Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubbblegum

Dziewczyny jak fajnie urzadzic pokój dzienny?

Polecane posty

Gość bubbblegum

Mały póki co 2 pokoje i narazie tak zostanie,moze za rok rozbudujemy góre domu ale to narazie plany.Jeden mniejszy pokój jest dziecinny,drugi 20 m2 to nasz i teraz chcemy go fajnie wyremontowac,zmienic troszke,ma byc albo naroznik albo kanapa 9bedziemy tam spac) oraz musi sie zmiescic małe biureczko pod kompa :-) moze macie pomysły jak to fajnie zorganizowac,moze ktoś tak pokój urzadzał?

Gość my do siostry meza
My też mamy na dole dwa pokoje. I ja w salonie postawię narożnik i lampę :D Telewizor i "czynny" kominek Ten drugi pokój na dole ma być "goscinny" ale tam wsatwie biurko i mojego laptopa. Marzy mi się ściana z cegły

Gość antylopa gnuuu
to chyba raczej młodzieżowe a może zamiast komputera stacjonarnego laptop rezydnujesz z biurka a po zakończeniu kżystania składasz i odkładasz tam gdzie ci wygodnie

Gość gość
Odnośnie wypowiedzi: Dziecinny to może być człowiek, a nie pokój!!!

Gość gość
Zadbaj o oświetlenie. http://www.jorga.pl/ - zobacz sobie, tu jest sporo dorbych rozwiązań które pomoga ci rozświetlić pokoj a to bardzo wazne.

Gość gość
Akcesoria i dodatki do mebli zrobia swoje, sprawdz w tym sklepie www.akcesoria.heban.pl maja naprawde mase ciekawych rzeczy

Gość gość
Jak idzie o aranżację wnętrz, to ja z własnego doświadczenia mogę polecić pracownię architektoniczną Architetto. To specjaliści, z wieloletnim doświadczeniem, niesamowitym wyczuciem stylu i perfekcją. Zawsze znajdą się jakieś minusy, ale ja zdecydowanie ich polecam.

Gość NieLubiePoniedzialku
My mamy salon 20m2 i tez niestety narazie mamy w nim nasza "sypielnie" (corka ma swoj pokoj) Mamy rozkladana skorzana sofe (podobna do tej tylko ze skory : http://www.meble.pl/p1412593,wloska-sofa-agadir-230-cm-rozkladana-lub-nie.html ) Do tego dwa fotele z ikei, mala lawe i maly stolik/lawa "media" pod TV (TV na scianie) plus niewielka komoda. Jest nas 3 osoby wiec mamy maly stol, 90x90 z mozliwoscia rozkadania (rozkladamy jak mamy gosci na obiad/kolacje) czyli ok 6 razy w roku ;) Stoi w drugiej czesci salonu, jednym bokiem przy scianie z trzema krzeslami wokol (jak trzeba wyciagam wiecej z piwnicy :P ) Pomimo malego rozmiaru salon robi wrazenie duzego bo nie jest zagracony :) i jest funkcjnalny :) W oczekiwaniu na zmiane mieszkania jakos dajemy rade :)

Gość NieLubiePoniedzialku
I jeszcze w rogu za drzwiami urzadzilizmy "kacik biurowy" : szafka 190cm x 60cm maksymalnie zabudowana (w kolorze bialym wiec prawie jej nie widac ;) ) tylko z wysuwana polka pod klawiature i powyzej wneka na otwarcie laptopa (albo postawienie ekranu). Drukarke specjalnie kupilismy taka zeby zmiescila sie na dol do szafki :), zabudowana czesc na gorze sluzy do chowania balaganu :P

Gość Vikta
fajne narożniki i ogólnie meble do salonu ma polska marka ABASYTNH http://www.absynth.eu/kolekcje.php?k=noi%20table skoro nie masz abyt duzej przesyrzeni to powinnas wybrać meble modułowe czyli wybrac tylko te elementy, które sa Ci niezbednie potrzbnme i na dodatek stworzysz sama coś co bedzie Ci podobalo :) pozdrawiam:)

Gość gość
zapytaj ekspertow w tej sprawie, jezeli chodzi o firmy, ktore zajmuaj sie projektowaniem wnetrz to podobno liderem na polskim rynku jest www.martawanat.pl

Gość gość
Jaki pokój dzienny? To zwykła sypialnia w jakiś dziwny sposób robiąca też za salon. Jak tak można żyć?