Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyswiaata

w jakiego Boga wierzycie ew. w co "bożki" itp. - poważnie

Polecane posty

Jaka tendencja wzrostowa? ano taka ze w moim kosciele jest coraz więcej ludzi:) coraz więcej ludzi oddaje życie Bogu. Ja obracam się wśród takich, widocznie ty wśród innych :) skoro masz inne odmienne wnioski.:)

Gość naba na
licencja powiedz do jakiego kosciola należysz?

rozumiem, że ty oryginał przeczytałę i dlatego możesz autorytatywnie stwierdzić ,ze treść jest " przeinaczona " :) a co konkretnie - jeśli juz przy tym jesteśmy :)

ale ty nie robisz " łaski " Bogu że oddajesz Mu swoje życie , bo ono i tak do Niego należy :) to ON wyświadcza łaskę tobie ,że twoje zaproszenie , twoje nawrócenie przyjmuje :D co robi Ojciec jak widzi dzieci wracające do domu ?:) cieszy siei to jeszcze jak :)

rozumiem ,zę z braku odpowiednich dowodów nie potrafisz uzasadnić tezy o " przeinaczaniu "?:)

skoro już twierdzisz ,ze podany werset pochodzi z Biblii dobrą przktyką jest podanie ską konkretnie - a więć ?

Gość ostatni moheranin
a ja teraz robię makaron

Generalnie jedno jest faktem. "Jerozolima przez wieki była kamieniem potknięcia dla wielu ludów", czyli w tym punkcie Pismo się spełniło, to jest twierdzenie - na jakiej podstawie ? na podstawi Pisama - sam tak piszesz - to ska konkretnie pochoidzi ten wers ?

Gość polka i nie tylko
ja wieze w Jezusa Crystusa Boga religii chrześcijańskiej TYLKO I WYŁACZNIE

mój kościół jest żywy i relacje z żywym Bogiem są tym co sprawia ze ludzie z wlasnej woli chcą swoje życie poddawać pod Boze prowadzenie.

Gość ostatni moheranin
licencja czy używasz antykoncepcji czy nie

Gość Co z tego że
DKW niektore ruchy ewangelikalne w USA uwazaja ze moralnym obowiazkiem chrzescijan jest wspieranie panstwa Izrael

Gość gość
Jestem koasycznym poganinem. Wyznaję Bachusa (zwłaszcza w piątkowe wieczory), Morfeusza (kiedy tylko mam możliwość) i Afrodytę (j.w.)