Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaś11

A gdzież to podziewa się moja wirtualna miłość ?

Polecane posty

Gość YOURwirtualna miłość
siedzi za rogiem i chla żubra

Nie ,ale chciałam dać szansę innym . A rano był wpis -pobudka - to od Ciebie czy znowu nie ? :O

Czytam ,że malinka200 się odezwała do Ciebie , ja zaraz muszę zmykać na pewien czas

Wrócę , ale tam czytam nieżle się zaczyna , muszę już wyjść a z chęcią bym poczytała, może będziesz bardziej zadowolony. Dobra , już zmykam naprawdę . Będę trochę po 17.00 (chyba ) kiss

Gość blondynka jakby była
ma cię w dupsku

W doooopsku to ja go raczej nie będę miała , bo ja w dooopę to raczej nie . :P

Fajnie że jesteś . A jak się skończyło ? Zostawię to bez komentarza

EEEEEEE , no widzisz , pomijając wczorajszy dzień kiedy zawiodłam Cię ( tak mówisz) , to raczej się starałam żebyś był zadowolony , czyż nie tak było? :)

To spotykamy się wieczorem tak przed snem co nieco , jak już będę tylko w koszulce? Wczorajsza noc była do spania to dzisiejsza do .......... 👄

Laleczko wieczorem mnie tu nie będzie . A i nie wiem czy bym tak długo wytrzymał . Wczoraj skończyło się na checiach dziś też .

Nie a czemu tak myślisz ? Aha rozumiem chodzi Ci o te teksty co pisałem wczoraj ? To tylko tak żeby ich wystraszyć . Podszywów oczywiście . A znam to z opowieści bo znam kogoś kto ma to za sobą . Ale napewno nie ja .

Sorry ale właśnie przez wczorajsze teksty. Myśl nad gg dla siebie ,no i dla nas to byłoby dobrze, zniknęlibyśmy innym z oczu , a dalej mogłoby być hm....miło między nami czasami , no i odpowiedzi szybciej by wskakiwały bo tu długo trzeba czekać . To co dzisiaj? Jak spędzamy wieczór?

Nie a czemu tak myślisz ? Aha rozumiem chodzi Ci o te teksty co pisałem wczoraj ? To tylko tak żeby ich wystraszyć . Podszywów oczywiście . A znam to z opowieści bo znam kogoś kto ma to za sobą . Ale napewno nie ja .

Najlepiej przyjemie spedzmy go . O ile masz ochotę .

Ja to wolałabym już przed snem ,chociaż tak jak wczoraj póżnym wieczorem ,żebym już została rozmarzona w łóżeczku ale jak nie da rady no to hm ........ przytulisz mnie?

Jasne że przytule i to mocno . No ja wieczorem to może zajrze ale aż po 23 . Wolał bym teraz . Ale jeśli nie masz ochoty to trudno nic na siłę

ooooo , o tej porze to ja już ho ho ...... To jak ? bawimy się teraz ? Chciałbyś ? Czy nie masz nastroju po tamtym podnieceniu ?

Gość Adas to kolejny psychol
pokroju napalonegoooo :D:D:D uciekaj lalunia