Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piękna_wioletka

nie warto iść na studia

Polecane posty

Gość Anyoneee
idz do pracy

Gość jotttta
ja ci doradze- najpierw zorientuj sie jakich masz znajomych-kogo oni znaja-dyrektorzy itp.-gdzie ,jakie branze 2-nawiaz przyjacielskie relacje i pros sie o robote/staz cokolwiek 3-jak juz obeznasz jakis temat wtedy rob sobie kurs czy szkole-ale w tym temacie po paru latach -jak juz bedziesz miala mozg-okolo 30-tki zrobisz sobie studia dla pasji

Gość hopsasa555
jak jesteś taka piękna to sobie poradzisz wiesz dobrze jak

Gość bez studuiw to bez dosw
przyjma cie do biedronki po studiach nawet na biedre i netto nie masz co liczyc

Gość jotttta
nie znajomi,ale ich rodzice-wlasciciele zakladu, jakas kadrowa, kierowniczka, co sie dzieje w twoim miescie, skad pochodzisz radze w polsce zaczynac tak na awans obecnie nie ma co liczyc

Gość beti99
Świetne rady nie ma co! :D :D

Gość beti99
Jeden mądry radzi dziewczynie robić karierę dupą, a druga siedzieć na kasie w Biedro do usranej śmierci. :D Jestescie zajebisci po prostu. :D

Gość bez studuiw to bez dosw
Beti99, Ty nie umiejac uzywac mozgu do rozumienia tekstu nawet do Biedry sie nie nadajesz :P Nie do smierci, a zeby nabyc doswiadczenie. A za 10 lat to moze i na studia isc, wtedy nie zaszkodza

Gość beti99
Wioletka nie słuchaj tego biadolenia, że studia w życiu niczego nie dają i to stracony czas. Najwięcej na ten temat maja do powiedzenia ci którzy studia w tv ogladaja. :D Zastanów sie co Cie najbardziej interesuje i z czego może być w przyszłosci pieniądz. Tylko żebys nie wybrała jakiegoś szitu typu politologia czy socjologia. Moze jakis medyczny kierunek? Albo techniczny? W ostateczności możesz iść do szkoły policealnej na technika farmaceutycznego i bedzie git. :classic_cool::classic_cool:

Gość beti99
Też mi zajebiste doświadczenie zawodowe. :D 10 lat kasowania towaru. :D :D

szczerze mówiąc mam na oku pewien kierunek na politechnice :P ale byłam bardzo ciekawa co mi doradzą skoro studia są bez sensu :D

Gość beti99
Jaki kierunek? ;)

Gość CCCCCHH
wtf???? co to jest gospodarka przestrzenna, kim się jest po tym zawodzie

Przygotowuje do zawodów związanych z administracją regionalną i instytucjami samorządowymi (planiści, urbaniści, specjaliści do spraw gospodarki gruntami, rozwoju regionalnego). Kształci także przyszłych zarządców nieruchomościami, rzeczoznawców majątkowych oraz pośredników w obrocie nieruchomościami. :)

Gość bajajka
zrob studia, które Cię interesują. dodatkowo szukaj praktyk i stażu w swojej branży. poza tym warto też pomyśleć o szkole policealnej, np. w szkole głównej biznesu w warszawie jest kilka ciekawych kierunków, zawsze to dodatkowy papier w ręku, więc większe szanse na zdobycie ciekawej pracy :)

Gość Kowbojewwrt
Hejka, ja polecam Ci jakiś konkretny kierunek (np rachunkowość, finanse), po którym będziesz miała fach w ręku i łatwiej będzie znaleźć prace. Ja studiuję właśnie Finanse i rachunkowość na Vistuli w Warszawie i z czystym sumieniem mogę polecić. Uczelnia generalnie przywiązuje największą wagę do wiedzy praktycznej. Uczy studentów jak odnaleźć się na rynku pracy. I to jest tam najlepsze.