Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lips90

dlaczego kosmetyczki fryzjerki sa takie tępe?

Polecane posty

Gość lips90

????

Gość aduchaaducha
bo sa po zawodowkach i najczesciej ( z moich doswiadczen ) pochodza z patologii. zadna dziewczyna z ambicjami i rozumem nie bedzie chciala stac 8 h dziennie i paplac sie w farbach i obcinac czyjes obrzydliwe wlosy.

Tepa to jestes Ty. Owszem może i są po zawodówkach, ale dlaczego obrażasz je twierdząc , że to jest patologia ?

Gość spil09
a dlaczego Ty jesteś taka głupia???? Nie da się na to odpowiedzieć :)

Gość bułeczkazpomidorkiem
dokładnie sama jesteś tępa! kobita wybrała taki zawód bo po prostu widziała ,że ma fach w rękach myślisz ,że tak łatwo się nauczyć fryzjerstwa więcej odpowiedzialności niż nie jedna po studiach z ambicjami,a o życiu gówno wie!

Mam skończone studia i teraz żałuję, że nie poszłam do zawodówki , więcej mozliwości bym miała

Gość znam bardzo dużo mądrych fryz
jerek które nawet studia pokończyły. I co z tego jak po samych studiach proponują większości prace na kasie w biedronce? Koleżanka pracuje w zakładzie w jednej z galerii i miesięcznie zarabia około 5tys ( umowę ma na 2,5 plus % od klientki a drodzy są)

Gość tak to jest cudowna rada
są tępe i wredne mściwe małpy dlaczego jak mówisz 5 cm masz objechane całe 15cm? odpowiedz czy dlatego ze sa tak głupie i nie wiedza ile to moze byc 15 cm czy suczyska robią to specjalnie z wrednych charakterów?

niejedna fryzjerka zarabia więcej niż mądrala po socjologii. a skoro uważacie że to taki niegodny zawód stać 8h i obcinać ludzi to ciekaw jestem kto by was k..wa strzygł. uczciwie zarabiają, a poziom intelektualny jest tak różny jak różni są ludzie. na pewno to bardziej uczciwa praca niż uprzywilejowane zawody wyciągające dotacje

Gość fryzjerka taka
do aduchaaducha cytuje co ona napisała"bo sa po zawodowkach i najczesciej ( z moich doswiadczen ) pochodza z patologii. zadna dziewczyna z ambicjami i rozumem nie bedzie chciala stac 8 h dziennie i paplac sie w farbach i obcinac czyjes obrzydliwe wlosy. " pokazałas własnie swoj poziom Ty teraz i kulture !Niektórzy po prostu lubią to co robią,lubią paplanie sie w farbach,lubią obcinanie włosow,fryzjer to wazna osoba w zyciu kazdej kobiety,jak cie ładnie obetnie i ufarbuje wygladasz jak nowo narodzona od razu lepiej sie czujesz i jestes ładniejsza,jak brzydko obetnie i ufarbuje,cały efekt psuje!duzo od niego zalezy,wiec nie p...i zycze Ci,zeby los cie pokarał za twoje słowa,brzydko scietymi włosami u fryzjera,z ato za takie rzeczy wygadujesz na fryzjerow,wtedy zrozumiesz jak wazny jest to zawod!! Ty masz ambicje tak?i co robisz jaki zawod wykonujesz,ze masz cza w godzinach pracy na kafeterii siedziec?bezrobotna??po studiach?zgadłam?

Za ostro powiedziała- ale ja wiem o co jej chodzi. Jak się 300 zł płaci za obcięcie + nałożenie farby, a wcześniej DOKŁADNIE się wytłumaczyło, że chodzi jedynie o PODCIĘCIE GRZYWKI + KOŃCÓWEK BEZ CIENIOWANIA, a nałożony kolor- też jednolity, bez jakichś szaleństw. I po ukończeniu dzieła widzę- podcięcie końcówek to jakieś 15 cm, włosy wystrzępione, farba czarna na końcach, rudawa przy skórze. Też delikatnie mówiąc zastanawiam się nad ilorazem inteligencji takiej pani.

Powiem tak :) mam w rodzinie stomatologa i fryzjerkę :) oboje mają prywatną działalność i podobne dochody i pracę też w pewnym sensie podobną, tak ze nie mogę powiedzieć że fryzjerka to taki zły zawód.

Gość frggegrege
ejj ja jestem kosmetyczka, z wyksztalcenia kosmetolog i mgr robilam na akademii medycznej, wypraszam sobie takie obelgi! !!

Nie ma co ubliżać, uogólnienia też się nie sprawdzają. Tylko zauważcie, jak za pomocą fryzury można zmienić kobietę, włosy chyba dla każdej z nas są ważne. I jak taka delikwentka zafunduje takie cudo na głowie to można się zrazić do tej grupy zawodowej nie? A włosy odrastają dłuuugo...