Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowanadocna

Irytujace powiedzenia ??

Polecane posty

Gość zirytowanadocna

No wlasnie, jakie "powiedzenia" was irytuja? Mnie irytuje straszliwie: -Co nie? -Nie albo Tak na koncu kazdego zdania -oj tam oj tam

Gość tramikkk
wyjatek który tylko potwierdza regułe

Gość mnie irytuje...
dokładnie bynajmniej

Mnie nie irytują powiedzenia same w sobie, ale niektórzy używają 'bynajmniej' jako 'przynajmniej'. Ja to bynajmniej myśle! Ja to bynajmniej mam dobre oceny! Ja to bynajmniej sie staram! Śmiesznie :-)

Gość aduchaaducha
w kazdym bądź razie... noz mi sie wtedy otwiera w kieszeni :D

Gość fotel
może nie powiedzenia ,ale wyrazy "modne" i często nadużywane:"instalacja" "projekt" "stereotyp" "masz kompleksy"

Gość branja brink generalnnie
mylenie bynajmniej z przynajmniej też mnie wkurza niemiłosiernie! oj tam oj tam - rzygam tym ale urwał - modne w swoim czasie to było oraz 'epickie" :O i jeszcze słówko "GENERALNIE" kojarzy mi sie z pustakiem i dnem

Gość Pyszna czekolada..............
ostatnio słysze czesto słowo: WYKON! Dlaczego ludzie nie mówia ładnie po polsku ze np: podobało mi sie to wykonanie tej pieosenki itd.... tylko WYKON mi sie podobał! RATUJCIE!!!!!

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
,, dokładnie " ,, stricte " ,, bynajmniej " , konczenie każdego zdanie pytaniem ,, tak?" ,, że tak powiem "

Gość saska8887jjjmhghh
a jak zamiast odpowiadać "nie", mówią "niet", albo pytasz o coś (proponujesz coś) bez nacisku żadnego i zamiast usłyszeć "nie dzięki" to słyszysz "nie, nie namówisz mnie", to mnie drażni strasznie

Gość saska8887jjjmhghh
aaaa i nowa moda na "loviaaaa" kto to wymyślił?

Gość aaaaaaa..........
Kończenie zdania pytającym - tak? Nadużywanie - dokładnie Zwracanie się do kogoś - Ej .... Słowa "wykon", "lachon" - obrzydlistwo.

Gość Spryciarz
To ja dorzucę jeszcze słowo wkuurwiacz " LAJCIK, NA LAJCIE, LAJTOWO" budzi we mnie dziki śmiech :D

Gość A mnie denerwuje jak ......
kogoś się coś pytam i ta osoba nie wie i mi odpowiada : ale żeś mi teraz misję dała ... czekaj pomyśle... nie to już poprostu mi się odechciewa wszystkiego tak mnie to denerwuje... nie lubie odzywek lofffciam ,koffam, luknij itd

Gość shjsjhs
obczaj, obadaj

Gość 230V
"aczkowliek" jak mnie to wkurwia

Gość 230V
aczkolwiek* - przepraszam to z tego wkurwu

Gość Spryciarz
Aczkolwiek to poprawne słowo, nie wiem więc czemu cię wkurza, no chyba że ktoś bezmyślnie używa go jak przerywnika albo jak młodzież "koorwa" :D

masakra, no i git, wykon, kolokwialnie, wie Pani, tak? na końcu zdania, jasne, ofkors, i wszystkie angielskie słówka wtrącane w zdania po polsku.

Gość kopkop
slowko "bądź" i "tudzież". Nagle slowa "lub" i "albo" wyszly z uzycia i wszyscy mowia bądź:O

Gość siabadatamtara
a mnie wkurza jak mój brat gdy chcę przekonac go że mam rację kładzie ręce na uszy i mówi NIE MÓW DO MNIE ( ma 26 lat) wkurza mnie "tudzież" nadużywane przez mojego faceta.... albo przez niektórymi wyrazami "prze" np. Przecudownie, przedobrze, przefajnie , przesuper ... no kurde szłu można dostac nie lubię też "spoko" "joł" "siema" "laska" " dziunia" o schludnie ubranych facatch- pedał?