Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady hate

jak przestac sie bac zycia?

Polecane posty

Gość lady hate

?....

Gość crazy_lizard
nie da się, bo "Istotnym doświadczeniem człowieka jako bytu-rzuconego-w- śmierć staje się lęk przed swoją najbardziej własną możliwością bytową. Paradoksalnie jest to lęk przed samym byciem-w-świecie, czyli ludzką egzystencją i jest troską o samą jej możliwość."

Gość lady hate
wlasnie doswiadczam tego leku :D widze, ze egzystencjalistow czytasz. nie pamietam, kto to konkretnie napisal, sartre? ja tchorzem jestem bez chrakteru...

Gość crazy_lizard
Heidegger :)

Gość narkotyk666
ŻYCIE JEST CHOOJOWE UND NUDNE AND VERY KRÓTKIE! I TAK POZDYCHAMY, A MAJĄTEK DZIECI, CZY TAM WNUCZKI ROZPJERDOLĄ PRZEPIJAJĄC GO O ILE COŚ IM SIĘ ZOSTAWI! NĘDZA NIKOGO NIE OSZCZĘDZA! NAJWIĘKSZE BOGACTWO TO ZWIERZĘTA I PTACTWO, A LICZY TYLKO SIĘ YEBACTWO! JEDNI STUDENCI KUJĄ, A DRUDZY KOPULUJĄ! SMUTNI WY, CZY TEŻ WESELI I TAK WSZYSTKICH CHOOJ STRZELI OD PONIEDZIAŁKU DO NIEDZIELI! PODPISANO Z POWAŻANIEM WASZ Brejn Dedzio

Gość lady hate
cle zycie boje sie zycia i udaje ze zyje nie wiem, jak stac sie kims silniejszym psychicznie

Gość lady hate
tak, aale to bezndziejne takie pelzniecie bez celu. nie wiadomo gdzie. mam dosyc, che przestac byc takim tchorzem, ale to bledne kolo

Gość lady hate
dzieki :D co ci jest? wszystkofobia :P

Gość crazy_lizard
mi ? ? ?

Gość lady hate
nie, mi. a tobie to nie wiem, bo skad to moze inaczej, skad bierzecie spokoj wewnetrzny?

Gość zagubionajaaa
tez zmagam się z tym. co prawda poprawiło się na krótko kiedy schudłam i moja samoocena poszła w górę. Byłam pewniejsza siebie, odważniejsza. Ale teraz znów jestem w punkcie wyjścia, najbardziej denerwuje mnie niemożnośc nawiązywania jakichś normalnych, bliskich relacji z ludźmi. Bolli mnie to że niektórym to przychodzi tak łatwo jak oddychanie. A mnie zawsze sprawia trudność.

Gość lady hate
zeby miec fajne relacje trzeba miec spokoj wewnetrzny, to nie zlezy od wygldu ja wygldam brdzo dobrze ale co z tego

Gość zagubionajaaa
wiem ale wyzbycie się kompleksów, pozwala jakoś nabrać pewności siebie. I jest jakoś łatwiej z tym