Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipkalipkaaaaaa

pierwszy seks z nowym partnerem i ogromny strach help

Polecane posty

Gość klipkalipkaaaaaa

hej bylam 7 lat z facetem, seks z nim byl sredni byl egoista szukal tylko zaspokojenia u siebie, bardzo duzo wymagal i ciagle twierdzil ze jest nie tak jakby chcial :( nie bylam wczesniej doswiadczona... kochalam sie tylko z nim i raz z innym facetem z ktorym bylo zupelnie inaczej....poznalam super chlopaka jest czuly namietny ale przez tamtego mam traume i boje sie isc z nim do lozka, ze nie podolam...ze nie bedzie sie mu podobac itd...kompleksy...jak sie wyluzowac...

nowy partner to zawsze jakiś lęk, ale trzeba go przełamać. Pewnie będzie o wiele lepiej niż z poprzednim. Nie pozwól, żeby dawne przeżycia zepsuły Ci pierwszy raz z nim.

Gość Gość
jak Tobie na nim zalezy i odwrotnie to ja bym po prostu pogadala na ten temat

Gość klipkalipkaaaaaa
myslisz zeby pogadac? nie chce mu od razu wskakiwac do lozka no ale wiem ze kiedys to nastapi... tamtemu ciagle cos nie pasowalo, ja bylam slepo zakochana i teraz mam co mam :(

Gość Gość
no to jak bedzie mialo do tego dojsc to pogadajcie chyba ze do tej pory z biegiem czasu przestaniesz o tym myslec i samo Ci jakos przejdzie,wiadomo obawy sa ale moze o nich zapomnisz

Gość klipkalipkaaaaaa
wiecie przez eksa ciagle mysle ze ejstem beznadziejan w lozku, mimo ze spelnialam jego wszystkie zachcianki zawsze i wszedzie....tak bardzo sie boje nie wiem jak sie rozluznic, moze jakas lampka wina

Gość kladia0072
ja mysle ze bedzie dobrze skoro z tym drugim bylo ok to najwidoczniej tamten byl jakis dziwny w te klocki

Gość kladia0072
heh albo ja taka cienka

Gość klipkalipkaaaaaa
hmmm

Gość po prostu_
obciagnij mu z połykiem i daj w anal, powinno być dobrze :)

To chyba normalne, że się boisz. Ale będzie dobrze, nie ma się czym stresować niepotrzebnie, po prostu jeśli się zdecydujesz na to nie wracaj pamięcią do tamtego i powinno być dobrze. A jeśli ten facet cię kocha to wszystko zrozumie, nawet twoje obawy :) Pozdrawiam :)