Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulturalnaKultura

Ile uda nam się schudnąć do wakacji tym sposobem?! :)

Polecane posty

- NIE JEM NIC PO 16:00. NIC! - PIJĘ DUUUŻO WODY - NIE JEM NIC SŁODKIEGO ANI SMAŻONEGO - DUŻO ĆWICZĘ (JA OK. 2-3,5 GODZ.) - NIE JEM DO SYTA, TYLKO TYLE, BY NIE CZUĆ GŁODU - OWOCE JEM DO POŁUDNIA - OGRANICZAM MIĘSO - NIE JEM CHLEBA, ZIEMNIAKÓW, RYŻU ETC. - DUUUŻO WARZYW - OGRANICZAM PRODUKTY MLECZNE - KOLACJA BIAŁKOWA Jak sądzicie, 12 kg da radę? :) Myślę, że się uda :) O mnie: 165 cm 72-73 kg cel: 50-55 kg :)

jesli nic nie jesz po 16, to chyba musisz byc wieczorem bardzo glodna? a glod to wrog odchudzania ;) bo jak orgarnizm odczuwa glod, to przestaje spalac, a zaczyna oszczedzac i odkladac ;)

jesli nic nie jesz po 16, to chyba musisz byc wieczorem bardzo glodna? a glod to wrog odchudzania ;) bo jak orgarnizm odczuwa glod, to przestaje spalac, a zaczyna oszczedzac i odkladac ;)

potroilo sie :D a, nie wiem ile ci sie uda schudnac, ale GRATULUJE silnej woli i to wszystko co robisz wydaje sie byc idealne dla zdrowia i urody, oprocz ew. glodu, chyba, ze jakis cudem go nie odczuwasz :)

Nie odczuwałam głodu, byłam do tego przyzwyczajona, było dla mnie naturalnym, że po 16 nic nie jem :) Teraz chcę do tego planu od jutra wrócić, bo "skakałam" po różnych innych dietach bo to mi odradzili na pewnym forum i baaardzo żałuję że ich posłuchałam.. :O

Gość michalina29
mi się nie wydaje rozsądnie zwłaszcza z tym nie jedzeniem po 16. Nie jedzenie po 16 do rana właśnie powoduje spowalnianie metabolizmu i odkładanie i tu nie chodzi o głód tak jak koleżanka mówiła ale o sam fakt. Organizm idzie do tego przyzwyczaić żeby nie czuł głodu. Ostatni posiłek powinien byc maks 3 godz przed snem a pierwszy maks 1,5 godz po wstaniu. "ograniczam mięso ograniczam produkty mleczne" pytanie jak chcesz uzupełniać białko? Ryby, jajka, warzywa? Jesli zamierzasz ćwiczyć i to przez tyle dziennie to to jest ważne żeby uzupełniać białko i to w dosyć sporych ilościach. "nie jem ziemniaków, ryżu, chleba" kolejne pytanie jak uzupełniasz węglowodany, przy ćwiczeniach to tez ważne, w przeciwnym razie będziesz spalać mięśnie i dodatkowo się odwadniać przez brak glikogenu w mięśniach. Przypuszczam że jak zaczniesz być na tej diecie to organizm ci sam zacznie podpowiadać czego mu brakuje. W każdym razie jak juz skończysz to pamiętaj żeby nie wprowadzać od razu wszystkiego na raz z powrotem do diety.

michalina Kobieta, daj sobie spokój :O Nie pytam co wam się w tej diecie podoba lub nie tylko czy się ktoś przyłącza więc darujcie sobie swoje uwagi.. :O

Gość Gnhhbghj
Nie pytałas kto sie przyłącza tylko czy dasz radę schudnąć. Michalina daje ci dobre rady a ty ja olewasz... Na takiej diecie długo nie pociagniesz.

Kolejna Ynteligentna na diecie a później będzie płacz bo będzie jojo :D

Gość michalina29
sorry. widzę że tylko osoby potwierdzające twoją słuszność mogą się wypowiadać w temacie. W takim razie znikam i nie przeszkadzam w diecie.

Gość Wychodzi na to
ze ograniczasz wszystko z wyjatkiem warzyw i owoców a długo tak nie pociągniesz. Z czegos siłe trzeba mieć zwłaszcza jesli tyle ćwiczysz. Białko jest dobre i bardzo potrzebne w odchudzaniu, więc je jedz w popstaci chudych mięs, ryb. Zyczę powodzenia ale czarno to widzę. Wyniszczysz organizm ale cel osiągniesz-schudniesz:).

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt 10-15kg pewny.

każda zmiana w odżywianiu , zmniejszenie liczby kalorii jest odbierane przez nasz organizm jako zagrożenie i najmniej skuteczną formą odchudzania.Możemy zaobserwować spadek wagi ale poziom tłuszczu jest nie tylko ten sam co przed "kuracją" -moze być nawet wyższy . Diety głodówkowe wyzwalają określone reakcje , które zwalniają metabolizm oraz zwiększają podatność na tycie .....cdn