Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyluzowana1

MATOWE ,BEZ POLYSKu wlosy

Polecane posty

Czesc. Mam problem zwiazany z moimi wlosami . Zawsze byly lekko puszace sie i nie do ogarniecia . Zaczelam uzywac prostownicy ,a w efekcie tego przesuszyly sie jeszce bardziej ,a dodatkowo zaczely reagowac na wilgoc i jeszcze bardziej sie puszyc ,a nawet lekko krecic . Znacie jakies świetne odzywki ,serum ,olejki ,maski ? (profesjonalne ) Chcialabym otrzymac efekt LEJACYCH sie wlosow , blyszczacych i latwych do ogarniecia i NIE PUSZACYCH sie . Marze o takich wlosach jak ta dziewczyna z linku : http://cdn02.cdn.justjaredjr.com/wp-content/uploads/headlines/2010/02/nina-dobrev-degrassi-doors.jpg

Gość lelklo
Bardzo polecam olejowanie, najlepiej na całą noc. U mnie najlepiej sprawdza się olejek Sesa zmywany odżywką albo szamponem dla dzieci, włosy są po nim fajnie nawilżone, takie właśnie "ciężkawe" :) Dobrze mieć też pod ręką wyciąg z aloesu i nakładać parę kropli po umyciu na wilgotne włosy, nawilża lepiej niż większość odżywek :)

Gość co za leń śmierdzący :/
wyluzowana- wystarczy poczytac w linkach ktoe wkleiła izzka, no ale ty najwidoczniej czekasz az ktos ci pod nis posunie :-o Jak mnie wkurzaja tacy ludzie to normlanie masakra :/

Gość olejowanie
polecam, najlepsza metoda na piękne włosy, olej kokosowy, rycynowy, oliwa z oliwek, Dabur -Amla/jaśmin, Vatika... itp Poczytaj na wizażu, poszukaj na necie i zobaczysz efekty oraz instrukcje.

Gość ssssssssrrrrruuuuu
jzaeli zalezy Ci na szybkim efekcie i "latwosci" uzytkowania to polecam niestety bardzo drogie kosmetyki do wlosow Kerastaze, sprawdzilam na sobie

Moge Wam polecic Gliss Kur'a czy jak to sie tam pisze czarny szampon :) Jest BEZKONKURENCYJNY!!

dziekuje wszystkim . a co do tego komentrza ,ze jestem leniem , to przeczytalam wszystkie podane strony przez izkkke. Bardzo mi pomogly ,ale myslalam ,ze moze jeszcze czegos sie dowiem i sie dowiedzialam . jeszcze raz wszytkim dziekuje za pomoc