Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarlenBOO

Kim jest osoba szczupła?

Polecane posty

Gość MarlenBOO

Kogo uważacie za osobę szczupłą? Taką bez nadwagi? Rozmiar 36/S? Jak uważacie?

Gość wielke PHI!
coś w ten deseń, osoba rozmiar 38 pwoinna cos już ze soba zrobić a od 40 wzwyż to już wieprzowina

Gość to zalęży
ja jak mam rozmiar 36 to sie czuję tłusto, dopiero kiedy ładnie na mnie lezy 34 to uwazam że jestem szczupła 38 to dla mnie (w moim przypadku) otyłość Mam 37 lat i 160 cm wzrostu

no bez przesady ze 38 powinna sie za siebie wziac duzo dziewczyn ze wzgledu na wzrost "musi" nosic taki rozmiar;)

Gość dissolved girl
Rozmiar rozmiarowi nierówny, ja mam w szafie ciuchy od XXS do L - to jestem tłusta czy nie? :D

dissolved girl: i wszystkie dobrze leza co nie;) ja tak jak Ty piszesz jak widze fajna koszulke ktora w rozmiarze xs jest na mnie prawie jak tunika to zawsze biore s a ostatnio w reserved znalazlam fajna s bo xs nie mieli i byla to bokserka tak do polowy tylka wzielam M i mam sukienke bo na szerokosc praktycznie sie duzo nie roznila:)

Gość kilimndzarka
no nie wiem, mam 175 wzrostu, 56 kg (jestem "ciutke" koscista) i nosze rozmiar 40. ze wzgledu na same proporcje ciala nie wcisne sie w nic mniejszego

kilimndzarka: no wlasnie a jeszcze jest lepiej jak ktos jest normalnej budowy ani gruby ani chudy a wysoki to juz wgl kupujesz koszulke dopasowana to brzucha nie zakryje kupisz taka zeby zakryla to jest za luzna;)

Gość kilimndzarka
racja, zerknijcie sobie na jakas tabelke rozmiarow, wg tabelek wraz z wyzszym wzrostem rosna obwody ciala, a to nie zawsze sie sprawdza, wrecz powiedzialabym ze sprawdza sie w mniejszosci przypadkow

Gość dissolved girl
"racja, zerknijcie sobie na jakas tabelke rozmiarow, wg tabelek wraz z wyzszym wzrostem rosna obwody ciala," No właśnie, też mnie to rozwala. Ja np mam identyczne wymiary co moja 15 cm ode mnie niższa koleżanka - tylko, że mam wszystko dłuższe :p ręce i nogi zwłaszcza. I o ile np bluzkę na ramiączkach mogę mieć taką jak ona, to marynarki już za cholerę nie znajdę - bo ta, w której zmieszczą się moje długie ręce będzie potwornie szeroka w ramionach i cała wielka :(