Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuś smutasek :(

Na jaką dziewczynę w skali od 0-10 z wyglądu i od 0-10 z charakteru mogę liczyć

Polecane posty

Ja mam niewielkie wymagania? Mi się wydaje, że są właśnie wielkie. Co niby mógłbym więcej od kobiety wymagać?

No faktycznie, mogę też dodać, żeby nam się życie intymne układało.

poczytaj wypociny kolegi z mensy :P a poważnie - myślę, że oczekujesz podstaw i masz jakieś preferencje do charakteru - czyli w sumie niewiele. Są ludzie którzy potrafią nawet parametry biustu opisać.

BluMen orginal, ale pieprzysz jak potluczony. rzeczywiscie, umiejetnosc tanczenia jest wazna w przyszlym zyciu przy tak odpowiedzialnych zajeciach jak utrzymywanie domu, rodziny itp. wlasnie na takie pier-doly zwracaja uwage laski do 30-tki. po 30-tce madrzeja (czesto po rozwodzie, bo ten super men co tak swietnie tanczyl okazal sie byc skurwy-synem ktory zdradza :))

Gość wwrrr
I ty tak na codzien chodzisz i ludziom przydzielasz numerki w skali 0-10? Ten ma 3, ta 9/10? To ma byc inteligencja? Madremu czlowiekowi do glowy by takie rozwazania nie przyszly.

Mnie się tak ocenia, cały świat rozdaje numerki ludziom, z tym że nie mówi o tym wprost i nie ma jakiejś skali.

wwrrr, tak, to jest inteligencja. umiejetnosc klasyfikacji jest aspektem inteligencji. jak najbardziej... kazdy czlowiek rozni sie od drugiego, ale wiekszosc mozna przyporzadkowac do pewnej klasy abstrakcji (jak nie rozumiesz o czym pisze, to polecam wikipedie).

Gość aaaaaaarwena
alez wy macie wymagania z doopy, jakby tak kaz tak dy mial to swiat zapelnilby sie rpzystojnymi czlonkami mensy ktorzy jeszcze nigdy nie uprawiali seksu za to chetnie przesiaduja na kafe i przedstaiwaja liste zadan 🖐️

pytania_do_redaktora - to czy jest ważna to zależy od kobiety (nie każda kobieta umie tańczyć przecież)! Dla takiej co uwielbia taniec będzie to istotne - wspólne zainteresowania.

Gość bar(a)bara
moorland studiujesz psychologie., czyz nie? o korelacji inteligencji z koordynacja http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17240773 http://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&ved=0CHoQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fciteseerx.ist.psu.edu%2Fviewdoc%2Fdownload%3Fdoi%3D10.1.1.16.8714%26rep%3Drep1%26type%3Dpdf&ei=9_K0T8D_IsuX8gOPmvTlDw&usg=AFQjCNHrXUuRpSS3jV81wH3ez-jqbKWWCA&sig2=BckSPb4wJ0SlnIya9-p4IA

oczywiscie, pracus ma racje. laski mowia tylko ciagle o "wnetrzu", tylko ciekawe dlaczego moi kumple z klata juz dawno maja dziewczyny (nie zawsze sa to udane zwiazki, ale fakt jest faktem - dziewczyny maja), a ja mam taki problem ze znalezieniem... no tak, "wnetrza" mi zabraklo. LOL.

aaaaaaarwena, ja akurat uprawialem seks. z dwiema moimi bylymi partnerkami. wiem, ze jako 30-latek nie mam sie czym chwalic, bo to zaden wynik, ale jednak zawsze cos. prawiczkiem nie jestem.

barbara - to dlatego, że ośrodek ruchu jest usytuowany w Frontal Lobe - w teorii im większa inteligencja, tym efektywniejsze połączenia neuronów wychodzące z tego miejsca = lepsza koordynacja. Przy czym to tylko aspekt - jeżeli nigdy nie przykładało się wagi do ćwiczeń koordynacyjnych to można być inteligentną łamagą :P

ja nie przykladalem wagi, a skonczylem kierunek scisly (bez problemow) i prace tez dobre znajdowalem zawsze bez problemow. wole czytac ciekawe ksiazki i ogladac ciekawe dokumenty w tv, czy nawet posluchac muzyki niz wyginac sie jak jakis kretyn do jakichs pojebanych afrokubanskich rytmow (chore to dla mnie)...

Gość money
12 cm szerokosci, to ciekawe

wiadomo że chodziło mi o obwód ;)

Gość bar(a)bara
redaktor ale nikt nie twierdzi, ze jak nie umiesz tanczyc to jestes malo inteligentny! (szrokie pojecie)! ale faktem jest, ze jak umiesz sie fajnie tanczyc to jestes w tym momencie atrakcyjniejszy, bo koordynacja to jeden z aspektow sprawnego umyslu i dlatego partnerka bedzie (czesto podswiadomie) oceniala cie prze pryzmat twojego tanca jako sprawnego samca z potencjalnie dobrymi genami ;) oczywiscie to tylko jedenz wielu aspektow

Gość money
jakby mial 12 cm szerokosci, to mozna powiedziec ze sredni murzynski, albo nawet duzy murzynski:-)

Gość hrtkkkkkkk
Mam 156 cm ;) Chętny;)

bar(a)bara, nie zgodze sie do konca ze brak umiejetnosci tanczenia = brak koordynacji. z koordynacja sobie swietnie radze na co dzien, jezdze autem do pracy, na wycieczki, na wakacje, od 12 lat mam prawo jazdy i nigdy nie mialem chocby drasniecia, moje byle i potencjalne partnerki zawsze ocenialy moja koordynacje w jezdzie bardzo wysoko... a tanczyc nie umiem, po prostu nie umiem sie gibac jak jakis kretyn. kolejna sprawa - chodze po gorach i tez swietnie mi idzie, robie trasy w Tatrach polskich i slowackich i problemow z koordynacja ruchu nog nie mam... wiec nie jest to takie wszystko proste. :)

Gość wwrrr
A jakie sa reguly? Jesli ja jestem, zalozmy, 6/10, z jakim facetem mam prawo sie zwiazac? 8/10 moze byc? A co jesli spodobam sie takiemu 10/10?

money, bardzo latwo to policzyc. pi * r^2 = 12 r = 2 (prawie, w przyblizeniu) czyli srednica by musiala byc rowna 4 cm !! ktos ma kutasa o takiej srednicy? zdarzaja sie oczywiscie, ale to ewenementy...

Gość hrtkkkkkkk
Przestańcie z tymi regułami. Nie ma żadnych!

barbara - no fakt, można mieć niezłą koordynację, a niekoniecznie dobry słuch, poczucie rytmu czy też po prostu nigdy się człowiek tańczyć nie nauczył. pytania do redaktora - no między innymi ja, a co?

Co ma pole koła do mojego obwodu? Z tego co czytałem 12 cm obwodu i 15 cm długości mieści się w średniej normie. I wierzę, że jak się dopracuje technikę i pozna ciało partnerki, to można dać jej przyjemność (o ile będzie odpowiednio nastawiona bo dużo od tego zależy).

Gość bar(a)bara
redaktor jezeli dziewczyna miala cie okazje widziec jedynie w klubie to koordynacje bedzie glownie oceniac po tancu;)

Moorland, nic, to potwierdza moja teorie - szczuple zgrabne babki nie wybieraja sobie raczej facetow drobnej budowy, tylko przypakowanych albo misiakow... niestety... ja tez uwielbiam szczuple, ale rzadko takim sie podobam. ale po 30-tce to sie zmieni :) wtedy zaczyna sie co innego liczyc!