Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza1508

Kraków, pierwsza ciąża-przygotowania do porodu i takie tam

Polecane posty

Uuuu to kiszka może sobie dokup słuchawki ;) Ja dziś wieczorem spróbuję tą metodę co w filmie pokazują jak mała znów mi płakać zacznie. A teraz lecę to kruszynka bączki puszcza czyli zaraz się obudzi. Przewiniemy się, zrobimy gimnastykę, zjemy 2 śniadanko, ubierzemy cieplutko i idziemy na spacerek. Miłego dnia wszystkim!

ogólnie tak przeglądam jakie on małe robaczki z nich robi i jak one się uspokajają :)

Inka miałam słuchawki i zamordowałam je krzesłem poza tym wiesz inaczej jak sobie siedze na forum a inaczej jak sie na filmie zawiesze :)

A widziałam juz ten filmik jak Kamil miał się urodzić! Ale nie stosowałam tej metody - chociaż na filmie widać, że działa! Oki zmykamy też na spacerek papa

nie mam juz ponad 2tyg okresu... robiłam dwa testy i obydwa negatywne... miała ktoras z was taka sytuacje ze az tak długo sie miesiaczka spozniała??

miałam tak przy zaburzeniach hormonalnych. Idź do ginekologa on znajdzie przyczynę, wykryje ew. ciąże lub zleci inne badania.

no nie kupiłam bo czekam na małpe cały czas... jestem umowiona do ginka na przyszły tydzien. Angel ja od tego czasu co kiedys pisałam o tych tabsach to nie mam okresu:/

A nie mozesz przyspieszyc wizyty ? w sumie jak testy negatywne to chyba nie ma sie o co martwic

no nie Angel bo nie mam jak bo teraz jak pracuje tak dzien na dzien to nie mam z kim zostawic młodego na ten czas co bym tam szła:/ bo babcia ma te rahabilitacje i musze czekac. no nie boje sie o ciaze tylko czemu tak sie podziało.

może faktycznie jakieś zmiany hormonalne , miałas jaki stres albo cos ? ja w sumie jakos nigdy nie przykładałam uwagio do okresów bo nigdy nie wypadał w terminie

Może masz np, za wysoką prolaktynę lub jakiś problem z innymi hormonami. Nic się nie martw lekarz zleci Ci jakieś badania i będzie dobrze, albo da Luteinę lub Duphaston na wywołanie

Iwcia ja tak miałam zanim w ciąże zaszłam. Może być stres, mogą hormony nawalać. Jak zrobiłaś test a raczej dwa w różnym czasie i wyszły negatywne to powinno być ok. Ze swojej str mam nadzieję, że jednak to stres bo z hormonami to zawsze masakra. Witam nową koleżankę :)

nie, nie odrazu wyrzuciłam Krakuska, ale robiłam dwa testy w sumie w tygodniowym odstepie wiec powinny wyjsc, juz sama niewiem czemu tak moze byc, jeszcze do głowy przychodzi mi to, ze w sumie 2msc temu przestałam karmic i moze teraz mi te wszytskie hormony sie tam układaja i dlatego... juz sama niewiem hehe

Iwcia lekarzem nie jestem ale na Twoim miejscu skoro testy negatywne to ja bym właśnie na te hormony stawiała. Wsyztsko musi wrócić do normy a na to też czas potrzebny:) Dziewczyny które codziennie spacerują nie boicie się astmy itd? Mnie np gardło dalej boli i takie drapanie czuje i zastanawiam się czy to nie przez te pyły;/ http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,12887914,Jesien_pylami_oddycha__lepiej_zostac_w_domu.html

Mi narazie odpukac nic nie jest , az w szoku jestem :) Spać mi sie starsznie chce wywietrzyłam sobie, teraz kawa .

Aangel mi też się chce spać masakrycznie;/ i też sobie kawę właśnie zrobiłam. Pijemy wirtualnie razem :D

A ciasteczko zbozowe chcesz :) dostałam dzis w pracy coś w stylu lu go czy jakos tak ale z innej firmy i całkiem niezłe :)

Właśnie pisałam, że Gosia pewnie już urodziła :) ale zobaczymy co Ci odpisze. Martwie się trcohę o Asię bo coś ostatnio milczy ;/ Byłam wczoraj jednak w carefurze i mc na kawie ale nic ciekawego po za jedzeniem dla Ani nie kupiłam. Chociaż kobieta niezły miała ubaw jak zobaczyła, jedzenie 1, prezerwatywy i test ciążowy :D Swoją drogą Inka przypomniałaś mi, że też muszę się do gina umówić ale pewnie terminu teraz nie będzie więc pójdę prywatnie;/

Angel dziękuję ale nie poczestuje się. Jadłam na obiad śledzie i jakoś ciacho do kawy mi nie podejdzie teraz :D

i ja przyłaczam sie do pijacych kawke:) ale mnie krzyze łamia:/ Iza to niezły zestaw kupowałas hehe faktycznie babeczka jak była jakas kumata musiała sie dziwic:) bo tam w cerfurze na kasach to rozni ludzie potrafia pracowac... niektorzy ciezko zaskakuja ze wogole zyja hehe

No nie bardzo połaczenie :) Gosie jest u lekarza odezwie sie wieczorkiem ) Asia była przedtem na fb