Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalanananana

bycie kobietą to ciężka praca!!!

Polecane posty

Gość lalalalalanananana

-trzeba pielegnowac wlosy, odzywki, szampony, jedwabie, conajmniej co 2 tygodnie farbowanie (brrr nie lubie :P ) - regulacja brwi - ogólna pielegnacja twarzy, trzeba zmywac codzien makijaz, nakladac krem, co jakis czas jakis peeling :D - najlepiej codzien sie smarowac kremami do ciala, a najlepiej zeby inny krem stosowac na biust, inny na brzuch inny na uda (bez przesady mam 1 :P) - trzeba pilnowac zeby z jakimis odrostami pod pachami albo na nogach nie wyjsc z domu, golenie mniej wiecej co 2 dni ( okolice intymne tez :D) - paznokcie u rak ladnie pilowac, od czasu do czasu pomalowac :) krem do rak uzywac - wypielegnowac stopy, tarka je potraktowac, krem nalozyc:P a tak poza tym kobieta powinna byc wzorowa matka, spelniac sie zawodowo, miec zawsze ochote na seks i eksperymenty, zawsze powinna ugotowac obiadek, sprzatac, prac, prasowac,nosic sexy bielizne i byc seksowna, najlepiej zeby kobieta jeszcze caly dzien chodzila w mini i szpilkach ooooo :P BYCIE KOBIETĄ TO CIĘŻKA ROBOTA :D kto sie ze mna zgadza?

Gość 26 03
może ciężka ale warto z powodu błysku w Jego oku :)

Gość snadanie przy kawie
bycie kobieta to ciezka praca.Zgadza sie,zwlaszcza gdy ma sie za meza takiego faceta jak moj:(

Gość snadanie przy kawie
procz wyzej wymienionych oczekuje odemnie koszenia 20 ar trawy i jeszcze grzadki jakies wyluskal.Tak ogolnie to jestem dla niego nierobem,wiec chyba sie rozstaniemy

Gość vcvvc
wszystkim sie wydaje ze robienie loda jest rownie cięzkie jak praca na kopalni

Gość lalalalalanananana
racja jak facet patrzy na ciebie pozadliwie to najlepsza nagroda :P i wiem ze warto :) szybko mi rosna wlosy, a poza tym mam juz gnieniegdzie siwe wlosy i musze co 2 tygodnie, ale ogolnie lubie dbac o siebie, odpreza mnie to :)

conajmniej co 2 tygodnie farbowanie (brrr nie lubie ) CHBYA ZARTUJESZ ALBO JESTES juz kompletnie siwa!!!!!!!!!!!!!!!

Fiku po co tak czesto farbujesz>? po co w ogole farbujesz?

Gość marlboro, ale nie pale
dobrze gdyby wiekszosc kobiet taka byla, ale czesto macie zbyt wysokie mniemanie o sobie drogie panie. A ten czas na czesto bezskuteczna pielegnacje ciala i malowanie sie(pol biedy jesli dosyc niezbyt kiczowate) mozna posiwecic na wiele innych rzeczy. No nie dziwne jednak ze wiekszosc kobiet nie ma zadnych zainteresowan lub hobby-skoro pazurki trzeba pomalowac.

Gość marlboro, ale nie pale
aa i nie farbujcie wlosow-przykro to mowic ale przewaznie wygladacie pozniej jak mokre kury. Naturalne najlepsze.

ogolnei autorko to co piszesz to dla mnei jest normalne wszystko na pewno sie nei depiluje w okolicach bikini co 2 dni jak piszesz i z tym farbowaniem tez nie stopy tarka nei traktuje wole pumeks ogolnei dla mnei to sa same przyjemnosci gorze czasami z czasem na to!