Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medeah26

Cienie i blaski życia z mundurowym:) Czekam na opinie:)

Polecane posty

Wiem, że gdzieś pewnie pojawił się już podobny może temat ale założyłam ten, może niektórym nie chce się grzebać w lesie innych tematów. Kobitki żołnierzy i ewentualnie policjantów wypowiedzcie się na temat cech Waszych chłopaków, meżów:)Chciałabym porównać jak wygląda Wasze życie z wojakami . Ja jestem ze swoim już prawie 4 latka i dużo by pisać:) Jeżeli ktoś mówi, że ta praca ani troche nie wpływa na naszych chłopców bo z doświadczenia wiem, że u innych mniej u innych więcej ale zawsze zostawia jakiś ślad. Z resztą co bedę marudzić, piszcie !

nie nie jeździ póki co chyba, że na poligony i inne tego typu zajęcia..:)

ciągle go nie ma to znaczy? nie ma uregulowanego czasu pracy czy ciągle w rozjazdach?

Dojeżdża do jednostki, tak więc do domu wraca koło 18. Dodajmy do tego mniej więcej raz w miesiącu wypłynięcie na tydzień oraz ze dwie służby w weekend...

ech.. taka praca.Mój teraz wrócił z rotacji (ponad miesiąc ze zjazdami do domu z nad morza). Służby, fakt, ale to tylko doba, chociaz co z tego jak nastepnego dnia nie da się nic zrobić, bo trzeba odespać.. a gdzie Twój służy jeżeli mogę zapytać?Mój na szczęście na miejscu.

Gość Alice.19
Hej! Mam 19 lat i od roku jestem z oficerem. Fakt, człowiek się zmienia pod wpływem takiego zawodu, ale mój jest chyba wyjątkiem, bo nie jest jakiś zgorzknialy czy coś. Wręcz przeciwnie. Jest czuły i bardzo mnie kocha.;) pozdrawiam.

Mój w Marynarce w Gdyni. A ja tez oczywiście nie siedzę cały czas w domu a pracuję, więc więcej się mijamy niż widzimy. Tak szczerze to nienawidzę tej jego pracy

Alice 19, heh po roku czasu mój też był bardzo czuły aż nie powiem że nieraz mnie to denerwowało.. teraz bym wiele oddała by był taki... a ile już jest w MONie?:)Również pozdrawiam

Marynarka..:( no tak rozumiem.. a długo jesteście ze sobą? Małżeństwo? Taka dygresja- jak marudzę i też nieraz nienawidzę tej pracy to mówi mi "przecież wiedziałaś kim jestem". Ot takie tłumaczenie:) Trudna miłość. Pełna poświęceń..

Jesteśmy razem prawie 2 lata i nie jesteśmy małzeństwem. Mam wrażenie, ze przez jego pracę życie ucieka nam przez palce...

Przykro mi , że tak odczuwasz..też czasem mam takie chwile ale z 2 strony, zobacz, jak teraz jest z pracą. Tu bynajmniej jest stała, stały dochód, nie wyrzucą go z dnia na dzień. to są własnie plusy, a minusy.. własnie nieobecność. A pod wzgl. charakteru zmienił się czy nie?

Piszę Ci teraz o minusach, ponieważ od tygodnia go nie widziałam, a dopiero dzisiaj wraca, ale jutro od rana ma służbę ;/ Nie mam odniesienia jaki był przed wojskiem, poznaliśmy się jak już służył, w każdym razie jest wspaniałym facetem

To faktycznie ani chwili dla siebie..wiem,że żołnierze czasem wymieniają sie służbami.. To dobrze, że nie odczuwasz żadnych zmian , widocznie zostawia pracę w pracy :)

Gość milka159
Mój właśnie zaczyna prace w policji. Jesteśmy razem 4 lata

zaczyna dopiero? a wcześniej czym się zajmował? Policja też ma swoje plusy i minusy..

Gość milka159
wcześniej pracował na poczcie.

Gość milka159
Jak czytam wasze wypowiedzi to widze że ciekawie mi sie nie zapowiada ;-( juz teraz jest nie bardzo, najpierw był pół roku na szkoleniu teraz dopiero kilka dni pracuje. 2 tyg sie z nim nie widziałam i nie wiem kiedy przyjedzie ;-(

Gość milka159
Mam nadzieje że nie ale pewnie coś tam się zmieni. Juz czasem wydaje mi się że jest inny

Gość y88888
tutaj są niezłe historie o mundurowych z życia wzięte. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3672426. ja również byłam z mundurowym, policjantem,aż 8 lat. Jaki skutek? rozstaliśmy się, bardzo ale to bardzo zmieniła go ta praca. Z normalnego faceta zmienił się w kłamcę, stał się nerwowy, agresywny, manipulacyjny. Jednym słowem NIGDY WIĘCEJ ŻADNEGO MUNDUROWEGO. Teraz wracam na prostą po tym związku

Gość y88888
medah , jakie wg Ciebie policja ma plusy? bo wg mnie nie ma żadnych, człowiek pracujący tam staje się wrakiem, ludzie nie wytrzymują, popełniają samobójstwa, o tym się nie mówi w tv, a płaca nie warta tego zdrowia i życia

Gość milka159
az sie boje to czytac

Gość y88888
milka, wiadomo nie wszyscy, ale to zalezy od człowieka, jego psychiki. Samo wyjdzie z czasem

Gość y88888
jakbym 8 lat temu trafiła na jakieś forum o policjantach to bym sie nie wiązała, bylam mloda, 18 lat i głupia, myślałam że skoro policjant to praworządny człowiek, tak był Nim, ale do czasu, zatracił się. Jego koledzy z pracy ktorych poznałam to albo : sami - i alkoholicy, albo żonaci ale z babkami na boku :-(

Gość milka159
Za miesiąc nasz ślub. Mam nadzieję że ta praca go nie zmieni bo do tej pory był cudownym człowiekiem

Gość y88888
zobaczysz z czasem , jak tam popracuje kilka lat, a gdzie dokładnie będzie pracował? w prewencji? ja u swojego zmianę zaczęłam zauważac po 3- 4 latach, a jak byliśmy chyba już 6 lat to mnie uderzył :-( jak była kłotnia to wyzwiska typu- kurwo, dziwko, szmato, świnio były normą:-( no cóz, w końcu odeszłam od niego nie było łatwo.