Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ciężkie jest życie kobiety

Polecane posty

fiku mikuuu Ja się sama farbuję, jestem samowystarczalna no nie wątpię , ze jesteś ...

Gość kolejny idiotyczny
topik zjeba i stado baranow ochoczo komentujacych :D:D

ja to zrobiłam dla facetów, by im ułatwić sprawę ale oni i tak nie wiedzą co dobre 🖐️

Revuś, naprawdę wzrusza mnie Twoja troska Może lepiej w salonie piękności? Tam fryzjer, kosmetyczka, pełen serwis. no wiesz , że sie zawsze martwię o różne walory...naturalnie...a salon piękności? cóż...można i tak lub po kolei - zależy od tempa "chęci"... Ja raz chciałam się przekonać jak wyglądam w innym kolorze, nawet fajnie, ale jednak naturalniejszy mam ładniejszy I nie mam zamiaru już tykać. czyli?

mi w naturalnym też było ładnie, w obecnym jednak wyglądam łągodniej, przystępniej, pogodniej :)

a ja nigdy nie farbowałam włosów, bo lubię swój kolor włosów. a depilację można przeprowadzić woskiem raz na parę tygodni i potem mieć luzik :)

"a depilację można przeprowadzić woskiem raz na parę tygodni i potem mieć luzik " pachy i okolice intymne też? bo mnei depilatorem boli i tych stref nei tykam

Wiem, że moja kicia jest słodka :P Ja nie farbuję już właśnie z troski o włosy, a wyglądają dużo lepiej nie skalane chemią.......

"czyli?" Rudy:P "no wiesz , że sie zawsze martwię o różne walory...naturalnie...a salon piękności? cóż...można i tak lub po kolei - zależy od tempa "chęci"..." Po kolei jakby to było? Przeciągać też nie jest dobrze:P

krwawa szatynki rzadko są bardziej wyraźne - chyba że ciemny kolor + długie fale...

"pachy i okolice intymne też?" strefy intymne właśnie najlepiej woskiem, chyba boli mniej niż depilatorem. tylko trzeba nabrać wprawy.

Najmądrzejszy, z ciekawości. Właściwie chciałam nadać mocniejszy odcień naturalnemu kolorowi (nie mam mysiego blondu, wręcz odwrotnie taki ciepły), ale ciut się zagapiłam i wyszedł rudy pełną gębą:D BSA, wejdź jak człowiek na swój nick i nie udawaj.

Gość niesamowite topik
skupiajacy dziewice i prawiczkow hahah

fiku mikuuu rev - przeciez to Noxelia nick coś mi mówi , ale to wszystko - wszystkich nicków gwiazd, nie znam

ja właśnie nie wiem czemu ten saskłacz nie używa swojego stałego nicka... a co do odrostów - chciało się zmieniać to ma się odrosty :P