Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zulus

Może któraś poflirtuje?:)

Polecane posty

Gość DO MALINKA 2000
7...8 ..razy - nie fantazjuj sikso !! niezla beka , a naiwne chloposzki lykaja jak pelikan cieple kluchy... SZOK :p

wierzyć nie musisz.:) jeżeli ktoś uprawia seks raz na tydzień to nie ma wątpliwości że nie dojdzie 7 razy w ciągu nocy.:) na szczęście zdarzają się jeszcze wytrwali mężczyni...

Gość do malinki 200
nie wysilaj sie smarkata sikso , 20lat malo wiarygodny wiek , no chyba ze zes zaczela majac lat 13, u boku starych wyjadaczy... pozdro mala :P milego wieczorku ..bywaj

tak sobie tłumacz ją wiem swoje... Aż tak nisko się nie cenie żeby ze starymi.. Ale wyjebane na Twoje zdanie.

już widzę te Twoje "cały czas":) może jakiś temacik konkretny. Wogóle to jak Ty masz na imię.:)

Obserwuje Cie :p tylko niepotrzebnie czasem dajesz sie sprowokować malinka :) Adam :)

zapewniam że przy mojej pomocy napewno być dał radę:D. Bo ją troszki nerwy mam na coś takiego. Nie lubię jak ktoś wjeżdża na moja skromna osobę. .

"Jestem Adam-dobrze wkładam.:*"heh.. Odbija mi na sama noc.:* nie mogę zasnąć.:) pomoocy!

Raczej mi mówili troche inna wersje ''jestem Adam wyruch*** Cie i spadam'' :D W każdym razie wszystko sprowadza sie do jednego :p

skoro tak dobrze poszło Ci z przedstawieniem się.:) to może jeszcze powiesz mi ile masz lat.:)

mmm.:) nie wiedziałam.:) a może dasz się jednak przekonać na przesłanie zdjęcia.:* przecież Cię nie zjem:-* chociaż może.:*