Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgfdhtfgj

CO MI MOZE BYC? BÓL JAJNIKA I DO TEGO PLAMIENIE

Polecane posty

Gość dfgfdhtfgj

prawie tydzien temu zażyłam tabletkę antykoncepcyjna ta do 72h, bylam u ginekologa. Czułam sie okay. Dzisiaj nagle plamienie nie wiadomo skad, dosyc obfite, a do miesiaczki mi zostało jeszcze 2 tyg! w dodatklu boli mnie jakos lewy jajnik. Nie wiem czy powiannm udac sie z tym do szpitala?

Gość Pomocy!90
nastepna ktora daje du.py na prawo i lewo chce pomocy

Powinnaś zrobią ci usg i powiedzą co jest. Będziesz spokojna. Może jakaś torbiel się zrobiła?? Ja mkiałam ogromne bóle jajnika przy torbieli po hormonach mi się zrobiła.

Gość Palomaaa
A do ginekologa nie możesz iść?

Gość dfgfdhtfgj
pojde tylko sie zastanawiam czy czekac moze przejdzie, bo ja tak ogolnie nie stosuje zadnych tabletek antykoncpecyjnych ani plastrów nie zazywam hormonow

Gość Palomaaa
Po tabletce powinno wystąpić krwawienie, w czasie którego ewentualna zapłodniona komórka powinna być usunięta, ale nie wiem czy dopiero po tygodniu

Gość alelipaiciemnota
Liczysz na wyleczenie na kafe?! Zamknij oczy , leczymy cię . I co lepiej.....?

Zacznę przede wszystkim od tego ze MUSISZ iść do lekarza.Nie chodzi o to że to coś groźnego ale nie ma nic gorszego niż lekceważenie sobie nawet najmniejszych niepokojących objawów.Na moje oko ból jajnika ,przy jednoczesnym plamieniu mogą być objawem-zapalenia jajnika.Stan zapalny tak się objawia. Może być też tak że masz dni płodne i z jakiegoś powodu tak dziwnie tym razem(bo rozumiem że wcześniej tego nie miałaś)to się objawa.Jednak powtarzam:wybierz się do lekarza.