Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdziejesteś?

Kiedyś Cię znajdę,

Polecane posty

Gość gdziejesteś?

tylko nie wiem, gdzie CIę szukać. Jestem kobietą po dwóch nieudanych związkach, trafiłam nie na tych co miałam..mam powodzenie, faceci oglądają się za mną, ja czuję się coraz bardziej samotna, potrzebuję Cię, jeśli to Ty, jak mam dać Ci znak? Przecież nie napisze sobie na czole, że jestem sama, że szukam drugiej połówki, moze mam pierwsza zagadać? Tęsknie za Tobą choć CIę nie znam....

Gość gdziejesteś?
to nie tak, nie chciałąm żeby to tak odebrać, że się chwalę, ja nie wiem jak dac sygnał takiemu facetowi , że jestem sama itd...

no prosze Cie jestes az taka desperatka ze szukasz faceta na tym forum jak reszta tych innych? ,rozejrzyj sie sie wokol siebie,moze jest blisko,blizej niz Ci sie wydaje:)

Gość gdziejesteś?
nie szukam na forum, chciałam tylko pogadac jak takiemu dać poznać, co powiedzieć...

Gość luck of run
A może Tu szukasz "emocjonalnego tampona " który pomoże zapomnieć o poprzednim mężczyźnie.??

Gość gdziejesteś?
Ja już dawno o nim nie myślę, to była totalna pomyłka, byłam głupia i tyle...

Gość luck of run
Jeśli piszesz prawdę to OK ;). To ile wiosenek liczysz, że taki mały akt desperacji. Do 3 na przodzie daleko?? :)

Gość gdziejesteś?
Piszę prawdę, zawsze jestem szczera i to mnie gubi, bo faceci to wykorzystali, a wiek co ma do tego? ja szukam odpowiedzi jak takiemy facetowi dać sygnał...

Gość luck of run
Jak dać sygnał swojej prawdziwej drugiej połowie?? No najpierw trzeba się upewnić, że to na pewno ta osoba a więc trzeba ją najpierw poznać. A żeby poznać mężczyznę wystarczy zazwyczaj otworzyć usta i zagadać. Jeśli go dobrze poznasz i okaże się tą prawdziwą miłością to wtedy dopiero możesz mu dać jakiś sygnał.

Gość gdziejesteś?
dziecko...jasne... wypada mi pierwszej zagadać?, jak wy faceci to odbieracie?

Gość luck of run
No jeśli podoba Ci się mężczyzna to dlaczego byś nie mogła zagadać pierwsza?? Przecież tyle się ostatnio mówi o równouprawnieniu. Tylko pamiętaj, że facet jako istota inteligentna lubi inteligentny podryw a nie jakieś "fajne ciacho z Ciebie" ;)

Gość gdziejesteś?
No proszę Cię....:) tak bym na pewno nie powiedziała, prędzej spytam która godzina :)

Gość luck of run
No wiesz, w historię ludzkości do tej pory wpisała się tylko jedna kobieta. Także wszystkiego można się po was spodziewać. Ehhh chyba się mocno naraziłem damskiej społeczności tego forum. ;) ( to taki wyrafinowany żarcik tylko ) Która godzina?? hmmm a co będzie jak powie Ci godzinę i pójdzie w swoja stronę?? Masz jakiś "game plan" na taki wypadek?

Gość gdziejesteś?
..:) nie mam pojęcia, moze spytam a przepraszam jaki dziś dzień, bo zapomniałam?:)

Gość luck of run
Przy odpowiedniej mowie ciała takie banalne wręcz głupie pytanie mogło by odnieść nad zwyczaj pożądany efekt. Osobiście bardzo mi imponują kobiety z takim "ironicznym poczuciem humoru" i pewnością siebie.

Gość gdziejesteś?
:) ja raczej nigdy nie byłam pewna siebie, wprost przeciwnie, ale człowiek wciąż się uczy, cały czas żyłam dla kogoś, nie miałam czasu dla siebie, teraz to do mnie dotarło, kiedy wreszcie mam świety spokój...a takie żarty? ja jestem taka, pracuję w sklepie, tam przewija się pełno różnych klientów i z każdym trzeba umieć pogadać...przez tą pracę nabrałam pewnosci siebie. Poradź jak jeszcze mogę zgadać?

Gość luck of run
Ojjjj to może zapisz się na jakiś kurs uwodzenia dla kobiet jeśli masz problem z poznawaniem mężczyzn. Pracując w sklepie na pewno masz częsty kontakt z facetami. Po prostu rozmawiaj z nimi.

Gość luck of run
W jakim to mieście mieszkają takie nie śmiałe dziewuszki??

Gość gdziejesteś?
Nieważne w jakim:) Pewnie, że w pracy mam kontakt z facetami, z jednym nawet szczególnie i to on pierwszy mnie zaczepił, jak przychodzi zawsze coś powie, puści oczko itp, tylko, że....on jest żonaty, jak przychodzi z zoną, to też sie gapi jak ona nie widzi...ja mam po prostu pecha - albo psychol albo żonaty

Gość HHAH unlimited infinity sBig
Znajdziesz alkoholika i ruchacza tylko w tych czasach!

Gość gdziejesteś?
No niestety masz rację, ostatnio włąsnie na takiego trafiłam....

Gość Super to napisałaś...
gratuluję 🖐️

Gość gdziejesteś?
Bo to prawda i jeszcze mnie okradł...

Gość taż tak mam
rozumiem co masz na myśli,też wiem ,że kiedyś znajdę

Gość wo bist du ?
Werd ich dich jemals finden?