Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

mój były facet

Polecane posty

Gość komiks

napisał do mnie , że mam się od niego odczepić i nie zawracać mu tyłka rozumiecie? prałam gotowałam kochałam dawałam tyłka jak chcial i kiedy chciał oddałabym zycie za niego a ten mi pisze w ten sposób masakra jakaś dosłownie, moglam go zmeczyć fakt sobą byc upierdliwa meczaca ale on mnie traktował zawsze zle zawsze bylo przyciaganie odpychanie przyciaganie odpychanie i tak w kółko. non stop nie rozumiem jak mozna az takim byc bezdusznym

ale kontaktowałaś się z nim tzn skoro jest byłym i tak napisał?? ??

Gość komiks
tak mi napisał ze mam sie odczepic fakt ze pisalam jakies tam pretensje tego co sie o nim dowiedzialam a on do mnie ze mam sie odczepic strasznie przykro mi sie zrobilo

trzeba było nie pisać. Skoro nie utrzymujecie ze sobą żadnych bliższych kontaktów.

Gość komiks
utrzymywalismy przez pol roku tylko to tez mialo byc na jego zasadach czyli kiedy on chce i jak chce gdy ja chcialam sie spotkac on nie bardzo gdy on chcial byl milutki i przekochany pieprzyl mi ze sa uczucia jakies 2 tygodnie temu ze sa emocje itd a pozniej ze jemu o sympatie chodzilo i nie odzywalismy sie po tym dowiedzialam sie czegos od naszego wspolnego znajomego i mu napisalam ze znam prawde

no to niestety już po ptakach :P pożegnaj się z tym panem i cała wątpliwą znajomością.

Gość komiks
wlasnie to robię pan niestey dlugo nie dawal o sobie zapomniec do momentu gdy jemu bylo wygodnie a on chcial sie spotykac gdy jemu sie bedzie chcialo lub tez nazwijmy nudzilo napisal mi ze sie z kims spotyka podziekowalam mu za szczerosc odpowiedzial mi ze ''ja go wielokrotnie karmilam swoimi aspiracjami na nowy zwiazek i on nie widzi nic zlego w tym co robi''