Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhfsghnfnf

OSZALEJE ZA MOMENT

Polecane posty

Gość bhfsghnfnf

- na studiach jest wyscig szczurów, nie ma integracji, jestem samotna jak nie wiem co... - z chłopakiem mi sie nie ukłąda, jestem nerwowa, porównuję się do jego byłych dziewczyn - mam problemy z pamiecią i koncentracją, uczę się i nie zapamietuje tego - mam poczucie bezsensu zycia, wszysko wydaje mi sie bezcelowe, szare, nie mam sensu ani celu w zyciu, mam wrazenie ze swiat mi sie wali - nie chce mi sie o siebie dbac Mam 22 lata jak mam sobie pomóc??

Gość mam podobnie tylko ze duzo
gorzej wec ci nie pomoge

Gość rafaI91....
autorko wyłącz wibrator

Gość Shuu
Masz stan przed depresyjny. Uwiez w siebie dziewczyno. Jestes mloda. :) Kazdy ma gorsze dni. Przez twoje zle samopoczucie, odbija sie to na chlopaku i na nauce. Idz do kosmatyczki, zrob sobie jeden dzien wolny. Dla siebie. Ja tez tak mialam. A jak sie wyleczylam? Skupilam sie na narzeczonym. Bo to on jest celem w zyciu i moja przyszloscia.

Co Cię cieszy w życiu i daje radość? Kiedy ostatnio byłaś radosna?

Gość WiolettaViola
pewnie jesteś gruba brzysdka i niedopieszczona w zwiazku z tym

Gość Shuu
Oczywiscie, ze moze. Az tak zraniono Cie, ze ty takiej opini nie masz? Nie masz wsparcia drugiej osoby? Przyszlascia jest facet, pozniej dziecko. Jak zawsze. Traf na odpowiednia osobe a zobaczysz. Nie mozna zalamywac sie tym co juz bylo ale patrzec na to co moze byc. >.> Jestescie mysli, ze na nikogo nie mozna liczyc. Gowno prawda. Czy tu sa same feministki?

Gość ktoJestOjcemPablita?
a ja -samotna -z dzieckiem -bez perspektyw i chcę tylko wyć a tu tzreba żyć pomyśl autorko jak ja- inni mają gorzej...

Co masz na myśli "facet chcialby byc dla kobiety celem zycia?"? Nie rozumiem facet celem życia. Zdobycie faceta? Miłość faceta? Życie z facetem, małżeństwo z nim. Dziecko z ukochanym? Nie rozumiem pytania.

Gość czarownica z Salem
niektóre kobiety mają taką fazę, że celem życia jest rodzina z ukochanym facetem nie trzeba tego oceniać, tak po prostu jest

Gość Shuu
Nie to mialam na mysli. Nie chodzi mi o to zeby 100% Poswiecac sie facetowi. Trzeba rowniez miec swoj rozum. I nie latam za nim jak powalona. Najwazniejsze jest pozytywne myslenie. Ale na czym sie skupic w takim razie jezeli chodzi o przyszlosc? Na pracy, pieniadzach?

Gość Shuu
Ale! Fakt faktem jest, ze nigdy tak nie myslalam. Dopiero kiedy znalazlam odpowiedniego faceta tak zaczelam myslec. I jakos takie nastawienie nie chce jak narazie odejsc. Moze taki okresO.o Ale narazie sie takiego zdania trzymam. Bo sie nie przejechalam akurat na nim. Na ex owszem.

Gość catrice
A ja mam prace, studia dzienne i zaoczne, kryzys w małżeństwie i tez nie wiem za co sie brać :/

Gość Shuu
Tez prawda. Co zrobisz jak Cie zuci? Wtedy mozna miec depresje! Dlaczego bys uciekala? Ja bylam osoba bardzo zamknieta na uczucia. W ogole, ja i slub? Ha jeszcze 2 lata temu uwazalam to za rzecz niemozliwa do zrealizowania. Facet moze dac szczescie. O to mialam na mysli! A nie ze patrzec tylko na niego i miec reszte w dupie.

Gość hegemonia
weż się za obrabianie gały staremu

Gość bhfsghnfnf
mi sie w zadnej dziedzinie zycia nie układa... kiedys nie miałą faceta, byłam najlepsza w nauce w liceum, zycie jakos sie toczyło, byłam spokojniejsza, a dzisiaj? kłebek nerwów.. byle zdanie mnie wyprowadza z równowagi

Gość Shuu
Tez prawda. Ja mloda jestem 22 lata. Moze pierwsza milosc? O.o Nie mam pojecia.