Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetkaaaaaaaaaa19

Doczepiany kucyk - nosicie? Opinie.

Polecane posty

Gość Brunetkaaaaaaaaaa19

Witam... otóż chciałam sobie na wesele kupić czarny koński ogon :) tylko co do tej kwestii mam kilka niezbędnych pytań. Czy ten kucyk po prostu mi się nie odczepi? Czy jest mocny - jeśli go doczepie czy nie będzie luźny. Polecacie? Może któraś z Was nosi i się wypowie. Pozdrawiam!

Gość Brunetkaaaaaaaaaa19
Ale nie widać że ten kucyk jest doczepiany.

Gość ghgfhjgj
up

Gość Brunetkaaaaaaaaaa19
Kochaniiii hello??? :D pomóżcie!!

"Ale nie widać że ten kucyk jest doczepiany. " Yhyyyyym. Jasne. Zwłaszcza, że na weselu na pewno będą sami obcy ludzie, którzy nie wiedzą jakie masz włosy na codzień.

Gość 12 właśnie
daj sobie spokój to strasznie wygląda. Moja znajoma wpadła i był szybki ślub.Włosy ledwo zakrywały szyje bo zawsze nosiła krótkie a na weselu bląd loki do pasa:) wujkowie nie mieli pojęcia co sie dzieje wiec zapytali Panne Młoda wprost obciach jak cholera...

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiocha jak nie wiem sztuczne włosy :o

Gość sasfddhfa
własnie. to przedłużone włosy, to jakieś tabu? to jak wujkowie zobaczą, że Młoda ma np ogolone pachy, to też będzie obciach, bo to przecież też nienaturalne..

Gość ciekawe co ty
ja pierdole niektórzy jesteście zacofani... Nie bój się nie odpadnie Ci.. możesz dodatkowo poprzypinać wsuwki, tak żeby nie było ich widać

a może lepiej normalne dopinki na nie kucyk ? Przedłużane włosy to żadna wiocha o ile nie widać że sa przedłużane no i oczywiście syntetycznych nie warto kupować :)

Ciekawe, ze sztuczne rzesy to nie obciach a kucyk juz tak:P Nie przejmuj sie glupimi opiniami. ;) Jak chcesz odmiony w postaci doczepianego kucyka, to dobierz idealnie do odcienia włosów i jak dobrze przypniesz nie odpadnie:)

Gość Brunetkaaaaaaaaaa19
Akurat mam czarne włosy więc z doborem koloru kucyka problemu nie ma... Nie przejmuje się opiniami typu -wiocha... bo wiochą to nie jest moim zdaniem. Po prostu mam wesele i chcę wyglądać inaczej. Mam bardzo często wesela i na każdym staram się wyglądać inaczej, włącznie z fryzurą ;)

Gość cookie1987
Moim zdaniem to nie wiocha to poprostu zmiana fryzury :) to tak samo jag nagle kobieta zetnie wlosy czy tez przefarbuje i zmieni swoj wyglad ... to wcale nie chodzi zeby udawac przed wszystkimi ze wlosy sa prawdziwe tylko zeby zmienic swoj wyglad ... a jesli chodzi o slub to tym bardziej nie wiem o co sie czepiacie kazda panna mloda na swoim slubie wyglada inaczej niz niz na codzien ;) ... wiocha jest wtedy gdy wlosy wystaja spod pachy a nie jak ktos sobie doprawi piekna kitke :)

Gość gość
brzmi tandetnie, da się w ogóle kolor tak dobrać?

Gość gość
Kupowała któras z was dopinki clip in od Ruin extensions? https://www.rubin-extensions.pl/ Widziałam że współpracują z Julią Dybowską i zastanawiam się czy sobie nie zakupić

Gość AnettaPolka
Ja kupiłam sobie dopinkę ginger blond (jestem blondynką) z Great Lengths - chciałam aby była ona jak najbardziej naturalna i prezentowała się świetnie. Czytałam długo o tej firmie i przyznam, że warci są swojej ceny. Bardzo dobrej jakości włosy - dopinka nie jest sztuczna, ani sztywna, tylko taka przyjemna w dotyku:) No i zanim kupiłam to zadzwoniłam i uzyskałam profesjonalną poradę co do koloru i odpowiedzieli na wszelkie moje pytania, także jestem mega zadowolona.

Doczepiany nie. Wyglądają tandetnie. Jak już trzeba by zrobić dopinki do włosów z prawdziwych włosów a to kosztuje fortunę.

Gość Agata899
Nie zgodzę się, że wyglądają tandetnie. Ja też skorzystałam z dopinek Great Lengths (mają ich kilka w ofercie). Wyglądała naturalnie i nie usłyszałam żadnych negatywnych komentarzy, a obsługa po ich stronie to naprawdę klasa - życzyłabym sobie, żeby wszędzie tak traktować klientów.