Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hera67

Narzucanie się?!

Polecane posty

Gość hera67

Jakiś czas temu spotkałam starego znajomego. Spędziliśmy razem miły wieczór (inni znajomi też byli). Na drugi dzień odnalazł mnie na portalu społecznościowym i napisał co słychać itd i czy powtórzymy nasze spotkanie, a ja niestety musiałam pilnie wyjść odpowiedziałam dość lakonicznie "zobaczymy" i wyłączyłam się. Od tego czasu się nie odzywał i zastanawiam się czy napisać do niego. Nie chciałabym się narzucać, a jednocześnie mam wrażenie że trochę głupio wyszło. Doradźcie czy mogę śmiało do niego napisać? nie będę się narzucała w ten sposób? Bo szczerze mówiąc strasznie mi się spodobał i miło było by się ponownie spotkać.

Kolega mógł to tak odebrać, że nie chcesz z nim gadać i tyle. "Zobaczymy" = nigdy. Teraz kolej na Twój ruch, bo on juz raczej się nie odezwie.

Gość hera67
w takim razie zabieram się do działania. Jeszcze jedno pytanie (może infantylne, na pewno infantylne :)) czekać aż będzie online czy śmiało można zostawić wiadomość? Jest jeszcze jedna sprawa o której w pierwszym poście nie napisałam. Na naszym spotkaniu okazało się że on kogoś ma, z resztą ja też. Ale twierdził że bardzo luźno się spotykają (nota bene ja też mam b.luźny związek właściwie nie wiem nawet czy to związek) i nie wiem czy powinnam to barć pod uwagę?

Gość oj nie lubie
takich ludzi , spieszyłaś się i miałaś w dupie innych bo ty jesteś najważniejsza ! chamsko mu napisałaś i tłumaczysz to pośpiechem ? no wybacz ale chyba coś masz z głową

Gość do mnie nie
miałabyś po co oddzywać się po takim tekście

Gość klarkaaa
facet już raczej nie jest zainteresowany tobą , nie wiem ale raczej osmieszysz się przed nim a tego chyba nie chcesz

Gość hera67
no wiesz co zdążyłam mu jeszcze życzyć miłego dnia. A wyjść musiałam bo zajmuje się chorą osobą i po prostu potrzebowała pomocy...

Gość hera67
klarkaaa Dlaczego ośmieszyła? Czy wiadomość co słychać, jak tam nasze ponowne spotkanie? jest taka śmieszna? Z tym się raczej nie zgodzę, bardziej obawiam się narzucania ;/