Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam mamy chłopców

Nowe i używane ubranka dla chłopca Mothercare, Zara,H&M i inne

Polecane posty

Gość zdeeecydowanieee
za drogie rzeczy.kupilabym, ale za duzo chcesz i to za używki

Jeśli interesuje Cię coś konkretnego, napisz jaką cenę proponujesz. Ubranka są w idealnym stanie, bardzo rzetelnie opisane, dobrych firm i przede wszystkim dobrej jakości i wg mnie ładne (ale to już kwestia gustu ;)), więc wg mnie warte swojej ceny - przed wycenieniem sprawdzałam jakie propozycje można znaleźć w ciuchlandach i sprzedawane tam body mają się nijak do tych, które proponuję, a cena wyższa. Poza tym zwróć uwagę, że w większości są to zestawy po kilka sztuk, więc cena "jednostkowa" wychodzi wcale nei taka wysoka.

Gość zdeeecydowanieee
koszulki Mothercare 6-9 miesięcy na lato---> tr koszulki sa fajne, ale zbyt drogie, ile bys opóscila??

Gość spodenki z czaczorem donaldem
za 20zł??????????????? oszalałaś?????????

Spodenki są nowe z metką, kosztowały o ile dobrze pamiętam 40 pln, więc wydaje mi się, że połowa ceny to uczciwa propozycja, ale ponieważ zależy mi na opróżnieniu szafy mogę je sprzedać za 15 pln. Jeśli chodzi o koszulki, one są praktycznie nowe - niebieska była tylko uprana w ramach prania nowych rzeczy, a żółta raz włożona. Nowe w Mothercare były chyba po 35 albo 39 pln. Na innej aukcji dostępne są podobne z tej samej serii http://allegro.pl/bluzki-bezrekawow-mothercare-6-9m-i-body-na-lato-i2331801875.html, jeśli ktoś zdecyduje się na cały komplet, proponuję 32 pln za wszystkie. Akurat tych rzeczy nie chcę sprzedawać taniej, bo są praktycznie nowe - ubiegłoroczne lato nie dawało okazji do takich ubranek. Przy niektórych innych aukcjach możliwości negocjacji są większe ;)