Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronicka

czy brać ślub czy nie brać?

Polecane posty

Gość weronicka

witam, nie wiem co robic. jestem zareczona od ponad roku. planujemy z narzeczonym slub i wesele, ale nie wiemy kiedy. czasem mamy ochote zrobic juz nawet w tegoroczne lato [mamy jeden termin], a czasem sie obawiamy, ze sie nie wyrobimy i wolimy przelozyc to na przyszly rok.... problem w tym, ze ciagle sie klocimy i sprzeczamy. myslicie, ze to ma sens? byc moze nie ma tez sensu zadawanie takich pytan na takich forach, ale juz jestem taka rozdarta emocjonalnie, ze nie wiem co robic. jak sie nie klocimy to jest super, ale jak cos tylko sie zdarzy to wybuchamy zaraz na siebie. meczy mnie to. najgorsze jest to, ze my klocimy sie ciagle o jakies pierdoly. jemu sie cos nie spodoba-oskarza mnie, mi sie cos nie spodoba-skarzam jego. nie widzimy swoich win, tylko obwiniamy siebie nawzajem. nie wiem, co mam robic.... kochamy sie, ale nie potrafimy sie dogadac. chce mi sie juz plakac z tego wszystkiego. potrzebuje porady i pomocy!

Gość fdgfgfhgh
ile wy macie lat?

Gość już wszystko wiem
BRAĆ!!! Będzie wesele i popijawa!

Gość weronicka
mamy po 26-ja i 27-on

Gość khkjhkjhjhjhjkjnkjkjkj
powiemci jedno-cokolwiek zrobisz teraz to póżniej i tak będziesz tego żałowac.Tak to działa,nigdy nie można byc do końca szcześliwym,niestety,dobrze jest tylko przez ok.dwóch trzech lat w związku,póżniej wszystko zaczyna się psuć:(

Gość khkjhkjhjhjhjkjnkjkjkj
no i jesli teraz sie kłócicie to póżniej będzie tylko gorzej-taka to prosta sprawa

Gość weronicka
mamy sie rozstac....? czy jest mozliwa taka milosc z klotniami?

Gość kokoszankaaa
każdy się kłóci, bez kłótni było by nudno....ale z tego co widzę to nie o to chodzi.. skoro masz wątpliwości to nie bierz tego ślubu bo go nie kochasz.... jakbyś kochała to wątpliwości by nie było.

Gość weronicka
z rozmow z ludzmi wiem, ze kazdy ma watliwosci. niektorzy rok przed, niektorzy dzien przed, a niektorzy w dzien slubu.... ale sama nie wiem.

Gość weronicka
??

Gość weronicka
blagam o pomoc