Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfgggag

wkurzona na maxa!!

Polecane posty

Gość asfgggag

wiecznie tylko ciagle musze sluchac o jego rodzince!!! Rezygnuje z silowni zeby spezic czas z rodzicami i odiwedzic dziadkow, naprawdzic dziadkowi radyjko i pomoc mamusi w ogrodku!!!a ja? jak juz objezdzi cala familie zaprosi mnie do siebie gdzie i tak bedziemy siedziec i ogoladac serial z jego rodzina!!!! wiecznie tak jest, jestesmy ze soba ponad 5 lat a jak przychodze do niego to nawet drzwi nie zamyka wiec ciagle jego cala familia!!!!!!!!!!!!!!!! doprowadza mnie to do szalu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość powiem Ci coś
w tajemnicy- niestety tego nie zmienisz

Gość mnmnnnnj
Napisz jeszcze raz, tym razem po polsku.

Gość asfgggag
codziennie wraca z pracy zmeczony, ( praca od 7-15) ale nie ma opcji pojscia na spacer na rower po jego pracy bo jest SKONANY a i tak o 10 rano pisze mi esa ze juz fajrant i czeka na 15.... wlasnie mi napisal ze weekend ma i tak zaplanowany bo w sobote czysci swoje auto a w niedziele z tatusiem na ryby ;{ wkur.........

Gość asfgggag
codziennie wraca z pracy zmeczony, ( praca od 7-15) ale nie ma opcji pojscia na spacer na rower po jego pracy bo jest SKONANY a i tak o 10 rano pisze mi esa ze juz fajrant i czeka na 15.... wlasnie mi napisal ze weekend ma i tak zaplanowany bo w sobote czysci swoje auto a w niedziele z tatusiem na ryby ;{ wkur.........

Gość asfgggag
doprowaza mnie to do szalu rozumiem ze jest zrzyty ze swoja rodzina, ale ja mam czasami moja rodzine w dupie a on nie, ostatnio z gdanska do domu wracalismy (100 km) bo jego mamie rozwalil sie samochod. normalnie totalna porazka,

Gość HHAH unlimited infinity sBig
Rozwiedź się! Już czas!

Gość asfgggag
jutro ide do pracy an 8h i chcialam potem isc na rower ale on juz zaplanowal sprzatanie dzialki z rodzinka, zaprosil mnie zabym wpadla na dzialke ale nie mam zamiaru sluchac jego babci jak odlicza dni do smierci i sie sztucznie usmiechac do tesciowej a moze ciasteczko a moze herbatke, wazelinka i paluszek w dupke;///////

Gość asfgggag
zapomnialam dodac ze we wszystkie niedziele jemy obiad u jego rodzicow a nie u moich bo on u mnie w domu czuje sie skrepowany jak on to nazwal ;)))) nie wiem nic nie pomaga, rozmawiamy , raz walnelam focha to pomoglo na 2 tygodnie i znowu to samo.

Gość asfgggag
W ogole dziwne to jest ze czesto zamyka sie ze swoim ojciem w lazience i dlugo nie wychodzi a jak juz wyjdzie to ma swiezo umyte zeby