Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medeah26

Cienie i blaski życia z mundurowym:) Czekam na opinie:)

Polecane posty

Gość y88888
nightmare20 mój na szczescie nie robił jakiś jazd jak go wyrzuciłam, narazie jest spokój i mam nadzieję ze już go nigdy w swoim życiu nie spotkam :-( ojjj tak z tym to się zgodzę panny lecą na mundur jak muchy do lepu, masakra, głównie takie młode dziunie :-) nie raz mi opowiadał o nich, że proponują numery itp. no i wiadomo że co niektórzy to korzystają, niew iem czy mój też nie bo już raz coś tam kręcił z jakaś panna niby ze stażystka z pracy. juz nie wspomne co na izbach sie dzieje,pijane babeczki same im się rozbierają a oni świetnie sie z tym bawią, nie bede tego wnikliwie opisywac, ale to sa realia naszej polskiej policji

Gość y88888
jednym słowem jeden wielki burdel.

Gość y88888
nigdy o tym się nie słyszało, bo jak nie siedzisz w tej branży to nie wiesz, wiele rzeczy nie wychodzi na jaw, są ukrywane, samobójstwa, afery itp nie wychodzą na światło dzienne, nie dowiemy się tego z tv.....tylko np od pracujących tam osób, kobiet, od osób pracujących np. na izbie wytrzeźwień

Gość y88888
najlepsze jest to, że mają wydłużyć wiek emerytalny do 25 lat dla policjantów, nie wyobrażam sobie człowieka pracującego tam po 25 latach ......po 15 jest katastrofa, a co dopiero będzie po 25 :-( nie mają pojęcia o specyfice zawodu...

Rząd mamy jaki mamy.... co się dziwić. No tak za mundurem panny sznurem nie : > heh szkoda tylko że lecą na nich same młode i głupiutkie...a Ci to wykorzystują no bo dlaczego by nie:) masakra...Ale to już oni maja własne sumienie. To dobrze ze nie robił Ci jazd,nie wiem jak może im tak ta ,,władza" uderzać do głowy.Żeby aż tak się zmieniać....

Oczywiscie, że może. Większa władza, wieksza odpowiedzialność, większy stres.Przy tym co to nie on, skoro wszystkich ma pod soba w pracy, tzn. jednostce, to co zonka ma mu fikać???

a mój były też miał iść do policji, taki nerwowy jak on był i w ogóle charakterek to ja sobie nie wyobrażam jak by został policjantem z tego co mówicie ze tak jest, dobrze, że już nie jesteśmy razem, ja myślałam, że w takiej policji jak ktoś ma charakterek to właśnie się wyszaleje trochę że tak powiem

Gość njckdcbcbjdb
Moje doswiadczenie z obowiazkowej sluzby wojskowej (przed laty) : gdzie zaczyna sie wojsko (kadra), tam konczy sie poziom i inteligencja. Nie sadze, aby sie to kiedykolwiek i gdziekolwiek ( w jakimkolwiek kraju) zmienilo.