek to tylko cyferki a to co masz w sercu powinno byc na pierwszym miejscu wiec nie patrz na inncyh tylko do dzieła zapros ją gdziś bo ci ją zwinął z rpzed nosa i wtedy dopiero będziesz żałował pozdrawiam:)

Gość kicin
Podszywacz! Dziewczyna ma 18lat.

Gość grubaświnia123456765
no to czemu masz z nią nie byś? nie rozumiem? normlanie jest pełnoletnia i sama decyduje o swoim życiu sa osoby które umaiwjajął sie z 50latkami mi osobiscie podobal sie kieduś chlopak o 12 lat satrczy takie czasy:)

Gość cvdb
posluchaj chlopie taka mloda to tylko na troche, jak sie zestarzejesz za ok 10 lat ona sobie poszuka mlodego ogiwera, no chyba ze zstanie z toba do usranej smierci za kase ale na boku bedzie miala niejednego kochanka

Gość malakotka
Czyli ona ma 18 lat? Jeżeli jest mądra i zobaczy w tobie człowieka, a nie dom firmę i samochód - możecie być szczęśliwi. Ale dziś trudno znaleźć myślącą dziewczynę

Gość u nas jets róznica 8 lat
niesamowite! odpowiadacie w temacie, w którym nie wiadomo o co chodzi? Autozre nie potrafisz napisac poprawnie po polsku 1 zdania, zwłaszcza tytułowego???? :-O

Gość hdfghfghxfghxf
widac ze ci bije na dekiel, co ty z taka malolata oprocz seksu bedziesz robil?o czym rozmawial,za duza przepasc pomiedzy wami, zastanow sie

Gość fewg4g4
daj dziewczynie spokój! po co jej taki ktoś ? nie bądź egoistą. a poza tym to nie rób wiochy - nie ma czegoś takiego jak "o raz", mówi się "dwa razy młodsza"

Gość fewg4g4
36letni kawaler, nieumiejący się wysłowić, zadający na kafeterii pytania o swoją przyszłość, uważający brak zakoli za kluczową sprawę w "być albo nie być" partnera dla młodej kobiety.... koleś, daj spokój...

Gość u nas jets róznica 8 lat
nie ma czegoś takiego jak "o raz", mówi się "dwa razy młodsza" aaa to o to chodzi :-D Boze! w życiu bym nie wpadła na to :-D :-O Żałosne :-(