Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlee mi jest

Pocieszcie mnie jakoś,straciłem nadzieję że znajdę jeszcze dziewczyne:(

Polecane posty

Gość zlee mi jest

i to nie chodzi o to, że nie podobam się dziewczynom, czy coś z wyglądu przecietny ale nie taki ostatni. Po prostu mam 25 lat i nigdy nie byłem z nikim w związku. Wiem, że jestem masakrycznie wypatrzony psychicznie jeśli chodzi o moją wyimaginowaną wizję związku, a to jest odrealnione itd. Ja dalej w we łbie mam jakieś obrazy wspaniałej miłości, przytulania się na kocu, pełnego zrozumienia ze strony kobiety na moje dziwactwo. Jednymi słowy jakieś takie filmowe bzdury w stylu, żyli długo i szczęśliwie, bardzo się kochają, mają wspólne pasje, zainteresowania, gadają godzinami z kubkiem herbaty w ręce patrząc na siebie na sofie. Ale to tylko bajki i wynaturzenia kogoś kto nigdy z nikim nie był. Normalna 17-22 letnia dziewczyna już miała gdzieś tam kiedyś swoją pierwszą miłość, pewnie z 2-3 chłopaków po drodze. Współżyli ze sobą, chodzi gdzieś tam sobie, funkcjonowali *normalnie*. Ja wiem, że bym tak nie mógł, bo prędzej czy później i tak wyszłoby, że jestem już zmanierowanym odmiencem który nawet nie trzymał dziewczyny za rękę. I tego nie dałoby się ukryć i to by wyszło prędzej, czy później, że jestem zablokowany w relacjach z nią itd. Cały czas w głowie mam i miałbym obraz sielankowego związku, a nie jakiejś zwykłej szarej rzeczywistości i wiem, że dusiłbym się w tej relacji jeśli nie byłoby tak bajkowo jak sobie wymarzyłem. Może jakbym 4-5 lat wstecz był z jakaś dziewczyną to jeszcze udałoby się to jakoś naprostować, ale teraz.. ? Czuję gdzieś w środku, że to już za późno, że straciłem lata doświadczeń, jakiejś normalności i dzisiaj jestem tylko takim zlepkiem jakichś pragnień i wyimaginowanych myśli o tym jakby mogło być pięknie gdyby było. Eh..

Gość klatka faradaya
pełnego zrozumienia ze strony kobiety na moje dziwactwo zapytam - a w czym ty oferujesz pełne zrozumienie? szukasz kogoś pokroju gejszy z wachlarzem odganiającej ci muchy sprzed nosa? :D

Gość ferejia
kurcze wszystkie dziewczyny szukaja takiego faceta a ty sam??

Gość klatka faradaya
no skąd ten grymas? zwiazek to kompromisy - a jakoś ni słowa nie piszesz co chciałbyś w niego włożyć. Tylko co chciałbys wyjąć :D

Gość zlee mi jest
ferejia-moglabyś podać gg?

Gość zlee mi jest
może jeszcze któraś coś doda?

Gość zlee mi jest
to idę sobie:P

Gość zlee mi jest
pa

Gość hjdkmju
jaki ciul :-D :-D freja daj mu gg co za przygłup :-D

Gość zlee mi jest
nie jestem żadnym Bartkiem:P

Gość zlee mi jest
hjdkmju-czemu mnie obrazasz?

Gość hjdkmju
bo jestem trochę chory psychicznie i lubię jeść kupę, akurat nikomu w domu się nie chcę a ja głodny... muszę się jakoś wyżyć na innych :o sorry

Gość annapannaanna
Mam takie samo pojęcie o miłości (21 lat, po jednym dosyć poważnym związku) i właśnie, mimo, że tamten taki nie był, to mi się wydaję, że będę z kimś na stałe, z kim właśnie będzie tak bajkowo :) ale jak rozglądam się po znajomych i obserwuję nawet te podobno najbardziej udane pary, to nie jest to :) Ogólnie fajnie, że są faceci, co tak samo czują :) Chociaż może Twoim minusem jest to, że w tej krainie wyśnionej miłości, troszeczkę zagubiłeś się w rzeczywistości. Bo wiesz... kubek kawy, noce spędzone na sofie, rozmowy, przytulenia itd. to jest piękne, ale bywają problemy i codzienne sprawy, których uniknąć się nie da;)

Gość powszechna prawda
Pan Bóg stworzył kobiety do jebania

Gość eliza nied
Freja ma rację kobiety szukają takich jak ty.I pięknie piszesz o tym jak traktujesz związek z kobietą.Jeśli naprawde taki jesteś jak piszesz to jesteś wymarzonym partnerem dla wielu kobiet .Ginacym gatunkiem

Gość zlee mi jest
annapannaanna-może Ty mogłabyś podać gg?

Gość powszechna prawda
hjdkmju, nawet nie wiesz stary jak ja cię rozumiem... sam mam podobnie, wyjadłem już wszystko z muszli co było i teraz jestem głodny i zły :o

Gość powszechna prawda
autorze nie słuchaj co kobiety gadają one sa kłamliwe i same nie wiedza czego chca do czasu az poznaja swego maczo i cipka zaswędzi ot cała prawda o tych słabych istotach stworzonych by usługiwać facetom

Gość zlee mi jest
no niestety często tak bywa ale są tez napewno wyjątki:)

Gość powszechna prawda
a muszę w sumie przyznać, że z tymi kobietami to mam dylemat, żadna mnie nie chce, tylko nie wiem czemu :o zawsze gdy wychodzę z domu smaruję się własnymi odchodami, to wspaniały afrodyzjak... no ale i tak nie pomaga, muszę opracować jakąś nową strategie, podobno płukanie ust moczem powoduję, że mężczyzna jest pociągający dla kobiety, prawda to?

Gość powszechna prawda
jedyne płukanie ust moim moczem to moge zrobic mojej sprzedającej sie kobiecie