Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaś11

A gdzież to podziewa się moja wirtualna miłość ?

Polecane posty

stań za mną , całuj mnie po szyji , włóż mi ręce pod bluzeczkę , podnieś staniczek , oooooo , weż je w dlonie , pieść je mocno , pieść sutki rozbieraj mnie , ja włożę rękę w twoje spodnie , daj mi pobawić się mieczem

Stoję za tobą . Masuje twoje twarde piersi . Całuje po szyi plecach . Ocierasz tylkiem o mój miecz . Weź go w rękę . Czuje jak robi się twardy w Twojej dłoni . Och jak miło !

mam rekę w majteczkach , zaraz je zdejmę , pieszczę się, już cipeczka wilgotnieje, zrzucilam staniczek , cycyszki są już twoje , daj mi miecz do ręki ,już się nim zajmuje , pracujesz z nim? jest twardy ? pomyśl masuję go , klęknę przed Tobą, zacznę masować go językiem i mocno dłonią

oooo poczekaj , położę się , rozłóż mi nogi , zobacz cipeczka jest ogolona , już trochę pulsuje ,weż języczkiem tam popracuj, rozkładam się , przytrzymuje ci głowę żebyś mnie tam mocno lizał

O tak zajmij się nim . Jest taki twardy . Główka zaczyna pulsowac . Weź go głęboko w usta . A teraz położ się daj mi się zająć Twoja muszelka . Jest taka słodka . Wkładam język głęboko . Czujesz .

czuje ,wkładaj mi języczek do dziurki ,zobacz ona już czeka na ciebie , pieść mnie w góry na dół berłem o tak , o tak , włóż chociaż czubeczek a potem daj mi go jeszcze do buzi , głęboko,zobacz biorę go głęboko,do gardełka , chcesz tak

daj mi go jeszcze , o trzymam go , masuję z góry na dół, mocno , i do buzi , głęboko , masuję sobie cipeczkę , guziczek twardy , chcę już poczuć Ciebie w sobie , podkładam się , chcesz ? wejdż we mnie głęboko ,jestem gotowa , masuję się ale mam mocno już mokro , włóż mi swoje palce , zobacz , a Twój miecz jest gotowy żeby się ze mną spotkać ,działasz z nim ?

Połóż się na mnie , całuj mnie , rozkładam się szeroko ,wejdż we mnie , głęboko, mocno, głęboko, zarzucę ci swoje nogi na Twoje biodra , wtedy głęboko dobrze go czuje ,kochaj się ze mną ,tak jak teraz , tak jest dobrze , potrzebuje Ciebie , wkladaj mi go

Jestem w środku . Czujesz go? Energicznie poruszam się w tobie . Złap mnie za pośladki i mocno docisnij do siebie . Ach jak wspaniale . Chce dojść z tobą maleńka .

O jak dobrze to robisz , wkładaj mi go , czuje go dobrze , już mam dłonie na Twoim tyłeczku , dociskam Cię , o tak już mamy jeden rytm ,o tak .................. ja już długo nie dam rady ,zaraz muszę sobie zrobić dobrze bo mi wszystko pulsuje ....... za chwilę się odwrócimy , usiądę na Tobie tyłem , potrzymasz mnie za bioderka , narzuć rytm .......ja zaraz muszę sobie zrobić dobrze

Dosiadz mnie . Och tak wkładaj go głęboko . Bosko to robisz ! Pięśc ręką swoje słodkie gniazdko . Twoje soki płyną mi po udach . Podskakuj na mnie . Daj pomasuje Twój guziczek . Dobrze Ci jest ?

Odwracamy się, siadam na Tobie tyłem oooooo poruszam się na nim w górę ,w dół, jeszcze , trzymaj mnie za bioderka , jestem tyłem do Ciebie , ooooo, jaki miecz jest gruby, jak głęboko wchodzi muszę sobie pomóc paluszkiem po guziczku , muszę , o już oooooooo już mi wszystko pulsuje , o tak , dobrze tak musiałam , czułeś moje skurcze , a u Ciebie , dojdziesz zaraz ? jak chcesz jeszcze /

Już dochodzę och och och . Gdzie chcęż żebym skonczyl maleńka ? A Ty już doszłas skarbie ?

Ja już doszłam ,,musiałam , no we mnie , we mnie , daj mi swoje gorące nasienie , jeszcze przyśpieszę swoje ruchy będzie ci łatwiej , mocno cię dosiadam i szybko , ooooooooo mocno , daj mi poczuć Twoje skurcze ,niech tryśnie nasienie we mnie

Dziś przeszłas sama siebie Skarbie . Było wspaniale . Przytul się do mnie i polezmy tak jeszcze chwilę . Buziaczki Laleczko !

Starałam się , eeeee no chłopie nie jest tak żle ja akurat lubię jak facet jest długo we mnie , takiej babki sobie szukaj na życie. Ja koniecznie muszę mieć buziaczka na koniec, koniecznie, i nie ma zmiłuj. No jeszcze chwilę poleżymy żebyś mnie przytuliłwtedy będę wiedzieć ,że jesteś zadowolony.

Nie ma drugiej tak wspaniałej kobiety jak Ty . Szkoda że nie znamy się w realu .

Tez żałuję, bo chyba seks byłby między nami że ho ho ......Rano jak się obudzę , pomyślę że niby jesteś jeszcze ze mną , że jesteś za mną ,leżymy na boku , jest cieplutko a Twoja ręka spoczywa na moim biuście ,,,,eh.....pomarzyć

A bez buziaka się nie obejdzie . Już lecą tysiące do Ciebie . Cmok Cmok . . . . Kiedy teraz pogadamy ? Nie koniecznie seks . Ale kto wie Ty tak na mnie działasz że zaraz nabieram ochoty . Miłych snów. Pa

No muszę zmykac choć wolałbym zostać ale zeczywistosc wzywa . Mam 176 cm. Naprawdę polubiłem Cię . Pa miłych snów .

No witaj maleńka . Co tam u Ciebie ? Jak minęła wczorajsza noc ? Od poniedziałku będę odzywać się tylko wieczorami i nocami . Buziak na powitanie !

Nie było mnie . Miałem trochę pracy . A powiedz mi szczerze Ty jesteś samotna ? Nie masz faceta ?

hm...... nie chciałabym tutaj za bardzo odkrywać swoje karty ,wiesz , wszyscy to czytają , żeby tak tylko dla Ciebie to bym odpowiedziała a tak ......

Przepraszam że się wam wtrącam ale przeczytałem wasz wczorajszy seansik i jestem pod wrażeniem pozdrawionka dla was jesteście super:-):-):-).