Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja3466

Czy naprawdę mogło mi się coś stać ?

Polecane posty

Gość anja3466

Dwa lata temu (nie komentujcie tego czynu wiem, że to był głupi pomysł, ale nie chciałam się zabić ani nic to było w innym celu, ale nie będę się chwalić) wzięłam 70 tabletek apapu naraz po kilku godzinach miałam takie rzyganie(wybaczcie wyrażenie), że nie zapomnę tego do końca życia i w ogóle czułam się tak słabo i tak okropnie, że źle mi się nawet chodziło po dwóch dniach rodzice byli tak zaniepokojeni, że dali mnie do szpitala. Tam wykryli u mnie podwyższone próby wątrobowe coś tam czego norma jest 40 miałam 9000 tak że spora różnica. Nie powiedziałam im od czego to i o dziwo nie wykryli, ale powiedzieli, że jak mi się po lekach, kroplówkach etc nie poprawią wyniki to będę musiała mieć natychmiast przeszczep wątroby. No ale poprawiły się i po pół roku brania leków i diety wszystko już było ok. Wyszło, że po prostu miałam zapalenie wątroby nie wiadomo dlaczego. I do dziś się wciąż zastanawiam czy gdybym nie trafiła do szpitala rzeczywiście mogłoby mi się coś stać tylko po apapie? Bez wątroby nie da się żyć, ale czy ona rzeczywiście by mi padła czy oni tak mówili bo nie znali przyczyn? no nie wiem? Jak myślicie? PS. Tak czy inaczej nikomu nie polecam podobnych rzeczy :/ to było okropne

Gość karuuzella
Szkoda żes nie zdechła🖐️

Gość tak, mogłabyś umrzeć
ale zanim by to się stało to wątroba przestałaby oczyszczać organizm i uszkodził by ci się mózg, jak by cię wtedy uratowali to leżałabyś odmóżdżona do końca życia