Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaskab82

strata córeczki

Polecane posty

czesc jestem tu nowa jest mi bardzo cięzko poniewaz w 29 tyg mojej ciazy dowiedzialam sie ze moja kornelcia juz nie żyje ur nasza kruszynke 6.05.2012 r apo trzech dniach ją pochowałam czekamy teraz z mężem na wyniki amniopunkcji kture sa ponoc bardzo złe nasza maleńka byla bardzo chora o czym dowiedzialam sie w 22 tyg ciąży czeka nas teraz szereg badan genetycznych czego sie bardzo boję to była moja pierwsza upragniona ciąza jak mam sobie z tym radzić

Gość ///przykro mi///
Przykro mi :( Prawa jakimi rzadzi sie natura sa brutalne. Nie uwzgledniaja naszych uczuc. Pomysl jednak ze cos szlo naprawde zle(co potwierdzaja lekarze) i nie mialas na to wplywu. Bliscy beda cie wspierac ale poniewaz jestes stworzona by miec dzieci...wiec poddawaj sie kolejnym badaniom z mysla wlasnie o szansie na dziecko. Pewnego dnia nadejdzie odpowiedni moment i bedziesz gotowa na kolejna ciaze. Badz dzielna

Gość ///przykro mi///
moze przylacz sie do ""Aniolkowych Mam"" ...tu na forum. To naprawde duza i silna grupa wsparcia..

Gość fancloob
To jest okropne,ze taka ciaza z mocno uszkodzonym dzieckiem,zamiast zaniknac we wczesnym stadiu,kiedy czlowiek sie jeszcze tak psychicznie nie nastawil -przetrwa do tak poznego okresu i nagle sie okazuje,ze nic z tego nie bedzie :(

Gość bywa....
zycie toczy sie dalej. Mloda jestes i jeszcze bedziesz miala dzieci. Chociaz....moze nie :-( Roznie to w koncu bywa.

Gość ja bym się zastanowiła
co było przyczyna takiego stanu , czy nie przypadkiem słabe geny twoje albo męża? czy następne dziecko nie będzie skazane na to samo? czasami ludzie genetycznie nie pasują do siebie i stąd to sie bierze

W mojej rodzinie jak i męża nie było żadnych chorych dzieci boje się bardzo że jednak tych dzieci nie bede miała a ja je tak bardzo kocham .Dlamnie to jest dziwne że przez trzy tyg wystapiły takie choroby u mojej kruszynki a może to jakiś poprostu wirus .

Gość mozliwe to??
moze dziecko od poczatku bylo chore ale dopiero w 22 tyg to wykryto,bardzo wspolczuje mam nadzieje ze poprostu tym razem mieliscie pecha i ze nie jestescie obciazeni genetycznie, nawet nie potrafie sobie wyobrazic co wy teraz przezywacie. bardzo wam wspolczuje

Gość lopae
mnie zszedł kochany chomiczek :(

Bardzo mi przykro :( Jest tutaj topik o utracie dziecka w 36 tygodniu,tam mozesz popisac z osoobami po takich przejsciach jak ty ! Powodzenia !