Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zulus

Może któraś poflirtuje?:)

Polecane posty

Dlatego musicie same Sobie zrobić ten masaz, ja was we wszystkich nie będe wyreczać. To wy chcecie sprawdzić jak to jest... Dwie kobiety,,, :)

Gość maalinkaa200
od bardziej zaawansowanych rzeczy hmm... Brzmi ciekawie.:) ale czy aby na pewno.:) mówić to każdy może.:) a ciekawe jak w praktyce.:)

Ja tylko powiedziałam, że kiedyś się zastanawiałam jakby to było :P :P Masaż wskazany, ale tylko męską ręką :D :P :P

Wy chyba mnie podpuszczacie... :p zaraz sie ubiore i pojade do tej Bydgoszczy i Cie wykorzystam :D a pózniej do Warszawy :D

Gość maalinkaa200
hmm:-* dziękować przynajmniej Ty.. Heh... Ej kolego weź inicjatywę jakąś większą wykaz.:) bo coś mijamy się z tematem.:* "My lubimy kiedy szumi i trzaska"

Gość maalinkaa200
zbierasz się od kilku dni.:) i dojechać nie możesz:D

Myśli mam szalone jak w rzeczywistości sobie wybraze spotkanie z wami,,, huuhh,,, koleżanka maleńka narazie nie chce przechodzic do niczego dalej,,, wiec musze dobrze dobierać słowa :p

Gość maalinkaa200
heh... Maleńka ją go tak szybko nie wypuszcze.:) 3 finały.:) heh conajmniej:) a tak nawiasem kolegoo jak tak bardzo lubisz gadżety to ją za rogiem mam sex shop więc nie będzie z tym problemu.:)

Jak dwa razy sex po 5godzin to będe musiał do tego sex shopu wstąpic po jakieś dopalacz :D a w Warszawie to już będzie pulsować mi wszystko heheh

Aż tak namiętnej odpowiedzi sie nie spodziewałem... :p czyli nie ma u Ciebie finałów, niedobrze :p

hahaha, moje finały są nie do opisania, je się po prostu czuje, na pleckach, na dupce, wszędzie ślady zostają po ostrej rozgrywce :P :P

Widze, że taka niedostępna jesteś maleńka ;) Malinka, a co z Tobą, gdzie jesteś?

Oooo za szybko napisałem, jednak sie przełamałaś :D Wszedzie ślady zostają - Lubie to!! :D

Po prostu, trzeba mieć troszkę luzu :P Uważam, że podane danie szybko na tacy, nie jest rozkoszą dla podniebienia :P :P :P

Macie gadu? To by sie porozmawiało w cywilizowany sposób, a tak malinka ucieka, a ty pewnie sie zwiniesz i zostawisz mnie z tym twardym problemem heheh