Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdz23ona

Co mam zrobić?. problem z facetem

Polecane posty

Gość skrzywdz23ona

witam wszystkich. prosze o pomoc, mam 23 latam w lutym bralam slub cywilny... wogule pol roku przed prawie juz mieszkalismy ze swoba... teraz 18 sierpnia mialam brac slub... sprawa jest taka ze juz nie mam sily. jestesmy ze soba prawie 4 lata... do tej pory byl uparty ale nie myslalam ze az tak abrdzo... wszystko sie zmienilo na gorsze. non stop sie ze mna kloci... ja nie mowie ze nie jestem bez winy ale on przechodzi swoje ranice... nawet idzie do mojej mamy, ktora sie specjalnie wyprowadzila do siostry zeby nam odstapic mieszkanie i tam mowi ze ja jjestem taka siaka, owaka... kloci sie o wszystko. mama juz tyle razy mowila zema nie mieszac ich w jego sprawy, nawet do mojej babci poszedl... i nagaduje na mnie. jest upary. ma znak zodiaku lew. dzisiaj przegiol... jak bylismy u mamy na obiedzie powiedzial ze jestem taka siaka owaka, nawe5t ze dłubie w nosie( chociaz sam dlubie) :D ale naprawde wydziera sie, chociaz on twierdzi ze sie nie drze. kilka razy wyjezdzal i spal w samochodzie, a ja sie balam- ale on o tym nie wie, to niewazene ale popisy robi- wie ze ja jestem bardzo wrazliwa i ze sie bede martwic ale on to celowo rob. a ja ja szlam sama od kogos czy wogule jak sie poklocilismy to on sie mna nie przejmowal, przez lasy jak szlam, jeszcze mnie wyZywal przez sms... prawda jest taka ze mieszka u mnie w bloku- razem tu zamieszkalismy, a sam ma duzy dom... i juz naprawqde kilka razy chcialam zerwac i mowila m ze to koniec to on mnie szantazowal- ze on nie wroci do mamy( chociaz ma duzy dom i wcale by go nie wywyalia ) ale ze on niby ma swoja dume... jego matka nie wie o zadnych klotniach tylko moja... jak chcialam z nim zerwacto mnie szantazuje ze go wywalam... ze wogule a do matki nie wroci... to jest tyran. on mnie szantazuje psychicznie,. poradzcie co mam zrobic albo jak z nim zerwac? chociaz mama prosila zeby sie nie awanturowal to dzisjaj dalej swoje... a jego matka o niczym nie wie. ale ja nie jestem czlowiekiem zeby isc do jego matki i ja denerwowac... ja jak bym skonczyla to bez bolu... jak go ukarac? bo tym ze odwolal slub koscielny to juzwiem i mu to powiem. ale on sie chybatym nie przejmie...

Co robić? Wsyatwić mu walizki za drzwi. I co to za szantż, że on do mamy swojej nie wróci? Co Cię to obchodzi? Jeszcze jakby groził samobójstwem, to bym mogła prędzej zrozumieć, że ulegasz temu "szantażowi", a tak... no daj spokój...

Gość skrzywdz23ona
no wlasnie wiem ze tak powinnam zrobic... ale ja jestem taka glupia ze sie boje o niego. sluchajcie naprawde warto byc singielka niz byc z jakims dupkiem....

Gość skrzywdz23ona
tylko wlasnie o jednym nie wspomnialam... niedawno stracil prace... i wszedzie szuka...