Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aikko.

Zaświadczenie o braku przeciwskazań do podjęcia nauki

Polecane posty

Gość Aikko.

od lekarza medycyny pracy. Skąd je wziąć? Tzn, wiem, że od lekarza :D ale konkretnie jakiego? Uczelnia mi wyznaczy, czy sama mogę sobie wybrać? Co na takim zaświadczeniu ma być?

Gość od rodzinnegoo
przynajmniej ja tak mialam jak zapisywalam sie do szkoly policealnej, idziesz do lekarza i mowisz ze potrzebujesz zaswiadczenie do szkoly i on sam wie co i gdzie wpisac

Gość Aikko.
Na stronie jest napisane, że musi być od lekarza medycyny pracy. Zaznaczone na czerwono i jeszcze podkreślone.

Gość bdbudbgcuydbgcuygvbuyd
Szukasz gabinetu medycyny pracy. Rejestrujesz się, mówisz że ci potrzebne i dosotajesz.

Gość melancholiaaaaaaaaaaaaaa
no to poszukaj w swoim miescie lekarza medycyny pracy i pojdz do przychodni, to tylko formalnosc trwa 15 minut ja robilam takie badania idac do technikum o ile dobrze pamietam to pobierano mi krew

Gość Aikko.
Super, dziękuję :)

Gość powiem i ja.....
poszukaj w necie który z lekarzy wydaje takie zaświadczenia ja mam to szczęście że mój lekarz rodzinny ma takie uprawnienia ...wiem że nawet jak idziesz na kasę chorych to trzeba zapłacić za takie zaświadczenie jeśli chodzi o pracę a jak to jest z uczniami ?....tego nie wiem

ale za lekarza medycyny pracy niepotrzebnie zaplacisz. ja bylam przed studiami u rodzinnego, tez wystawiaja zaswiadczenia do szkoly

Gość meroko
eureka120 ty umiesz czytac ? uczelnia zyczy sbie zaswiadczenie od LEKARZA MEDYCYNY PRACY. gdy ja aplikowalam na studia to pamietam, ze odsylali ludzi z zaswiadczeniem od zwyklego lekarza, bo tez wymagali od medycyny pracy.