Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranyy

Przegrałem swoje najlepsze lata i praktycznie nie mam już szans na dziewczyne

Polecane posty

Gość przegranyy

Nigdy nie mialem dziewczyny, i to nie chodzi o to, że nie podobam się dziewczynom, czy coś z wyglądu przecietny ale nie taki ostatni. Po prostu mam 25 lat i nigdy nie byłem z nikim w związku. Wiem, że jestem masakrycznie wypatrzony psychicznie jeśli chodzi o moją wyimaginowaną wizję związku, a to jest odrealnione itd. Ja dalej w we łbie mam jakieś obrazy wspaniałej miłości, przytulania się na kocu, pełnego zrozumienia ze strony kobiety na moje dziwactwo. Jednymi słowy jakieś takie filmowe bzdury w stylu, żyli długo i szczęśliwie, bardzo się kochają, mają wspólne pasje, zainteresowania, gadają godzinami z kubkiem herbaty w ręce patrząc na siebie na sofie. Ale to tylko bajki i wynaturzenia kogoś kto nigdy z nikim nie był. Normalna 17-22 letnia dziewczyna już miała gdzieś tam kiedyś swoją pierwszą miłość, pewnie z 2-3 chłopaków po drodze. Współżyli ze sobą, chodzi gdzieś tam sobie, funkcjonowali *normalnie*. Ja wiem, że bym tak nie mógł, bo prędzej czy później i tak wyszłoby, że jestem już zmanierowanym odmiencem który nawet nie trzymał dziewczyny za rękę. I tego nie dałoby się ukryć i to by wyszło prędzej, czy później, że jestem zablokowany w relacjach z nią itd. Cały czas w głowie mam i miałbym obraz sielankowego związku, a nie jakiejś zwykłej szarej rzeczywistości i wiem, że dusiłbym się w tej relacji jeśli nie byłoby tak bajkowo jak sobie wymarzyłem. Może jakbym 4-5 lat wstecz był z jakaś dziewczyną to jeszcze udałoby się to jakoś naprostować, ale teraz.. ? Czuję gdzieś w środku, że to już za późno, że straciłem lata doświadczeń, jakiejś normalności i dzisiaj jestem tylko takim zlepkiem jakichś pragnień i wyimaginowanych myśli o tym jakby mogło być pięknie gdyby było. Eh..

Gość ...ale la
"Wiem, że jestem masakrycznie wypatrzony psychicznie" pisze się "wypaczony " :-)

Gość omgg
romantyk z Ciebie:D co znaczy >>wypatrzony psychicznie

Gość ...ale la
masz 25 lat więc jesteś staruszkiem :D szykuj się na pogrzeb ,.,..swój :D

Gość papierowa
jestes slodki

Gość przegranyy
dzięki:)

Gość papierowa
calkiem powaznie. a dlaczego do tej pory nie masz dziewczyny? zadna ci sie nie podobala?

Gość Różyczka 7878
A ja bym chciała mieć takiego chłopaka jak ty ;)

Gość przegranyy
jestem nieśmiały,trochę zamkniety w sobie.Jak chcesz to możemy popisac na gg?

Gość muszęęę tu być
czepiają się bo nie mają czego więc olej te głupie komentarze ja też chce żeby bylo tak jak w siązkach napisali czyli żyli długo i szczesliwie i niestety tego nie mam bo moj partner postrzega to inaczej ale go kocham więc z nim jestem wiadomo na poczatku zawsze jest jak w bajce a jak wtedy sie zakochasz to już później sie nie rozstaniesz

Gość papierowa
nie mam gg. mail?

Gość muszęęę tu być
nowłaśnie wiele kobiet o takim marzy, ja też ale sądziłam że tacy nie istnieją :P

Gość Różyczka 7878
A ja mam gadu ..Podaj mi swój nr a ja odpiszę ;)

Gość ...ale la
"czepiają się bo nie mają czego więc olej te głupie komentarze" jest czego się czepiac , bo jeśli młody człowiek w wieku 25 lat pieprzy takie farmazony że już za późno dla niego na związek z kobietą to nie wiem czy płakac czy się śmiac stąd mój sarkazm że już jest tak stary że tylko pogrzeb mu pozostał .... takie użalanie się 25 letniego faceta jest gorzej niż żałosne , całe życie przed nim , ma najlepsze lata przed sobą a jęczy na kafeterii i szuka głaskania po główce

Gość magdusia888888
a skad jestes?

Gość przegranyy
36705936

Gość papierowa
23808930

Gość naemi
Wiele kobiet marzy o takim zwiazku z Twoich wyobrazen:) hymm , osobiscie sadze ze to mozliwe:) Sama jestem romantyczka:)