Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqwdqwdqwd

Jaki ona miała w tym cel??

Polecane posty

Gość dqwdqwdqwdqwdqwd

moja znajoma ,która ciagle mmi mówiła jak to bardzo mnie lubi itd dowiedziałam sie ,ze przekonywala mojego faceta ,ze jestem straszna egoistka itd w sumie bez konkretnych argumentów i przekonywała go żeby mnie zostawił ?

Gość dqwdqwdqwdqwdqwd
chce mi go dobić ,albo uwiesć czy o co jej chodzi?

Gość saska8887jjjmhghh
Laski to cwaniary, jak mają na faceta ciśnienie to nie patrzą że zajęty, po prostu DESPERATKI!! Wiec pilnuj swego i nie daj się łajzie, ja niestety przeżyłam coś takiego:/

Gość dqwdqwdqwdqwdqwd
najlepsze ,ze nic jej nie zrobiłam i jeszcze mnie przekonywała jak to ona mnie polubiła i ,ze nam dobrze zyczy itd

Gość saska8887jjjmhghh
no takie są najgorsze, a potem jeszcze usłyszysz od osób trzecich, że ona rozpowiada, że twój facet jest w niej taaaki zakochany, nie cierpię takich dziewczyn, takim to tylko życzyć duużej miłości odebranej przez inną

Gość dqwdqwdqwdqwdqwd
generalnie ona juz do paru zarywała z tego co wiem i co niektórzy z nich ja odrzucali .. wiec zachowuje sie jak desperatka niestety

Gość dqwdqwdqwdqwdqwd
najgorsze ,ze jest taka fałszywa . byle z daleka od takich ludzi...

Gość saska8887jjjmhghh
no dokładnie szuka faceta desperacko:/ to jest masakra, mówię ci bądź czujna

Gość dawno i nieprawda
mialam kiedys za liceum taka psiapsioleczke, zalilamjej sie o swoim wiadomo jak to baby. ktoregos razu wykorzystala okazje i zaprosila go na basen, ja nie byam zaangazowana w ten zwiazek wiec z czasem zostawilam go a potem sie okazuje ze ona mnie unika nie chce kontaktu wyzywa a tu sa para. na dzien dzisiejszy to sa malzenstwem. ale z perspektywy czasu to baby sa naprawde takie przebiegle kolegowala sie ze mna tylko po to zeby byc blizej wtedy mojego faceta.

Gość kobieta na zakrętce
Jak bardzo dobrze to znam. Mam taka znajomą, - długi czas zakochana była w facecie,w którym zresztą kochało sie więcej dziewczyn. Przyjaźniła się z każdą dziewczyną, która się kręciła wokół niego. Zawsze. On nie był skory do związku, wiec tych dziewczyn się troche przewineło. Mineło juz kilka lat, a ona nadal jeździ tylko na te wyjazdy, na które on jeździ i zawsze jest blisko tych, którzy sa blisko niego.