Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku...ca mnie zaraz strzeli

ku...ca mnie zaraz strzeli

Polecane posty

oczekujesz porady od takich zakompleksionych nieudaczników życiowych dlatego otwiera sie przed toba szansa olifeczko, doradz kolezance, pokaz jaka jestes bystra :-)

oczekujesz porady od takich zakompleksionych nieudaczników życiowych, którzy od rana nie mają co robić, więc wchodzą na babski portal i udają macho? " faktycznie to nie to samo co : "ten facet to świnia" i ze taki cham na ciebie wcale nie zasługuje :)

Larysa - dokładnie odebrałam to jako policzek, poza tym żeby bardziej się przed nim nie skompromitować( bo tak się poczułam), po jego reakcji i dłuższej chwili zaczęłam się śmiać i powiedziałam że to był żart, że chciałam zobaczyć jego reakcję, chciałam wyjść jakoś z twarzą z tej nieciekawej sytuacji. Ale to jak się czułam, to moje

aha i jeszcze chciałam dodać,że naprawdę facet siedzący na kafe( w dodatku non stop)jest żałosny!" ja siedze w wygodnym fotelu biurowym :) nie siedze na kafe :P

zaczęłam się śmiać i powiedziałam że to był żart, o ja pierdole, co zrobilas??? ile ty masz lat dziewczyno? 15?

Tak ten cały Regres jest żałosny...te jego mądrości...pożal się Panie...Co do Ciebie kochana to bardzo współczuje,to musiał być ogromny policzek dla Ciebie.Ja też jestem taka,że nie potrafię kryć uczuć i mówię co czuję co myślę,ale ja mam jedynego faceta od zawsze i nigdy nie miałam takich sytuacji,aczkowiek moge sobie wyobrazić co przeżywasz.Facet ewidentnie się zachował jak cham!!!!

olifeczka - miałam nadzieję nie na porady, ale jakieś podtrzymanie na duchu, kiepsko mi z tym, a od facetów nie oczekuję zrozumienia, bo to są w końcu faceci, wiadomo co tylko im w głowie

Bardzo dobrze,że szybko wymysliłaś,że chciałaś tylko sprawdzić jego reakcję,no cóż...i sprawdziłaś tak na dobrą sprawę...kurde,ile ty z nim jesteś,że koleś się przeraża na takie teksty??

ale jakieś podtrzymanie na duchu hahahahahaha przeciez wyszlas zwyciesko! on teraz powie ze ciebie kocha, zebys tylko znow go obciagnela, bo chyba sie bzykacie, czy moze nie?

wiadomo co tylko im w głowie" no co słucham?

Bardzo dobrze,że szybko wymysliłaś,że chciałaś tylko sprawdzić jego reakcję," :):):) myslisz że jest szansa że powie jej dzisiaj że też ja kocha?

zawsze szczery - jasne i co jeszcze ? Może loda zrobić, chyba cię pogięło, mam swój honor. A faceci tak nie robią??? Dobrze wiesz, że to prawda

Gość kora82
Bo wez sie postaw w jego sytuacji. On tu z Toba pewnie chial sie bzykac. Pewnie jestes dla niego taka wlasnie kumpela do byzkania. A tY wsyakujesz z czyms takim. I sie nie dziwie ze tak zaaregowal i wszytko mu opadlo. No i starcil kumpela do bzykania czy tam migdalenia sie.

znamy się już ponad 12 lat, nie sypiamy ze sobą, nie jesteśmy w związku, a po tej całej sytuacji opadły mi klapki i zakończyłam tę nierówną walkę

Może loda zrobić, chyba cię pogięło, mam swój honor." no teraz to juz na pewno ci nie powie że cię kocha!!! no bo i za co miałby cię kochac? :P

Autorko, muszę Cię rozczarować. Odwoływaniem swojego wyznania i obrcaniem wszystkiego w durną zagrywkę, najbardziej sobie zaszkodziłaś. Z twarzą z tej sytuacji z pewnością nie wyszłaś.

Regres - I dobrze że nie powie, bo po tym wszystkim nawet bym w to nie uwierzyła

musisz sie bardziej z nim "miziać" istnieje wtedy większa szansa że ci powie to co chcesz usłyszec ;)

wrażliwy jest" i chyba nieźle napełniony :P

Regres - szkoda mi ludzi którzy mają z tobą styczność, a pewnie jest ich niewielu, skoro siedzisz non stop na kafe i na wszystko wylewasz swoją żółć

nie sypiamy ze sobą, nie jesteśmy w związku hahahahahaha, no pieknie :-) nie ma jak zakrzywiona rzeczywistosc kobiety

i na wszystko wylewasz swoją żółć" jedyne co mi sie dzisiaj wylało to kawa na stoliku :)

zawsze szczery - zakrzywiona rzeczywistość? Ja sobie tego nie wymyśliłam, nigdy nie ubieraliśmy w ramy tego co nas łączy? łączyło? Ale spędzaliśmy też dużo czasu razem robiąc zupełnie normalne rzeczy. Żebym to ja z nim tak przeleciała w huka to bym była @#$%$@$!%$,

Ty odbierasz tą relacje inaczej, on inaczej.Teraz wiesz na czym stoisz przynajmniej, i jak Cie interesuje związek, to mu o tym powiedz, bo teraz, bo jego reakcji będzie Ci kapke przykro, bo z tego co widac, nie odwzajemnia Twojego uczucia

zawsze szczery- że niby co jest ściemą w tym co piszę?

co wg ciebie jest nieprawdą?

autorko nie chce mi sie tlumaczyc takich oczywistych rzeczy, najpierw sie rzucasz jak debilka, nastepnie twierdzisz, ze wyszlas z twarza (ja pierdole) w dalszej kolejnosci "konczysz walke" strzel baranka i wypierdalaj z forum, tak bedzie dla ciebie najlepiej