Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenieepokojona

Brak objawow na dwa dni przed okresem.

Polecane posty

Gość zenieepokojona

Witam! Mam pytanie. Mianowice 2 dni po owulacji (0 sluzu, szyjka zamknieta) kochalismy sie z chlopakiem. Stosunek trwal okolo 3 minut, a chlopak wyszedl przed i skonczyl reka. Przed tym nie ma mozliwosci zeby w preejakulacie byly jakies plemniki poniewaz nie uprawialismy wczesniej seksu od tygodnia. Na dwa dni przed okresem temp wacha sie w granicy 36.8/36.7, bola mnie piersi, nerki czasami szyjka jest lekko otwarta rozpulchniona i twarda. Poza tym nie mam zadnych innych objawow ( poprzednie 2 cykle mialam). W lutym mialam operacje wyciecia potworniaka z jajnika. Po operacji cykle byly raczej reguralne ok. 23-24 dni. Przed operacja cykle mialam 28-29 dni. Teraz pytanie. Jakie sa prawdopodobienstwa ze jestem w ciazy? Prosze o odpowiedz.

Gość maalinkaa200
Raczej prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest małe. Tymbardziej jeśli skończył poprzez masturbacje.może cykl i objawy zmieniły się poprzez operacje. .

Gość na 100%
jestes w ciąży

Gość zenieepokojona
No ale to by bylo tak ze cykl po operacji odrazu ustabilizowal sie na 24 dni, a teraz przejscie na 28? owulacja byla terminowo. Natomiast od poczatku tego cyklu temp byla w miare niska.

Gość zenieepokojona
jakies uzasadnienie tego ze jestem :(?

Gość nie ma mozliwosci zeby w preej
akulacie byly jakies plemniki "płacz i zgrzytanie zębami "

Gość blanka5555
Hej. Myślę że nie jesteś w ciąży to raczej bardzo malo prawdopodobne a wręcz nie realne jak dla mnie. Ja mam trochę gorzej ponieważ 07.09. kochaliśmy się bez gumki a wtrysk był na zewnątrz 11.09 miałam owulke za 3 dni powinnam dostać okresu czyli 25.09 jednak dopiero 2 dni temu piersi zaczęły mnie boleć stały się bardzo twarde i duze ale bolą tylko wtedy gdy je dotykam na obrzeżach. Piersi zawsze przed okresem bolą mnie na 2 tyg wstecz ale tym razem jest inaczej. Jedyne co meczy mnie już od pewnego czasu to wzdęcia. Żadnych innych objawów okresu nie mam myślicie że to jednak może być ciąża czy jednak okres?