Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestka banana

You Can Dance...kto ogląda?

Polecane posty

Gość pestka banana

Żal mi Staszka...:(

Gość fdgfgfhgh
mi tez, a ten bartus jeszcze wygra:(

Gość powiem i ja.....
uważam że ta edycja jest kiepska ...zarówno dobrani tancerze jak i choreografie mnie jakoś dotychczas nie poruszyły

Gość pestka banana
Mnie poruszyła choreografia w wykonaniu Sobecko w ostatnim odcinku. Z Aską chyba tańczył. I Igor w każdym wydaniu mnie zachwyca.

Gość fdgfgfhgh
mnie tez:)

Gość gosialciosuous schweiz
pokażcie foty waszych mózgów, jestem ciekawa której części wam brkauje że jesteście w stanie to oglądać ;D

Gość pestka banana
Niczego mi nie brakuje, lubię YCD, oglądam każdą edycję. Nie oglądam programów śpiewaków typu x factor czy mam talent, ycd lubię.

Gość Igor moim zdaniem jest
najlepszy ale Staszka też mi szkoda :o co ten kretyn bartek tam robi? :o Ludzie są pojebani, przyjdzie jakiś debil który nie potrafi tańczyć a idioci na niego głosują bo biedny chłopak z biednej rodziny :o O ile w ogóle głosy ludzi się liczą bo podejrzewam, że wszystko jest ustawione, tak jak odejście Igora, ja byłam pewna że coś sie stanie i on wróci. Albo wkurza mnie ta fałszywa płaczka anka :o Juz to widzę że odda 100 tys jak wygra na operacje kolegi, robią wszystko zeby ludzie na nich głosowali a jak wygra to wypierdoli z kraju razem z kasą i tyle o niej będzie słychu 🖐️

Gość ju kę denz
Przez tego Bartka odpadł Staszek 😡 kurwa mać!!!! chujowy ten program, kto się lepiej rozbeczy to wygra! to samo ta głupia gówniara Anka!

Gość pestka banana
No i szacun dla Stacha ze zatańczyl do betonowych lasów ;)

Gość nieoNN
Zgadzam się:to program o tańcu i tylko taniec powinien się liczyć a jest inaczej... :(

Gość ju kę denz
mam nadzieję, ze Mtlewska za tydzień wylosuje hip hop i ją wypierdolą!!!!!!!

Gość gugugaga
Mnie wkurwia ten cały Bartuś, ofiara losu. A zauważyliście, że po każdym tańcu, kiedy rozmawiają z Kazadi, on całuje co chwilę i obściskuje partnerkę? Obojętnie która by to nie była. Pewnie prawik i teraz dopiero ma jakikolwiek kontakt z dziewczynami:p

Gość Igor moim zdaniem jest
No prawik, kto by chciał taką pizdę :o Jak nie wyleci w następnym odcinku to przestanę oglądać ten program bo to jest już niemożliwe żeby taki kretyn wszedł do finału :o