Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anecinkaaa

Jak się ubierać w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
Popieram noszenie sukienek, w nich zawsze kobieta wygląda pięknie i sexy. A po ciąży można odsprzedać lub przerobić. Teraz coraz więcej ciuchów można nosić w ciąży i po ciąży też się świetnie sprawdzają. Np. sukienka bombka, modna i wygodna. Ja polecam tą http://www.mummyandtummy.pl/sukienka-kieszeniami-niebieska-p-6.html

Gość gość
kup sobie sukienki, po ciazy zalaysz pasek w tali i tez bedzie mogla w nich chodzic. bron boze od dresow, nie ma nic gorszego niz przyzwyczaic sie do tego typu stroju. sukienki, tuniki, leginsy, dluzsze rozpinane swetry

Gość gość
mnie zostaly nogi prawie przez cala ciaze takie same, rosla mi tylko 'pileczka':) choć ostatni miesiąc przy tych prawie 40* upałach to i nogom się nie upiekło... :D ale przez wieksza czesc ciazy nosilam getry, leginsy i najczęściej obcisłe góry. ewentualnie sukienki luźne, zwiewne i nie przylepiające się do ciała. jeżeli jesteś typem gruszki i poszło Ci w biodra i uda to może jakieś delikatne, zwiewne, luźne tuniki w kolanko? sukienki? nie bój się lekko powyższonych butów.ja nie mialam rozstepów i zadnych naczynek, może nie bój się na zapas? może będziesz zwartą, jędrną seksowną mamusią? :) a dosmarowania polecam Pharmaceris Foliacti i Dax Perfecta mama antycelulitowy. nie wiem czy to dzięki temu, ale używałam ich codziennie od 2 miesiąca i zadne rozstępy i pęknięcia nie zostały na moim ciele. nie łam się! jeżeli chodzi i lekką seksowność to dla żadnej z nas nie był to łatwy czas. pamiętaj, że to tylko 9 miesięcy i na pewno minie :)

Gość gość
a, i piękne, naprawdę kobiece sukienki kupiłam firmy Happymum, dobrze leżą, prawie każda, która mierzyłam. cena może nie jest super niska, ale naprawdę warto :)

Gość gość
a, i piękne, naprawdę kobiece sukienki kupiłam firmy Happymum, dobrze leżą, prawie każda, która mierzyłam. cena może nie jest super niska, ale naprawdę warto :)

Gość gość
Zapraszam na mój profil na fb szafa mamy

Gość gość
No to i ja zapytam o poradę :) Za jakieś 2 miesiące powinno być u mnie po wszystkim, a tu jesień, kurtki już nie dopinam, a brzuch nadal rośnie. Na domiar złego zbliża się zima, a płaszcz już w tej chwili jest za mały. Co zrobić żeby nie kupować ubrań za dużych w których pochodzę zaledwie miesiąc? Macie jakieś pomysły, bo mnie przychodzi tylko jeden: siedzieć w domu.

Gość Esen
Możesz na allegro albo w jakimś sh wyszukać jakąś uzywke. A jeśli zima będzie taka jak rok temu to spokojnie gruby golf na siebie i w rozpiętej do stycznia wytrzymasz ;) Ja jeszcze 4mc, ale brzuch nie będzie duży a na zimę mam parke, wiec dopne się spokojnie.

pewnie nie wyglądasz tak źle, to psychika Cie nakręca. Ja schudłam z rozmiaru 42 na 36 a patrze w lustro i widze grubasa:-( psychika płata nam figla, zwłaszcza jak się nakręcamy...

Gość gość
Wyglądam strasznie :) Ale rzecz w tym, że już 3 razy byłam w szpitalu i nie chcę po raz kolejny, a niestety "wyrosłam" już z moich kurtek i płaszczy. Czas przed porodem wypadł mi na dwie pory roku :) a pieniądze wolę wydać na rzeczy dla dziecka niż na kurtki/ płaszcze w których potem nie będę chodzić :) I zastanawiałam się czy macie jakieś ciekawe sposoby na ubiór w tym okresie. Pozdrawiam Was serdecznie.

Gość ModnaMama
Nie jest z pewnością łatwo przyzwyczaić się do zmieniających się proporcji ciała, rozstępów, itp. I chociaż każda z nas dobrze wie już od samego początku, z czym czas ciąży się wiąże, że ciało się zmieni, to co obserwujemy codziennie w lustrze może nas przygnębiać i mimo wszystko zaskakiwać. Dobre kosmetyki są z pewnością ratunkiem dla naszej skóry (rozstępy), a także dla samopoczucia. Z pomocą może przyjść także odpowiednio dobrana garderoba. Przede wszystkim bielizna, dobrze zaprojektowana, taka, która podkreśli nasze atuty, czyli np. pełny biust. Ubrań nie trzeba wcale kupować tylko i wyłącznie w sklepach z odzieżą ciążową. Nie zawsze proponowane modele przypadną nam do gustu. Wybierajmy fasony luźniejsze niż dotychczas, ale kupowane w sklepach ze zwykłą ofertą. Doskonałym miejscem na zakupy, także w czasie ciąży jest http://www.leelou.pl/ Polecić można super tuniki, sukienki, sweterki czy żakiety. Jeśli lubicie luźny styl, znajdziecie tam np. bardzo fajne sukienki dresowe. Czyli zamiast kompletu dresów – spodni i bluzy, sukienka, też wygodna, ale jednak o wiele lepiej się prezentująca. Jeśli dobierzemy do niej jakąś fajną, kolorową apaszkę, długie kolczyki, dopasowane buty, będziemy modne, a do tego będziemy czuć się komfortowo. Warto poeksperymentować, bo dobre samopoczucie w czasie ciąży to niezwykle ważna sprawa.