Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku...ca mnie zaraz strzeli

ku...ca mnie zaraz strzeli

Polecane posty

ostatnio spędzałam miły wieczór z facetem( znamy się już kupę czasu) leżymy, przytulamy się, mizianki itp, od dawna mi na nim zależy, więc chyba pod wpływem chwili, powiedziałam że go kocham( było to szczere) ale zawsze przeze mnie ukrywane, a on odsunął się ode mnie i wypalił - To nie tak miało być. Myślę sobie a jak??? K...A! Po czymś takim już nawet nie mam ochoty na niego patrzeć...

Po czymś takim już nawet nie mam ochoty na niego patrzeć... no i ok, zatem nie patrz a on sobie znajdzie mniej foszasta niunie :-)

nie rozumiesz że ktoś może być wrażliwy? oczywiscie, ze rozumiem tylko co do tego ma wrazliwosc? niunia dala sie poniesc emocjom a pozniej wielki placz chcialbym wiedziec ile trwal ten "zwiazek"

zawsze szczery- foszasta niunia??? Widać , że jesteś takiego samego pokroju co on. Gdyby to laska zachowała się w ten sposób to zostałaby zjechana, a biedny chłopaczek pocieszony. Postaw się czasem w czyjejś sytuacji a nie wypisujesz bezmyślnie totalne farmazony zupełnie nie znając mnie i mojej sytuacji

zupełnie nie znając mnie i mojej sytuacji" standard na kafe :)

zupełnie nie znając mnie i mojej sytuacji" standard na kafe no ba! co wiecej, za chwile niunia bedzie tego goscia bronic, po chwili okaze sie, ze on ja NAPRAWDE KOCHA tylko nie umie okazywac uczuc :-)

Gość o znowu Regres
żoną się zajmij, a nie od rana na kafeterii siedzisz!

żoną się zajmij" ale to jak wrócę z pracy;) obiecuję ci że się zajmę :D

Gość o znowu Regres
to się teraz pracą zajmij, a nie na damskim forum od rana!

Gość zdrowadawkawitamynyc
to trochę perwersyjne- faceci na damskim forum, którzy mają ileś tysięcy wypowiedzi

zawsze szczery- ogarnij się, nie zamierzam dyskutować z kimś kto traktuje kobiety epitetem typu niunia, tak tak dla mnie to jest epitet, a o tobie świadczy jak najgorzej, widać nie osiągnąłeś nawet pierwszego stopnia dojrzałości, o tej emocjonalne już nie wspomnę, nie było mi miło

zatem zmykaj, bo duzo blablasz ale nic z tego nie wynika, a koniec koncow bedzie tak jak ci napisalem koles zwyczajnie znajdzie normalna niunie a nie taka foszasta ksiezniczke :-)

Gość sf;lkskskfspkfsps
facet siedzący na kafe, to ciota:D to jest portal dla kobiet i ewentualnie pedałów;]

facet siedzący na kafe, to ciota" krzyk rozpaczy? ;) argumenty proszę :)

Gość olifeczka
hahah też mnie zawsze rozwala jak widzę wywody ciotowatych facetów na kafe. gdyby mój facet siedział na kafe to chyba bym padła:D:D:D

chciałbyś mnie sprowokować, ale jesteś na to za.............................................................................................miękki, słaby- sam sobie wybierz.

Tak ten cały Regres jest żałosny...te jego mądrości...pożal się Panie...Co do Ciebie kochana to bardzo współczuje,to musiał być ogromny policzek dla Ciebie.Ja też jestem taka,że nie potrafię kryć uczuć i mówię co czuję co myślę,ale ja mam jedynego faceta od zawsze i nigdy nie miałam takich sytuacji,aczkowiek moge sobie wyobrazić co przeżywasz.Facet ewidentnie się zachował jak cham!!!!

co ty gadasz autorko? ja ciebie sprowokowac? to ty sprowokowalas swoim tekstem faceta i teraz jeczysz na forum

To miało być dozawsze szczey - chciałbyś mnie sprowokować, ale jesteś na to za.............................................................................................miękki, słaby- sam sobie wybierz.

Gość zdrowadawkawitamynyc
zawsze ten kto pierwszy powie kocham cię jest potem na przegranej pozycji ale z wiekiem przechodzi fantazja na takie wyznania

Facet ewidentnie się zachował jak cham!!!! hahahahahahahahahahahhahahahahah powiedz autorko ile sie z facetem znacie, ile jestescie razem, czy w ogole jestescie RAZEM

Gość olifeczka
ku...ca mnie zaraz strzeli, daj spokój, oczekujesz porady od takich zakompleksionych nieudaczników życiowych, którzy od rana nie mają co robić, więc wchodzą na babski portal i udają macho?

aha i jeszcze chciałam dodać,że naprawdę facet siedzący na kafe( w dodatku non stop)jest żałosny!!!!nie potrafię sobie mojego męża wyobrazić ,że zaglądałby tu w ogóle!!!łooo matko.