Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k,dnslfcnolen

nawet na kawalerke mnie niestac kurde!

Polecane posty

Gość k,dnslfcnolen

nie wiem normalnie jak zyci samodzielnie;/

Gość Ruda Kasia92
Mam to samo daj spokój. A uczysz się czy tylko praca za marne pieniądze? Życie w Polsce to porażka

Gość aserwer
ja mam 34 i mieszkam z rodzicami bo nie stac mnie nawet na oplaty. Doplacam do zycia a mieszkaNIE I TAK bedzie moje

Gość fhfhj
aserwer-nie masz faceta?

Gość k,dnslfcnolen
25 lat mam i pracuje na umowe zlecenie

Gość Ruda Kasia92
o kurcze 34 lata i mieszkać z rodzicami... ja mam 20 i dziwinie sie cuję. do 30-stki chcę zrobić inżyniera i zamieszkać w domu z ogrodem :D Je.bana kobieta biznesu

no to niewesoło :-( ja wyprowadziłam sie z domu zaraz po ogólniaku, praca studia, praca i studia i tak na okrągło przez 6 lat w wynajetym mieszkaniu 18m2. Było ciężko ale oszczędzałam mam duzy dom ( oczywiście bez kredytu nie udało by się ;-) ) i teraz mogę powiedzieć że bez ciężkiej pracy nic się nie osiągnie ;-)

Gość aserwer
nie mam faceta

Gość aserwer
i co z tego ze meiszkam z rodzicami? intymnosc swoja mam, pieniadze swoje mam, mam swoje zycie do ktorego mi sie nikt nie wpieprza. Pieniadze na konto odkladam.

aserwer, odkładaj odkładaj i w końcu ci się uda i kupisz sobie własny kąt :-) tego ci życzę :-)

Gość k,dnslfcnolen
ja nigdy nie uskladam za malo zarabiam nie mam faceta a juz mam 25 lat i jestem po pracy socjalnej(ne pracuje w zawodzie)

Kurde to chyba jakas porazka, zeby miec 34 lata i z rodzicami mieszkac.. :O Ambicje rownaja sie zeru.

Gość seksyFleKsys
ja mam własne mieszkanie 48m2 ale chcialabym dom z ogrodem... a tu pensja 1100zł + umowa zlecenie :/ porażka... Dobrze chociaz, że facet zarabia sporo więcej niż ja bo bym chleb z maslem jadła.

Gość k,dnslfcnolen
seksy a skad mialas kase na mieszkanie?

Gość ja zawsze zamawiałam kwiaty
nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami w wieku 34 lat to porażka, ani sexu ani pochodzić nago po domu,, masakra :S , ja mam 31 lat ale mieszkam sama we własnym mieszkaniu, wolę jeść suchy chleb i spłacać kredyt następne 10 lat ale samemu na swoim

Gość aserwer
myszko1979 nie odkladam na mieszkanie pniewaz mieszkanie i tak jest juz moje:) Pieniadze beda na inny cel przeznaczone:0 godna emeryture:)

Gość aserwer
goshialinka przyjrzyj sie swojemu ryjowi a wtedy mow o porażce:0 gdybym miala sie przejmowac takimi polmozgami jak Ty to dawno by mnie na świecie nie było:)

Aserwer Jak poznasz faceta to przyprowadzisz go do domu? Do rodzicow? Nie bedziesz sie krepowac? Masz swoja prywatnosc w ogole?

Wole wygladac jak wygladam niz miec 34 lata i byc ciagle na garnuszku u rodzicow :D :D :D :D :D to jest dopiero porazka i nieudolnosc zyciowa.

Gość seksyFleKsys
haha asewer bedziesz czekała, aż wszyscy w mieszkaniu wyumierają?:D Myślę, że każdy ma taką sytuację, gdzie dom/mieszkanie rodziców, a nawet dużo więcej dorobków zostaje zapisana dziecku. Więc nie wiem co to za argument. k,dnslfcnolen mieszkanie mam po zmarłej babci.

Gość kkkkkkkkkokooooorykooooooo
mnóstwo ludzi mieszka z rodzicami. Nie dla kazdego starcza mieszkan. Ruszcie tymi glupimi mozgami bo az strach pomyslec jak taka dzisiejsza bezmozga dziaciarnia snuje się po tej ziemi

Gość aserwer
goshialinka arozumiesz pojecie byc na garnuszku u rodzicow?? wnioskuje ze nie. otoz polmozgi tepalu mam swoje pieniadze i mieszkanie jest moje. dokladam sie do czynszu, kupuje jedzenie i wszystko czego potrzebuje no ale co taki debilek męski może wiedziec o zyciu:)

Gość aserwer
no nie kazdy ma bogatych rodzicow lub babcie po ktorych miekszanka mozna dostac. Szczytem tez buractwa jest tu wychwalanie swoich ambicji gdy sie mieszka z facetem lub u faceta o hipokryzjo, zenada

Gość seksyFleKsys
Asewer masz racje ! Szczytem buractwa jest mieszkanie z facetem :) Za to szczytem ambicji jest mieszkanie z rodzicami w wieku 34 lat

Nic nie wiem o zyciu. Utrzymujac sie juz 5 lat sama (od 18ego roku zycia) to w sumie gowno wiem :classic_cool:. Widocznie musze wrocic do rodzicow i z dniem 24ych urodzin stwierdze, ze o zyciu wiem juz wszystko :classic_cool:

Gość ja zawsze zamawiałam kwiaty
znaczy poczkasz qaż wszyscy umrą i w wieku 70 lat zalozysz rodzine?

I nie wylewaj na mnie swoich frustracji i niepowodzen zyciowych. Badz dumna 34latka, ktora szczyci sie mieszkaniem u rodzicow, bo przepisali jej to mieszkanie. Dno. Zero ambicji. Porazka und zenada.