Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta dzidzia

skompromitowałam się brzydkim ciałem

Polecane posty

Gość edyta dzidzia

wczoraj miałam iść z chłopakiem do łóżka i wszystko toczyło się po mojej myśli, były pocałunki, pieszczoty, w końcu on mnie rozebrał i nagle stracił zainteresowanie, powiedział że zapomniał o czymś ważnym i wyszedł Jak to mam zinterpretować?

Gość trzy mozliwośći
miałas kłaki na piipie , fuj fuj smierdziałaś albo masz motylka, one potrafią obrzydzić każdego

Gość powiem i ja.....
hmmmm ?.....sama nie wiem co ja bym pomyślała o takim zachowaniu faceta ? a masz jakieś blizny czy coś w tym rodzaju które mogłyby go odstraszyć ? bo nawet jeśli byś miała nadwagę to tego nie da się ukryć ciuchami...chyba że jakąś bielizną

Gość edyta dzidzia
biust mam trochę mały i mi wisi, parę pieprzyków na brzuchu i biodrze, nic szczególnego, zarost intymny regularnie przycinam

Gość 222222
a dzisiaj chociaż się odezwał? znasz go w ogóle? może ma dziewczynę i olśniło go że może ją stracić...

Gość powiem i ja.....
może on woli wygolone bez zarostu nie rozmawialiście nigdy o tym ?

Gość edyta dzidzia
to kolega z pracy, nie ma dziewczyny, dzis nie ma go w pracy, mam nadzieje ze nie z mojego powodu

Gość autorko wklej zdjecie
cycki ci wisza pewnie

Gość autorko wklej zdjecie
"biust mam trochę mały i mi wisi" to juz masz odpowiedz

Gość 222222
i co tak sobie poszliście do łóżka? tak dla jaj? czy coś się "kroiło"?

Gość powiem i ja.....
no nic pozostaje Ci czekać może dowiesz się jaki był powód takiego zachowania z jego strony..... może sama do niego zadzwoń i zapytaj wprost co było nie tak bo masz różne myśli i jeśli okazało się że nie jesteś w jego typie trudno

Gość 222222
ale pie..icie, myślicie że facet jak jest podniecony i ma przed sobą napaloną laskę to patrzy czy aby jej cycki nie opadają, no jasne :O to na pewno chodzi o coś innego nie sądzę żeby twój wygląd był powodem...

Gość powiem i ja.....
222222......w sumie zgadzam się z Tobą jak facet napalony to myśli tylko o jednym ...żeby sobie ulżyć tym bardziej jak ma przed sobą napaloną laskę ....no chyba że aż taki napalony nie był

edyta dzidzia Są dwie możliwości 1.prowo 2 .trafił się autorce gej Laska rozebrana i facet wychodzi ? Jakiś absurd, co miał do stracenia ? Zapomniał o czymś ważnym ,czyli co że lubi raczej chłopców?

no już nie ceńcie tak nisko facetów że wszystko mu jedno w co wsadzi fujarę, nie miał obowiązku jak nie miał ochoty-proste, tak samo jak kobieta nie ma obowiązku jak nie ma ochoty. Bądźmy sprawiedliwe

Gość ja wiem ja wieeeem
"ale pie..icie, myślicie że facet jak jest podniecony i ma przed sobą napaloną laskę to patrzy czy aby jej cycki nie opadają," podniecił się bp miała cyclo w push-upie, jak opadły to i jemu podniecenie przeszlo

ja myślę, że go biegunka naszła i musiał uciekać do dom, a teraz nie ma go w pracy bo choruje, odwiedź go a jak jest zdrowy to żądaj wyjaśnień

Gość naja naja
A może się nie umył porządnie przed randką i kiedy bylas nago to sobie w końcu uświadomił, ze za chwile sam będzie musiał się rozebrać i zobaczysz jego smierdzacego wacka i pol kilo sera pod napletem? A teraz milczyn bo mu głupio że uciekł :P Dlaczego od razu winy upatrujesz u siebie? :D

Gość frffrfr
może kocha inną i się opamiętał.